Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Grabki koś ile się da i do snopowiązałki wiązać nowe kręgle a może owce na hale wypuść

• No i prosze wejszlo, porozkrecac i poskladac na nowo coby bylo czym latac Grabki

• Zawiechy...

Bagaz - - DiD Cosmos

Zrobione, na dokładkę po zadręczeniu wujka google zmieniłem ustawienia dns z automatu na ustawienia ręczne

• Zawiechy...

Bagaz - - DiD Cosmos

No i bęc pierwszy atak i zjadło strony o 7:30... Nie udało się znaleźć IP serwera ze stroną lobby.ogame.gameforge.com DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN taki problem pokazało narzędzie w systemie... dziwne że tylko strony związane z gameforge wywaliło a inne śmigały normalnie...

• Zawiechy...

Bagaz - - DiD Cosmos

Być może to jakieś problemy z moim dostawcą (choć pewnie nie bo w tym czasie wszystko inne działało), a być może akurat nie byłeś w grze w tym czasie gdy padło na chwile... Pożyjemy zobaczymy jeśli znowu się problem pojawi trzeba będzie szukać przyczyny Pozdrawiam.

• Zawiechy...

Bagaz - - DiD Cosmos

Witam. Czy Wam też znika strona ogame z danym uni, lobby, strona gameforge i nie można się zalogować przez jakiś czas? Dzisiaj już 2 razy miałem sytuacje, że siedzę sobie i czekam na włączenie kolejnego budyneczku a tu nagle pyk strona jest nieosiągalna - inne strony zagraniczne krajowe śmigają w tym czasie jak huragan... hmm ktoś miał podobną sytuację?

• przywitaj sie

Bagaz - - DiD Cosmos

Bry, chyba poklikam w cyferki chwilę i ja... miłej zabawy