Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
[ciach] Dla atakującej gratulacje, ostro zaorała naszego hanzowego smoka A dla wydojonego... hmm SzO nie będę życzył, bo będzie złomował swoje zabawki, więc może więcej uwagi na przyszłość, bo dać się tak załatwić na trzeźwo to trochę wstyd Moderator Ruda:komentarz do usuniętej czesci ciach
Edi, dziękuję za wspólny lot, były emocje, mogliśmy wtopić A tak naprawdę to byś się wstydził lecieć z 4 swoich kont, z Draconisa który spotkał dratewkę, Chopera który pewnie zapił gdzieś pod stołem i połamańca Abyssa co struga jak dżepetto I jeszcze zysk marny, no wstyd jak stąd do sąsiedniego układu
Towarzyszu Chomiku, ładnie to tak pushować się publicznie i jeszcze namawiać do tego naszego smoka? ;p Chłopak zamiast zajmować się owieczkami i uważać na dratewkę to marnuje pancerne sondy Gratuluję wlotu, mam nadzieję że niedługo będzie powtórka
Dziękuję za imienne pozdrowienia Smoku Zapracowałem sobie na nie dzisiejszego wieczoru, bo ktoś tu nie miał slotów na skany Gratulacje, ładnie siadło obrońca wydojony prawie do zera , następne starcie możesz wrzucić trochę wcześniej niż za 12 miesięcy Bracie co z tymi kanapkami ??
Starcie kupione czy nie kupione, to mało istotne. Ważne jest że procent powala i prędko (jeśli w ogóle) nikt go nie pobije i za to należą się atakującym gratulacje