Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-208 z 208.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Żużel (Liga polska + SGP)

1CRonaldo7 - - Sport

niee około 50 to bodajże rozwiązali tam klub Gwardię Warszawa ale w latach 90 były tam organizowane zawody indywidualne i mecze towarzyskie jak zaprosili jakieś drużyny albo zebrali zawodników ; )

• Ostnio czytałem Duchy - fakty czy mity - Anne Canadeo Władcę pierścieni czytałem wszystkie części ale żeby dogłębniej to zrozumiec najlepiej przeczytac wcześniej Hobbita

• Cytat: „ Cytat: „ quoteS.png Cytat za "Isztar" W polskiej piłce mało kto myśli o futbolu:) Liczy się tylko kasa, niestety. ” a w jakiej lidze w dzisiejszych czasach liczy sie cos innego niz kasa ?? sneaky.gif ” Dokładnie najlepszym tego obrazem są ligi angielska i hiszpańska

• Manchester United

1CRonaldo7 - - Piłka Nożna

Z szacunkiem do kibiców ok, ale z siedzeniem na ławce o co on może miec pretensje do Fergusona? Zamiast niego kogo miał sadzac na ławce? Był wyraźnie słabszy niż pozostali zawodnicy...

• Manchester United

Cytat: „ - W przyszłym sezonie chcę strzelić United bramkę. Przysięgam, że nie będę cieszył się przed kibicami „Czerwonych Diabłów”, ale wykrzyczę moją radość Fergusonowi prosto w twarz. ” To są słowa Teveza od samego początku go nie lubiłem ale teraz to już go po prostu nienawidzę ;/

• moim zdaniem poradnik bardzo dobry i przydatny ; ) maxx

• warto było poczytac temat troche wiadomości sobie przypomniec, a nawet się czegoś nauczyc ; ) Naprawdę odwaliłeś kawał dobrej roboty, jest to bardzo przydatne zarówno dla nowych graczy ja i już dla tych bardziej doświadczonych ; ) Oby więcej takich tematów można było znaleźc...

• Manchester United

Ładna prezentacja MU to dla mnie zespół nr 1 no i gra tam mój ulubiony piłkarz C.Ronaldo.