Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 136.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Biologiczny
PostNie mogę się powstrzymać i muszę o to zapytać: Co to za zwierzę, które przyjdzie do Ciebie, aby pomóc, jak będziesz chciał/chciała zmienić meble w salonie?
-
Biologiczny
PostFunny-Zebra-61.jpg
-
Mati
PostMyślisz, że przez dwa dni wypracowałbyś zauważalny postęp? :E
-
Mati
PostCo byś zrobił gdybyś na dwa dni stał się Franciszkiem Smudą?
-
Biologiczny
PostTak, chodziło o Jamesa Lovelocka. ;D
-
Biologiczny
PostCytat od Witcher: „19:15 @Madderdin napisz kebab 19:15 @Madderdin ze to Jan Boklöv 19:15 @Madderdin Jan Boklov Ja nie kebab, ale... Jan Boklov. Pytanie oddaję Banshee” Cytat od Marvin: „Głosy w mojej głowie (i w moim mIRCu) mówią mi, że to Jan Boklov.” Łasi na poklask głupcy, Jan Bolkov to szwedzki skoczek narciarski, który "wymyślił" styl V. vstyle.jpg Co do podpowiedzi, hipoteza Gai będzie pomocna.
-
Biologiczny
PostJak się nazywał europejski ekolog, który wysunął hipotezę, że wszystkie istoty, które żyją na Ziemi kooperują ze sobą, by utrzymać na planecie pełną harmonie i zachowanie optymalnych warunków do życia?
-
Biologiczny
PostEjże, a to ja byłem pierwszy! :D Ale Banshee zadawaj. :)
-
Biologiczny
PostNo spinozaur to chyba był duży. :D
-
Biologiczny
Postkonkawenator? Edit: w sumie spinozaur chyba bardziej pasuje.
-
Chemiczny
PostNo pewnie!
-
Chemiczny
PostStill-NO.jpg
-
Chemiczny
Post640px-01-how-about-no-bear.jpg
-
Chemiczny
PostW temperaturze pokojowej jest w postaci kryształków, nietoksyczna slodka w smaku. Spoko rozpuszcza się w wodzie. Poddana próbie Trommera daje wynik negatywny.