Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• % i zysk pierwsza klasa - naprawde gratki ... ale trzeba miec prawdziwy talent zeby tak piekne starcie [ciach] tak słabym komentarzem. edit ok 16 wbije jakis admin z forum i bedzie mial co robic w tym temacie ; ) Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę.

• Czlowieczy los ... do mnie wiecznie lataja i sie rozbijaja i kulki z tego nie ma a tu ja raz polecialem i klops Tak czy owak % jest następujące floty spotkały się w walce: Agresor marek1 [CJTR] ________________________________________________ Krążownik 150 Okręt wojenny 65 Lekki myśliwiec 1.117 Mały transporter 116 Ciężki myśliwiec 25 _________________________________________ Agresor Najemnik [CJTR] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 ____________________________…

• No piekny powrót po urlopie sojuszniku - i mi sasiada zdemolowales i to z takim zyskiem !! : )

• Tak wydaje mi sie ze libra poza lagmi z wiadomosciami , ktore przechodza ludzkie pojecie ( ekspa wrocila a Ty nadal nie wiesz co sie na niej stalo ) ma jakies lagi z moonami - proby robie nalogowo i nic - ale narazie nie poddaje sie - zobaczymy moze w koncu cos siadzie

• Kawał dobrego ST sasiad - ladnie tych PC juz naklepales top we flotke bo "zawsze mozna miec wiecej cyferek" : )

• Witam , po raz kolejny - kolejna obrona tym razem do wojny. Pan w zwiazku z wojna wbił mi do układu - ja grzecznie wycofalem sie flotka poza układ ale wczoraj mialem pewien plan ( ktory nie wypalil) i wrocilem do ukladu ze stateczkami. Ponadto w okolicy pojawil sie wczoraj moonik , ktory szybko ogarnal mnie swoim zasiegiem tak wiec puscilem spokojne stacjonuj ( wiedzac ze solo nikt z bliskich sasiadow z zyskiem nie wyjdzie) wstaje rano patrze a tu leca farmingi od mrowca - tak wiec grzecznie nap…

• Dnia 17-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mrowiec88 [STS] ________________________________________________ Duży transporter 15 Okręt wojenny 97 Pancernik 17 _________________________________________ Obrońca marek1 [CJTR] ________________________________________________ Mały transporter 66 Duży transporter 112 Lekki myśliwiec 948 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 83 Okręt wojenny 35 Sonda szpiegowska 19 Wyrzutnia rakiet 5 Lekkie działo laserowe 9 Ciężkie działo laserowe…

• Witam z wielka przyjemnoscia prezentuje ACS'ik z moim skromnym udziałem. Słowo wstępu - wszystko zaczeło się wczoraj koło 12 kiedy to leciałem na jakies marne 2% i zaczalem otrzymywc jakies dziwne skany przez gale albo 300 ukladów - wszystkie od jednego sojuszu - jak sie pozniej okazalo moj niedoszly cel odszedl z tego sojuszu chyba tuz po moim starcie. Moze i bym leciał dalej ale skany sie powtarzały - przeliczylem ze mimo odleglosci ryzyko kontry istnieje wiec roztropnie zawróciłem. Normalnie …

• Piekne Pierdykniecie Panowie POGRATULOWAC - bo jest czego ! Konkretnie utarliscie nosa czolowce Tylko dlaczego pushek wystawia - w koncu jego tam w ogole nie bylo ... no bo w to ze wszyscy jestescie jego altami to juz nie uwierze Ranger zwariujesz od gadania ze swoimi altami ( o ile juz tego nie zrobiles ) p.s. a tak zeby cie wkurzyc to sie na urlop wybieram . Tak powaznie to od pocz S&D praktycznie nie gram wiec wozilem sie z zamiarem pojscia na urlop od dluzszego czasu. Ale nie trac wiary powr…

• Jako rasowy Łowca PIP chciałbym potwierdzić fakt iż moja w tym zasługa aby pipki sie urlopowały P.S. A ranger, ktory kiedys mi pisal ze on ma "pro-porcjonalne" przyrosty - teraz wszystko jasne. Tym razem juz sie nie wyłgasz gadaniem o nieodesłaniu surki za paliwko. Kraweznik pozostanie kraweznikiem - parafrazujac naszego poete "ranger przed banem i po banie głupi" Korzystajac z okazji chciałbym pozdrowic mojego ulubionego pushka i ponownie zadedykowac mu piosenke: youtube.com/watch?v=lE1HMSprL-A

• Dzizas Niezle BUM bylo trzeba przyznac - obu stronom szo nawet mojemu ulubionemu pieskowi Okelm zachowal sie jak [ciach] i tyle w jego kwestii ... [ciach] Moderator diakkon:obraza, offtop.

• No tylko czlowiek wyjedzie na weekend na rowerek w gory a tu takie ekscesy. Duet nie z tej ziemi nigdy bym sie nie spodziewal... a dzisiejszy dzien sponsoruje haslo "GOD DAMMIT" 2 godki e reckach nice i conajmniej o jednego pusherka mniej a taki cwany był ...