Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 131.
-
Szkoda że nie ma z nami mojego ex kolegi @dexPL on jako topowy gracz by nam tu wszytko wyjaśnił a nawet przepowiedział jak to będzie, kto jak zagra i za ile poleci a nawet ile anty zostanie podlane jakie będą bugi kto kogo zezłomuje i jak, i tak dalej i tak dalej. @cokolwiek go godnie reprezentuje ale to zapewnę czysty przypadek.
-
Cytat od TaurekGary: „@.:czubulus:. pewnie przyjechaliście i dostaliście 4:0 - to typowe dla takie trolla jak Ty, krzycz dalej. ja natomiast wrócę do tematu: Próbuję popchać swoje rozwiązania zapewne korzystne dla mnie?? Akurat ja w tej konfiguracji z top 32 wypadam poza top 100 - mordo. ” Sprawdź statystyki skoro dla ciebie Cytat od TaurekGary: „(najbardziej poszkodowani w tej edycji fuzji Virgo i Wezn) ” Vigro jest poszkodowane w jakiejś konfiguracji punktowo ? a nie po prędkości ? Jesteś nieś…
-
@TaurekGary Jesteś jakimś trollem z kilkoma postami do tego niby kibić którymi gardzę za mały rozum stadny, próbujesz popchać swoje rozwiązania za pewnie korzystne dla ciebie z resztą jak każdy. Prędkość gry dla mnie ma znaczenie bo wiem na co mogę sobie pozwolić. @Bunny jakoś ostania fuzja nie miała wiele wspólnego ze statystykami na prędkości x3 a i tak doszła do skutku. Tak jak pisałem wcześniej, maja łączyć różny speed, niech dadzą alternatywę migracji na wolniejsze lub szybsze uni.
-
Ale u nas jest co łączyć po prędkościach x1 68, Cosmos, Kalyke, Nekkar, Taurus, Xanthus, Zibal x2 Dorado, Fenrir, Indus, Libra, Yildum x3 Aquarius, Europa, Galatea, Wezn x4 Bellatrix, Janice x5 Quantum x6 Himalia, Vigro Z racji tego że 4,5,6 jest w sumie mało mogą być łączone w jedno po ankiecie na prędkość takiego uni. GF mogło by dać możliwość migracji na +/- 1 prędkości migrującego uni.
-
Gratuluje wlotu i niszczenia oraz kunsztu rzemieślnika, szybkiego przetopu. Słowo faktem się stało i jesteś pełnoprawnym Komarem, ból w czterech literach ci pozostał po ostatnim besztaniu na dicordzie. Mam nadzieje że po udanej akcji była "czynność dokonana" i teraz już testosteron jest w normie, zero ciśnień i po cichu liczę że odpuścisz mi chodź na trochę. youtube.com/watch?v=iS85LogrBP4
-
Cytat od cokolwiek: „Magia klas (po zachwycie przez pierwszy miesiąc, jak to klasy są wyrównane) polega na tym, że już każdy wie, żeby brać odkrywcę. Więc ludzie patrzą teraz tylko na cechy odkrywcy i koniec sprawy z klasami. Jasne, znajdzie się pięć osób, bo przed wielką bitwą zmienią klasę na generała (dla doku przy ataku) - ale minutę po powrocie floty na moona już widnieje tam znaczek Odkrywca - taki to piękny balans klas. W teorii jest tak jak napisałeś - czyli możliwość zmiany klasy zapewn…
-
Gratuluje ekipie składającej % zacny, na pewno zeszło na liczeniu zysków i strat. [url]https://www.youtube.com/watch?v=ttMKjY1w_X4[/url]
-
U nas jest co łączyć po prędkościach, wyjątkiem są tylko najszybsze uni x4,5,6. x1) 68, Cosmos, Kalyke, Nekkar, Taurus, Xanthus, Zibal x2) Dorado, Fenrir, Indus, Libra, Yildum x3) Aquarius, Europa, Galatea, Wezn, może Leda x4) Bellatrix, Janice x5) Quantum x6) Himalia, Vigro Jak będą mieszać prędkości to powinna być alternatywa czy chcesz iść na wolniejsze lub szybsze uni.
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od Dobrygracz: „Cytat od cokolwiek: „@Midam Konta mające kupioną anty nie mogą się skasować, bo wtedy GF musi oddać owo anty w postaci kuponu anty. I pewnie nie chodzi nawet o kwestie techniczne - co księgowe. Dopóki konto gra - to stan ksiąg finansowych jest zerowy. A w momencie, gdy generowany jest kupon na anty - to w księgach finansowych powinno to zostać zaksięgowane jako minus (storno czarne najpewniej - czyli jako WYPŁATA). Ew. jako rezerwa finansowa na innym ko…
-
Cytat od cokolwiek: „@Midam Konta mające kupioną anty nie mogą się skasować, bo wtedy GF musi oddać owo anty w postaci kuponu anty. I pewnie nie chodzi nawet o kwestie techniczne - co księgowe. Dopóki konto gra - to stan ksiąg finansowych jest zerowy. A w momencie, gdy generowany jest kupon na anty - to w księgach finansowych powinno to zostać zaksięgowane jako minus (storno czarne najpewniej - czyli jako WYPŁATA). Ew. jako rezerwa finansowa na innym koncie. W każdym razie wpływa to na zyski fin…
-
Cytat od Avinashi: „a to ja dodam od siebie, że zmienili czas powrotu floty po tym, jak na ekspie dostanie się sprzężenie zwrotne. Do tej pory taka flota wracała od razu na planete startową na uniwersach z prędkością x2 i wyżej. Czyżby zmienili na % wartość czasu powrotu ” Od wczoraj jest ta zmiana flota wraca o 30% szybciej. Fachowcy majstrowali w wielu miejscach a miał być handel i jakaś kosmetyka.
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od buleon: „Niemniej jednak tłumaczenie galaktyka jako pozycja jest... dziwne. Moim zdaniem błąd. ” Pewnie coś zmianiali przy okazji (patrząc na listę zmian i realne zmiany w kilku poprzednich wersjach widać, że poprawiają wiele rzeczy o których nie piszą w zakresie zmian dla wersji) i zamiast tablicy (czyli trzech wartości - galaktyka - układ - pozycja w układzie) zrzutowali to na jedną wartość - i tak wyszło. Pierdoła i tyle - a świadczy jedynie o niechlujstwie progr…