Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 136.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witcher - return.
Madderdin - - Archiwum CT
PostCytat od Methe: „Cytat od Madderdin: „Norther czy Children of bodom? ” Ja Norther ” < : Cytat od Witcher: „ Cytat od Madderdin: „O maj got. : D Wspaniała sygnatura. : P Bo Twoja. Norther czy Children of bodom? Ciężko powiedzieć, Norther jest bardziej melodyczny, poza tym (dotychczas) czerpali inspirację z Children of Bodom, także postawiłbym je u siebie na równi. Jednakowo je lubię.” ” Ahum. : P A ulubiony utwór In Flames? I lubisz coś typu HammerFall? Rzuć czymś fajnym co nie będę znał. : o
-
Witcher - return.
Madderdin - - Archiwum CT
PostO maj got. : D Wspaniała sygnatura. : P Norther czy Children of bodom?
-
HypnOS
PostKurde, czemu jestem z małej? ;<
-
Dlaczego Witcher to buc? Dlaczego nadal nie widziałem zdjęcia w różowych okularach, choć prosiłem niejednokrotnie? Dlaczego każde pytanie które zadałem dotychczas zaczyna się od tego głupiego "Dlaczego"? Dlaczego chip? : < Dlaczego... yyy... dlaczego? :x Kim był/JEST Ludwik XIV? - nie mogłem się powstrzymać. ;x
-
Cytat od Doctor Devil: „Cytat od Dobry Proboszcz: „Czy ja jestem dziwny? ; <” A jest sens zadawać pytania retoryczne? :o ” Wisz DD, na pytanie retoryczne jak to ująłeś jak to można odpowiedzieć w różnoraki sposób, a co z tego, że puenta jest taka sama. : D Asiu Jaki masz typ na enneagramie? < : Dlaczego nie przybył tutaj jeszcze mój ojciec? oO Fotke w rzurzowych okularach prosimy. : P
-
Witcher - return.
PostDariusz pasowało by mu najbardziej, czyż nie? Jakie masz demejdże?
-
Witcher - return.
PostCytat od Witcher: „ Cytat od Dobry Proboszcz: „Cytat: „Witcher napisał(a) Ty chyba na prawdę nie wiesz już jakie pytania zadawać, wypaliłeś się. Nie, nie oglądałem.” Że... ja? Się ...wypaliłem? Padły moje ideały, ambicje... tak, nie wiem jakie pytania zadawać. : ( Ale chęć uzyskania kolejnej liczby w liczniku po prawej jest taka silna. . Ale ja? Wypalony? Jak? Dlaczego? Czym jest to spowodowane? Na siłe próbuje być kimś kim wcale nie jestem?” Probo, Ty i ambicje... ? Licznik gwoli ścisłości jest…
-
Witcher - return.
PostCytat: „Witcher napisał(a) Ty chyba na prawdę nie wiesz już jakie pytania zadawać, wypaliłeś się. Nie, nie oglądałem.” Że... ja? Się ...wypaliłem? Padły moje ideały, ambicje... tak, nie wiem jakie pytania zadawać. : ( Ale chęć uzyskania kolejnej liczby w liczniku po prawej jest taka silna. Ale ja? Wypalony? Jak? Dlaczego? Czym jest to spowodowane? Na siłe próbuje być kimś kim wcale nie jestem?
-
Witcher - return.
PostOglądałeś Twin Peaks?
-
Witcher - return.
PostCytat: „Liliah napisał(a) Nie wierze zło od Ciebie bije hiehie =D” Potwierdzam. ; P Powiedz mi... jak tam Yennefer? : D
-
Cytat: „132710.jpg TOP 10 Złomiarzy ” Cytat: „17323218.gif Dist [ HOTS ] 27263,52 % Łacznie ST : 40 Średnia : 681,58 %48343519.gif Pov3r [ HOTS ] 15441,3 %Łacznie ST : 53 Średnia : 291,34 % 98936804.gif Patiku [ NAJEMNIK ] 11266,84 %Łacznie ST : 87 Średnia : 129,50 % _______________________________________________________________ 4. The End [ HOTS ] 11078,45 %Łacznie ST : 30 Średnia : 369,28% 5. Redyplomowany [ HOTS ] 10208,98 % Łacznie ST : 12 Średnia : 850,74% 6. Przyjaciel Zubra [ HOTS ] 3717…
-
Witcher - return.
PostGôdajă po kaszëbsků. : D Marcik mô snôżé oczë?
-
Witcher - return.
PostChceme le so zażec te łeslu pasiaste te? : >
-
Cytat: „Dobry Proboszcz #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 6, 46 #Ilość ST: 3 #Łączny % z wszystkich RW: 1888 %” Łapie się! Łapie! Wybaczcie musiałem. <dowartosciowany> + za pomysł. ; )
-
Witcher - return.
PostTwój pierwszy nick na ogame? Dlaczego uni6 było, jest i będzie zawsze wyjątkowe i bliskie Twemu sercu? (Oprócz tego, że ja tam gram)