Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Aktualizacja: przyrostyogame.cba.pl/Info.html :E” U 60= 297 aktywnych graczy, U50= 405 aktywnych graczy, Draco= 621 aktywnych graczy, mysle ze mozna smialo pomyslec o łączeniu tych 3 uni, wszyscy sie pomieszcza na jednym serwerze, nawet jezeli urlopowicze postanowia wrocic z przestworzy
-
TOP10 Solo & ACS u 60
Winnerek - - Hall of Fame
PostTo napisz do moda na PW, a nie w temacie
-
#63;SOLO; Goauld [=N=] vs Pink [BGS] - 30780,73% + zbiórka 194 życzenia TOP3 SOLO uDraco
Postdobrze, ze ty Pink masz skilla graty ustrzelenia ładnego %.
-
TOP10 Solo & ACS u 60
PostTOP 7 ACS ACS; bezet i WinneR [WIP] vs kradam81 [WU60] - 43139,82% bez strat :P?
-
TOP 1 ACS jumekk [SE7EN] vs Gustlik [4pip], lucky666 i artek i pl1 [ZS] - 173399,95%- spontan GS-ami przez gale :D
Postwidze, ze odbudowa niezle idzie, nie zwalniaj i nie daj sie znowu zlapac. zagadaj z Marianem, to moze jakiegos bonusa ode mnie dostaniesz p.s szprycku, gwiazdor winner siedzi na moonowce, przykro mi, ze to nie ja wtopilem i nie odpisuj na tego posta
-
ACS; Jarczyk [psikus] vs Arek-Sasha [ZZL], utyty i paranoi i PALERMO [G_O], moonmoon [ZNIW] - 55112,6%
Postgraty ładnej akcji i eleganckiego % Strata GS jest bolesna, bo strasznie wolno się je stawia czekam na jakies kolejne duze ST
-
Popieram inicjatywę, jak dla mnie pomysł dobry, ale troche niedopracowany jeszcze. Na poprzednich warunkach SnD bym nie wystartował, a na przyszłych jezeli jeszcze bede gral to rusze flotke i troche powalcze. Kupony na anty albo cos innego wrzucilbym dla top2,3 aktywisty i top 2,3 zlomiarza. Jezeli bedzie tylko nagroda za 1 miejsce to sadze ze moze poojawic sie troche przekretow, co wypaczy wynik tej rywalizacji
-
Manchester United
Winnerek - - Piłka Nożna
PostDobry mecz, bylo na co popatrzec, nie tak jak dzisiaj w meczu city vs. liverpool... Szkoda ze przegrali, ale maja niesamowity potencjal, czekam na final LM z ich udzialelem