Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie będę wpisywał się pod każdym ST twoim bo nie wiedzial bym co napisać znamy się trochę i wiem że możliwości masz nie ograniczone a apetyt do gry? Hmm nazwać Cię głodnym to mało powiedziane, współczuję przeciwnikom Już dawno powinieneś grać w 3 X!! Nie mogłem zrozumieć czemu tak długo kosztowales Fileta z Daniela ale po woli zaczynam rozumieć. Cieszę się że jesteś we właściwym SOJUSZU! Porównać Cię do Lewego to może być mało..., jesteś ceniejszym graczem
-
Już przestańcie się z niego nabijać!! Część z was tutaj też wyląduje... nie znacie Goya tak jak Ja znam! To szczery koleś i ma Swoje priorytety..., to jeden z tych graczy który traktują ogame jako zabawę i dodatek w przeciwieństwie do Fileta!! Przez swoją szczerość wylecial z MISKOW. Od kad był że mną. W KOF można było mu ufać i do tej pory to jeden z nielicznych zaufanych znajomych. Nie chcialbym Cię tutaj więcej widzieć po tej stronie ST ale znam Cię i wiem że za Każdym dzwonem się podniesiesz…
-
Pierwsze to gratulacje dla atakujacego bo ładnie mu weszło i za to w jaki sposób potraktował obrońcę bo to się bardzo liczy dla wielu z nas. Druga sprawa to KKS już nie chwal się że kiedyś wyliczyłeś Pluszowego ( T-Baga ) bo sam wyszedles z propozycją surowców..., pozatym jakoś atakujący w swoim wpisie potraktował z szacunkiem obrońcę i Tbag zasłużył sobie na to! Dziunek też wpisem pokazał że mimo iż jest w Komornikach ( drużynie kochającej Misie ) to potrafi uszanować rywala, tylko Ciebie na to…
-
Stado gąsek sie powiększa Od Demona pozdrowienia dla Sojuszu i podziękowanie za zabranie na Hol Pozdrawiamy rownież "Boss" no i nie obejdzie sie bez pozdrowien dla najlepszego gracza na u68 Filecika ( Filu ) ktorego to ponoć zezłomowaliśmy Cel biedactwo wieczne pretensje Dnia 29-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tyskie1 [SGU] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4.500 _________________________________________ Agresor GOODBYE [BOSS] _____…
-
Przyszedl czas i mobilna flotke ruszyc co rzadko mi sie ostatnio zdarza Tradycyjnie pozdrowienia dla Bosiakow, buddy, gadulca i reszty znajomych Dnia 07-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piaskowy Dziadek [BOSS] ________________________________________________ Pancernik 170.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Lord Redshift [DPF] ________________________________________________ Mały transporter 5.743 Duży transporter 46.241 Lekki…
-
Bossy szaleją Graty Maniak za długo na urlopie siedziałeś i widać glod gry Brawo i czekamy na kolejne Obroncy jakby nie patrzyl to zrobił troche st dla swojego Sojuszu!