Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 964.
-
Małe nie małe ważne, że z zyskiem Graty Kruchy! Dzięki za zaproszenie do lotu
-
pn4life.jpg Pozdrawiam sojusz PN i znajomych Dzięki Kruchy za asystę Dnia 25-02-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ragnar [P N] ________________________________________________ Pancernik 99.000 _________________________________________ Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Krassus ________________________________________________ Mały transporter 116.100 Duży transporter 43.000…
-
Taki tam drobniaczek Pozdrawiam sojusz PN i znajomych Dnia 22-02-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ragnar [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 204.774 _________________________________________ Obrońca wladyslaw ________________________________________________ Mały transporter 448 Duży transporter 21.344 Recykler 18 Niszczyciel 5 Gwiazda Śmierci 140 Wyrzutnia rakiet 16.978 Ciężkie działo laserowe 76 Działo jonowe 1 ______________________________…
-
Przemierzając galaktyki w poszukiwaniu zasobów napotkałem niestrzeżoną flotę mIMaSa. Nie czekając, postanowiłem przeprowadzić szturm i efekt poniżej Pozdrawiam sojuszników PN i znajomych Obrońca pogratulował - życzę mu szybkiej odbudowy! pn4life.jpg Dnia 21-02-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ragnar [P N] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca mIMaS [PZT] ___________________________________________…
-
Mam przyjemność wstawić ST naszego kolegi, który coraz śmielej sobie poczyna i z Ekonoma wyrasta nam czołowy flociarz Graty Od Ekonoma: Pozdrawiam sojusz PN i znajomych Dnia 20-02-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ekonom [P N] ________________________________________________ Krążownik 760.000 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 79.982 Reaper 86.850 _________________________________________ Obrońca lotos ________________________________________________ Mały transporter 6.796 Duży tr…
-
Haha warianty, ale pozytywne Graty rozbijania no i Mallory z Rady walczył i bronił równie dzielnie niczym Rollo z Vikingow (zdradził, ale z honorem) PS Van: to za rok 10kk kolonizatorów pójdzie??
-
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem;) Graty PNy! Mega starcie i mega % Kruchy miałeś nosa. Zaryzykowaliscie długi lot przez galę i się opłaciło Cieszę się że mogłem pomóc w zbiórce złomu. Bociek czy Wojtekreal SzO jeśli będzie PS szacun dla Wilka za obiektywna wypowiedź