Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 128.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
malach - - Wojny Zibal
PostCytat od DarkVejder: „O ile mi towarzystwa dotrzymasz bo pantere i rebelie juz obejrzalem P.S. jak tak dalej pojdzie to w aMFS graczy zabraknie 2 dostalo 2 wywalili ten pewnie kolejny poleci niszczarka na urlop uciekl upieklo sie mi bo juz mial,dzwona dostac dzis nie ma u nich na kogo latac xd ” o graczy amfs sie nie martw . raptorku . mozesz mi wrzucac na priv obrazac za brak slownictwa. i to ze mnie w rec pakuja. mowisz ze mam wiele kont na kazdym uni?? po 1 gralem na virgo i jesli nie wiesz t…
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
malach - - Wojny Zibal
Post@DarkVejder poprosze o % bo nie wiem jak to policzyc
-
malach - - Wojny Zibal
PostCytat od JDevil: „A się trafił z przypadku po sąsiedzku, już po złomie był, tylko bunkier został, to mówię do oram ” ostatnio gralem na virgo i nie bylo % z bunkier . lekko sie zdziwilem ze 100% z satek wykreciles. ale przypomnialem sobie ze z bunkier % wpada. szkoda sojusznika ale gramy dalej bynajmniej cos sie ruszylo
-
malach - - Wojny Zibal
Postoranie bunkrow sie zaczelo
-
malach - - Wojny Zibal
PostCytat od wakat: „Proszę jeszcze to odnotować w treści pierwszego posta. ” uwzglednione
-
- historia prosta. pilnowalem konto od tygodnia . raz juz lecialem w acs z admin ( pozdro w odbudowie ). w koncu sam sie zebralem by leciec solo. . wierzylem ze obronca podbije do 500k ale nie wiec musialem trzymac sie odwrotu 1:5. ale weszlo duzo strat ale zysk moj. Pozdro mfs / amfs SHIN & ZLMRZ zwlaszcza lame bryntroll srodkowy palec youtu.be/Z1kGn9L501I Dnia 02-05-2018 15:35:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malach33 [AMFS] ________________________________________________ Bo…
-
malach - - Wojny Zibal
PostCytat od Mendaks: „Sojusz Złomiarze ZLMRZ dołącza do wojny po stronie Shinigami SHIN. ” nagłowek zmieniony
-
malach - - Wojny Zibal
PostCytat od Snake Plisken: „Hahah ale beka nawet nie wiedziałem że mamy wojnę.... ” zakladka wojny jest dostepna dla wszystkich. od niedzieli minelo przeszlo 24h i jesli sie niezorentowaliscie nasza strona sojuszu wprowadza do tresci wypowiedzenie wojny . ale wiadomo osoba za to odpowiedzialna meczy sie na dlugim weekendzia . do zoo za 2miesiace aMFS
-
malach - - Wojny Zibal
Post1. Akademia MORPHOSAW[aMFS]vs Shinigami[SHIN]& od 2.05 2018 Zlomiarze [ ZLMRZ] 2. System procentowy : Pròg min 50%. Moony licza sie do wojny 3. Okres trwania : 2 miesiace 4. Acs: tylko strony biorące udział w wojnie 5. Powód : Bo chlopakom sie nudzi! [list=1][*] [/list]
-
Historia prosta. Emre miesiąc temu z 2 kolegami wykorzystał moja weekendową niemoc i zaliczyłem złoma. Mimo wielu krzyków ze to już mój koniec odczekałem i oto dzis...mały rewanż 1vs1 nie 1vs3 ps . zemsta zawsze smakuje ... Pozdro MFS/aMFS youtu.be/7pTKxXmJFaU Dnia 28-04-2018 19:50:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malach33 [AMFS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 16.213 Okręt wojenny 2.742 Krążownik 2.447 Pancernik 957 ____________________________…
-
NoOne [GLH] vs. Viceregent animos [EMERYCI] - 724 % - Koncert Życzeń - Obrona Ekonoma
malach - - Starcia Zibal
Postniezly wstep raporcik tez zacny brawo za reakcje zlom pod dom agresorowi brak slow by odpowiedziec
-
[ZLMRZ] Złomiarze&shinigami[SHIN] 12182,06%% vs MORPHOSAW [MFS] 16212,73%
malach - - Wojny Zibal
Postno to sie zlomki rozpedzily mfs przestawi sie na flo gramy zobaczymy ile warci jestescie pozdro moje pijaki z mfs
-
Dziewiaty Legion[9LG] 695,54% vs 1390,20% Naukowe Konsorcjum Handlarzy [NKH] Zakończona
malach - - Wojny Virgo
PostCytat od M.A.X.I: „miałem nie wchodzić dziękuję wszystkie. Za to działanie i będę wiedział na przyszłość że nigdy nie można lekceważyć przeciwnika. Gratuluję mojemu sojuszowi gdzie powiedzieli ze chcą wojnę i się na mnie wypieli odchodząc i dziękuję dla NKH za prawdziwa postawę. Dobrego dnia życzę. ” no wojna była trochę ty kontra nkh . ale i tak ze tyle % wykręciłes. ja juz na virgo nie wracam ale gratuluję postawy @M.A.X.I
-
[OBROŃCY KRZYŻA] PROGRESIVE & HenrykzGorki & MrFantasy & Szalony Iwan & SeeQu vs. cichociemny [KMP] ~ 6442.26% - Top1 ACS
malach - - Starcia Virgo
Postszok @progresive w terefere kupione konto :)co na to kuku i alpha???? mnie żeście mnie besztali jak mi iwan flo ściągał. a teraz kupione konto gra razem z terefere. brawo @ SeeQu każdy pluL na kwadrat ze sprzedawał do terefere ( wiem ze nie ) a tu nagle pro w terefere? ??? ostatnie zlomy na Alpha ???? szkoda ze p4k sprzedaż konta. Moderator Ruda:posty połączone