Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 131.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od cokolwiek: „4. Na każdym uni może być to mechanizm awaryjny zdobywania deu NA KONKRETNYM MOONIE. Nie raz brakuje deuteru na wysłanie recków na większą akcję - deuter masz - ale na innym moonie. Robisz klik i masz 20-50kk deu - wystarczy akurat na lot jakiś. 5. Na koniec - jedyne, małe zagrożenie jest na nowym uni. To, że ktoś z tureckiego urlopu nakupi kopalni, podniesie magazyny - a potem nakupi zasobów na flotę. Czyli dokładnie to samo, co już jest robione (1000 pktów w rankingu po go…

• Dnia 26-07-2020 08:41:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Reaper 15.000 _________________________________________ Obrońca thor ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 9.039 Lekki myśliwiec 1.000 Okręt wojenny 1.000 Recykler 2.000 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 2.011 Wyrzutnia rakiet 555 Lekkie działo laserowe 250 _________________________________________ Po bitwie... Agre…

• witam proszę o aktualizacje x3 board.pl.ogame.gameforge.com/i…vs-Bladeripper-546940-74/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…tti-KNR-vs-Cr7-708556-29/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…lomek-Robotix-511-659-71/

• Wracaj i puchnij jak pogryziony przez komary. Szkoda że to tylko 1/3 ale i tak (ciach!) Moderator mntek:pseudocenzura ciach!

• Drugi raz mogliście już mu dać odpocząć. Top łan zero klasy nie pogratulował za pierwszym razem i za drugim też pewnie nie pogratuluje. Gratuluje ekipie złomującej jak zejdzie z urlopu ciśnijcie go dalej.

• Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Team już dawno zdecydował co i jaki i z kim, pewnie to już przyklepane przez GF jest tylko majstry z IT dogrywają fix'y ze by nie było niespodziewanych niespodzianek. Osobiście nie wyobrażam sobie grać na wolniejszym uni niż obecnie a nawet skłaniałbym się pójść na uni z wyższym speed, ale to tylko moje życzenia. Powinna być jakaś możliwość wyboru czy mamy ochotę iść na wolniejsze czy szybsze, skoro i tak w przyszłości ma być magiczny przedm…

• Gratuluje, nie o zyski ty chodzi. Top Łan się nie spodziewał że dexy polecą. [url]https://www.youtube.com/w…cQ&feature=emb_logo[/url]

• Dalszy ciąg "Złomować Każdy Może" Pozdro KNR dostawców dexu i fanów z discorda. Oraz ex aequo [ ZSMzG ] Zjednoczone Siły Militarne z Galatei [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] @Toadie Za 10 dni minie rok od zmiany progów ST. Może udało by się podnieść progi do bardziej realnych np solo 8k-10k%, acs 15-20k% ? Dnia 06-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 50.000 ________________…

• Dalszy ciąg "Złomować Każdy Może" Pozdro KNR dostawców dexu i fanów z discorda. Oraz ex aequo [ ZSMzG ] Zjednoczone Siły Militarne z Galatei [url]https://www.youtube.com/watch?v=jA5LKNSgAOI[/url] Dnia 04-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca kaczusp [SyG] ________________________________________________ Mały transporter 205 Duży transporter…

• Dalszy ciąg "Złomować Każdy Może" Pozdro KNR dostawców dexu i fanów z discorda. oraz ex aequo koalicje z Galatei Jak się nie handluje to się w reckach ląduje. [url]https://www.youtube.com/watch?v=rqo1t5CKVDs[/url] Dnia 02-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Oddane [Robotix] ________________________________________________ Mały transporter…

• Cytat od Zlomek_Mistrz: „Jest taki fajny skecz Kabaretu Skeczów Męczących pt. "Wieczór kawalerski" gdzie Śliski mówi do Klaka i Eryka: " Ja się nie dziwię, że wy tak zawsze razem, wam IQ starcza tylko na oddychanie. Normalnie stoi wdech i wydech. Większa inteligencją wykazuje sie dżdżownica chociaż i tam nie wiadomo gdzie głowa a gdzie dupa" I tak nie wiem czemu ale ten tekst skojarzył mi się z wami Dobrymigraczami i innymi czubkami Standardowo, że urlop. Wystraszylem się Dobry Twoich 6 fal gs c…

• Cytat od Zlomek_Mistrz: „Nie wiem z kim pisales i mam to w głębokim poważaniu. Pytam się tylko dlaczego rozpowiadasz nieprawde, że niby chce konto oddać? ” Jak nie wiesz z kim ? To ja ci podpowiem twój sojusznik z fusji zjednoczonej Cytat od Zlomek_Mistrz: „Galatei ” Tam już wiedzą o kim mowa. Cytat od jabol1987: „Cytat od .:czubulus:.: „"siema elo gracze z galatea sie zjednoczyli i som razem po fusji z wami beda was zlomowac lepiej mi" ........................Mi mi mi tu pisze że fusji'a była u…

• ekipa mocnego pierdyknięcia to jest na galarecie twój kolega mózg mi to wszystko wytłumaczył. f2a27b9acdae65ae.png

• Ja ja będę drążył ale tylko trochę . Wcześniej @Kratos ( a wiemy gdzie on jest ) puknął to konto a teraz Ty. Tak wczoraj psiałem wieczorem, o złomek bez urlopu rano będzie pełno skanów. O dziwo nie było ani jednego a w dodatku nie byłeś na UFS , miałeś minuty no to szybkie skany i co !! zrobiłeś FS f7bab64fcbc19b92.png Coś czego nie robisz bo to błąd w grze Nie raz pisałeś po co mam robić fs skoro się obudzę bez moonów. Ale ty pilnowałeś konta cały dzień. 3fd5e387331c4f43.png No to gratulacje ze…

• Za pukanie Go to wiesz jakie nagrody dają.

• AntiGameReborn

.:czubulus:. - - Porozmawiajmy o OGame

Nie ma w ustawieniach floty pod expy pioniera. Można by to dostosować do obecnych realiów i ustawiać ilości i rodzaj statków wysyłanych na expe.

• Cytat od Kratos: „Ale zysk, gratulacje W sumie to nie wiele zostało flot godnych uwagi do zezłomowania Chyba trzeba zacząć grać ufs ” A co to dopatrzyli się u ciebie ?

• Kontynuacja Konkursu "Złomować Każdy Może" Pozdro KNR dostawców dexu i fanów z discorda. Moja Gwiazda okazała się wioślarzem [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 21-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 3.600.000 _________________________________________ Obrońca Bladeripper ________________________________________________ Mały transporter 1.032.620 Duży transporter 485.005 …

• Konkurs "Złomować Każdy Może" Pozdro KNR dostawców dexu i fanów z discorda. Dnia 21-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000.000 Reaper 14.295 _________________________________________ Obrońca bartez [W L M] ________________________________________________ Mały transporter 4.104 Duży transporter 274 Sonda szpiegowska 1 Bombowiec 268 Niszczyciel 3.383 Gwiazda Śmierci 104 Pancernik 2.671 P…

• Konkurs "Złomować Każdy Może" Pozdro KNR dostawców dexu i fanów z discorda. Dnia 20-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 24.363 _________________________________________ Obrońca bartez [W L M] ________________________________________________ Mały transporter 10.888 Duży transporter 551 Lekki myśliwiec 8.863 Okręt wojenny 7.468 Sonda szpiegowska 273 Bombowiec 120 Pathfinder 2.529 Mała powłoka och…