Cytat od wishmaster: „O ile dobrze pamiętam największy zysk solo ” Nie sądzę Co nie zmienia faktu, że ładny. No Klamka, poczułem Twój czosnkowy oddech na plecach. Szacunek za to, że nie nabijałeś specjalnie procentu Liczba krążków imponująca... czyli jednak zrobiłeś to obiecane 50k!
Wkurzasz mnie Kuba! Siedzisz na tym urlopie, ściągasz, przez parę h robisz 2x5k i tyle. A ja ostatnie ST zrobiłem gdzieś w czasach wikingów.... Graty i ściągaj to niebieskie obrzydlistwo i przetapiaj te miliardy!
Cytat od Klamka Agressiv: „A jednak 51 Stejk na boardzie po dobrej stronie. Brawo Ty unavitius... provokator będzie miał gdzie się wpisać Pozdrr MNSy Obrońcy Sz.o i pakiecik na remont ” Ha, dokładnie! Inaczej ludzie pomyśleliby, że zakończyłem grę. Szanuję unavit, że kolejną 50tkę rozpocząłeś w swoim firmowym stylu!
Cytat od krzych129: „Pozdrowienia dla DB i znajomych szczegolne dla tych gotowych obstawiac powrot moich reckow wypasanych na Jamajce xDD ” Dzięki za pozdrowienia. Spokojnie, nawet jeśli pokombinowałeś, to i tak przy dobrej mobilizacji by się złapało wszystkie sloty. Ale ja już za stary jestem by lecieć na same śmierciarki, a tym bardziej po nocy
Klamka, ale przy takich procentach i zyskach to musisz pozdrawiać unavita, żeby mu jakoś ból czterech liter ukoić Procent ładny...ale czekaj, to nie Ty narzekałeś wczoraj, że nawet floty na 100% nie widzisz? Przetapiaj na niszczarki, żebyś nigdy nie zdążył dolecieć przed moim odświeżeniem
Chyba wypadałoby się wpisać, nie? Cóż, agresorom należy pogratulować chęci, planu i jego realizacji. Wyszło zacanie i wyjątkowo bezpiecznie, co? Obrońcy nie znam, zwiał na urlop, więc pewnie odbudowy nie będzie. Smerfom łoki-toki, dla lepszej komunikacji, bo aż żal nie zauważyć przez tyle czasu, że koledze księżyć zdjęto i warto coś z tym zrobić
Cytat od Klamka Agressiv: „Cytat od Provokator: „Cicho, bo Klamka mi mi recki pożyczył ostatnio i nie mam sumienia go zdjąć ” im dłużej czekasz tym więcej mam Niszczarek już prawie 7K ” I dobrze, buduj dalej, żeby wyszło takie top1 solo, by już nikt nie przebił
Cytat od Billie the kid: „Provokator top 1 nalezy do Sacrafice starcie Twoje jest tylko top 2 ; data-verified= "> popraw temat bo do top 1 sporo brakuje [ciach] ” A Ty zmień sobie opis, a potem znikaj na niemieckiego boarda
Cytat od Krucjo: „Prawie 200 tys lekkich myśliwców? ” No flota zbalansowana beznadziejnie, co oczywiście dla agresora, czyli mnie, było wielkim plusem. Może celem budowania takiej liczby LM'ów było to, że obrońca latał głównie po okolicznych planetach z dość dużą obroną.
Cytat od C H O J N Y: „Brakuje mi avatara z pudelkiem i tej laski.. jak to było 'Prowokator lepszy niż wibrator'??? ” Pamiętasz to lepiej niż ja. Chyba nie do odtworzenia/znalezienia, niestety.
Fajnie, że przeciwnik w końcu się odgryzł, bo monotonia nikomu nie służy. Co jak co unavit, Ty lamo, nie spodziewałem się tego. Gratulacje krzychu, poprawiłeś mi humor z rana!
Mnie zawsze dziwi, że osoby, którą kończą grę wiosłują i zabierają surowce do grobu. To przecie zalatuje beznsensem... Widzę unavit, że zmobilizowałem Cię do bardziej okazałych i zyskownych lotów, także tak trzymaj. Tylko opuść moje okolice, bo nie ręczę za siebie
Cytat od Manamanah: „idąc ta droga powinno być kilka starć wysłanych mns ” Przecież napisałem wpisów, nie chodzi mi zatem o jeden Ale już nieważne, walka z wiatrakami.