Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 69.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
Postsorki zle zadalem pytanie wiem ze chodzilo na firefox az do aktualizacji chodzi mi o telefon na jakiej dziala przegladarce antigame
-
AntiGameReborn
Postna jakiej przegladarce jeszcze dzialal antigame
-
Event na antynaterie
Postpotwierdzam jeszcze trwa event na anty Zrabowano: 5.598 Antymateria, 5.490 Antymateria
-
Event księżycowy
PostMial byc dzis event ksiezycowy ale chyba cos poszlo nie tak e6aa418852b4a3af82269ecd8e0efc98.png gyazo.com/e6aa418852b4a3af82269ecd8e0efc98
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postja sie delikatnie zapytam co z eventem na moony pasowalo by go wydluzyc ale nie zaraz bedzie napisane ze koliduje z innym eventem i nie mozna banda niedorozwinietych imbecyli zaraz bedzie cenzura
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postkur a jak flote straci ktos bo do tej waszej godziny 20 i po 20 nie bedzie mogl sioe zalogowac to zrwocicie mu ta flote czy bedziecie odpychac ze info bylo ale nie w grze tylko na forum banda
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postale wcisniecie anty materi jest wazniejsze bo musza sobie kabze zapchac a informowanie o jakiejs aktualizacji juz nie jest wazne niech zwykly kowalski sie domysla co znowu z...ali
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
PostZono rolnika uwazaj co piszesz bo moj post juz jeden skasowany prawda w oczy kole ale masz racje podkladaja inne gry zeby tylko zaczac grac mnie osobiscie nie namowia ale jest tyle innych osob ktore zagraja marketing
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postoni na forum dali informacje i mysla ze bedzie dobrze a 90% ludzi tutaj nie wczhodzi
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postdarmowe przenosiny spoko sprawa jestem za jaja byly by jak by im nie ruszylo to hehehe
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postzadosc uczynienie za ostatnie problemy z logowaniem i te dzisiejsze powinni sypnac cos anty
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postjak zwykle dodadza smieci i juz calkiem przestanie dzialac ostatnio sa problemy czeste to co bedzie teraz?
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Posti znowu problem jak wyzej
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postjuz jest ok
-
Lobby nie działa!
Majcher - - Błędy w grze
Postjak zwykle cos [ciach] nudne sie to zaczyna robic Moderator kruszynka:Upominam za pseudocenzurę