Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
PitBull [Veto] & LORD SITH [Veto] & Abu Nazir [Veto] & BARON_CZESIU [Veto] vs. templariusz [GAL.LWY] - 14928.21% + zbiórka
an1a1 - - Starcia Nekkar
PostGratulacje dla wszystkich uczestników lotu Było widać super zaangażowanie każdego z Was. Oby tak dalej, albo nawet lepiej
-
BARON_CZESIU [Veto] & Clemensoo [Veto] & LORD SITH [Veto] vs. biolog [NewSin] 2120.06%
an1a1 - - Starcia Nekkar
PostGratulacje zacny procent i zysk, będzie co przetapiać Oby tak dalej
-
Apeiron [Veto] & an1a1 [Veto] & Clemensoo [Veto] & romano [Veto] & Kuracjusz [Veto] vs. CoStA 12800.94%
an1a1 - - Starcia Nekkar
Posti PANI wiem, że rzadko tu bywam, dlatego postaram się od czasu do czasu o sobie przypomnieć bardzo dziękuję za wspólny chłopakom, miła niespodzianka, cieszę się, że miałam w tym swój udział Ku chwale VETO!
-
Ban bana banem
an1a1 - - DiD Nekkar
Postrzadko się udzielam w takich tematach, ale jak tak patrzę na te wszystkie pushe to jestem za tym, żeby poza banem a najlepiej perm banem, nie był aktywowany urlop, żeby można takiego delikwenta zezłomować, wyfarmić może wtedy gra byłaby sprawiedliwsza, bo to przeginka co się dzieje
-
Dnia 30-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor an1a1 [Veto] ________________________________________________ Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca jacko [IGI] ________________________________________________ Mały transporter 1.081 Duży transporter 858 Lekki myśliwiec 800 Ciężki myśliwiec 279 Krążownik 112 Okręt wojenny 53 Recykler 120 Sonda szpiegowska 2.232 Bombowiec 57 Niszczyciel 26 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 41 Wyrzutnia rakiet 2.000 Ma…
-
Przyszła kolej na mnie, aby czymś się pochwalić w tym dziale, mam nadzieję, że wkrótce będzie więcej okazji Dnia 13-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor an1a1 [Veto] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca hypnos [im.SNU] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 467 Lekki myśliwiec 600 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 366 Okręt wojenny 166 Statek kolon…
-
Taktyczny odwrót
an1a1 - - Zadawanie pytań
Postpytała koleżanka , fakt jestem bandytą, właśnie chodziło mi o sytuację przy ACS-ie, niestety raportu już nie mam, a nie pamiętam jaki był dokładny stosunek flot,na pewno flota uciekła to akurat jest napisane w raporcie wojennym, ale odlatująca flota jest irytująca, wiem jak działa taktyczny odwrót przy samodzielnym locie, musiałam odpuścić niezliczoną ilość celi, właśnie ze względu na to, że flota by odleciała, a wtedy zysk zerowy albo wręcz na minusie, a sama nazwa "System ochrony nowego gracza…
-
Taktyczny odwrót
an1a1 - - Zadawanie pytań
PostOstatnio przeżyłam niemiłe zaskoczenie gdy podczas ataku ACS na uni Japetus flota gracza (ph) zarówno dla mnie jak i dla sojusznika, po prostu odleciała , cały lot i zysk delikatnie mówiąc okazał się klapą, dobrze, że obyło się bez strat. Wobec tego mam pytanie, jak można sprawdzić czy flota odleci przy ACSie i czy ktoś nie powinien przemyśleć czy taktyczny odwrót ma sens, mnie właśnie bardzo zniechęciło, bo pomimo możliwości ataku, nie ma takiej fizycznej możliwości. Biorąc pod uwagę wymierając…