Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-73 z 73.
-
Dawno mnie nie było, więc jak wracać to konkretnie Obrońcę wyhaczyłem kilka tygodni temu, regularnie skanowałem i miałem już pewne plany, raz nawet próbowałem. Lubił też latać po planetach w mojej okolicy, ale nie było sensu łapać na falandze znacznych części jego floty, bo i tak by zebrał. Raz tylko postraszyłem kontrą jak leciał na idlera pokaźną flotą i chociaż nie miałem nawet deuteru na start to zawrócił Wczoraj wróciłem przed północą do domu, wyjątkowo styrany i przed zrobieniem FSów (czas…
-
2872.2% [MNS] My Nie Śpimy vs. [DarkBlue] Dark Blue 6802.91% Zakończona
Provokator - - Wojny Rhea
PostSkoro zostałem wywołany.... 1. Wiśni nie ma 2. Wiśnia powysyłał recki na różne moony i planety żeby robiły mu akty co jakiś czas 3. Wiśnia wyłączył wydobycie 4. Wiśnia wrzucił budowę statków do stoczni w trakcie wojny na czas swojej nieobecności 5. Wiśnia obudził się z ręką w nocniku 6. Wiśnia nie uczy się na błędach Złom - klasycznie - dla obrońcy. Do następnego. Provokator [MNS] vs. chery [DarkBlue] ~ 147.03% Dnia 09-05-2017 10:44:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Provokator […
-
PostNo, nawet nie wiem, czy godzina minęła - informowałem zresztą wyżej. Wish, dzięki. Wiśnia, i właśnie popełniłeś błąd. Na wojnie nie stosuje się czegoś takiego jak zapchana stocznia
-
PostTo takie małe coś, na dobry początek rywalizacji! Złom zostawiłem dla obrońcy. Provokator [MNS] vs. chery [DarkBlue] ~ 163.72% Dnia 08-05-2017 20:04:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Provokator [MNS] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca chery [DarkBlue] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.888 Satelita słoneczny 490 Pancernik 30 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie działo lasero…
-
PostPoprawione regulaminowe błędy. Pozdro.
-
Post1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [MNS] My Nie Śpimy vs. [DarkBlue] Dark Blue 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste] 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: [można wybrać jedną lub obie opcje, jednak w tym wypadku granicą końcową jest warunek, który zost…
-
1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [MNS] My Nie Śpimy vs. [InnDem] Inner Demons 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste] 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: [można wybrać jedną lub obie opcje, jednak w tym wypadku granicą końcową jest warunek, który zos…
-
Jakieś kosmiczne zyski. Ach ta magia świąt Pozdrawiam starego druha, jest na co popatrzeć.