Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-25 z 25.
-
sporo, przez noc mnie omineło agresorowi, nie wiedziałem, że kiedyś tobie to powiem a obrońcom
-
Żal czytać powyższe, odpowiedzi normalnie mam z tego niezły ubaw co, z niektórych sprawa dawno zakończona, jarczyka a wy nadal swoje, jak napisał poklikacie więcej będziecie mieć tyle samo, więc w czym problem tylko mieć chęci do gry i czas i nic więcej tyle z strony tych waszych śmiesznych postów. Nie przejmuj się co inni piszą są dwie prawdy prawda i gówno prawda a większość wyznaje tą drugą prawdę pozdrawiam wszystkich z urlopu.
-
spokojnie panowie nie każdy rozumie pojęcie ogame.PL= rekord największy to jest i nie ma tu do gadania, a gadają co go nie Zrobili.
-
Cytat od Siwy: „Konto zostanie... Fajny %... nic tylko zbierać ślinę klawiatury po tym widoku... Dobrze, że będzie backup... Co się stało z Palermo? Bo konto zmieniło nazwę...” Pewnie kolejny, nowy właściciel lub włam ;/
-
Piękne starcie ale nie fer, mam namyśli włamwywacza więc nie ma stara ekipa odchodzi to uni już nie będzie takie samo jak dawniej.