Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ZenekTraktorzysta.: „Ty ravenku się lepiej nie odzywaj bo jesteśza miękki jesteś dobry w buzi , a po za tym to lamisz jak ******** żal dupe sciska to na inne uni” pokaż i mi chociaż jedno nawet mST na mnie. Dzidziu założę się że w rlu też mamusi podkradasz z portfela na lizaki. Na fornie już nie gram chwilkę ale pośmiać się mogę z oferm jak co niektórzy tu (nie wyszczególniając bo wiadomo). Swoją drogą co do Packa to gość grać potrafi w przeciwieństwie do Twoich ufs i co kilka dni włącz…
-
markus i Grociarz i Satek [CHAOS] vs BaronUriel [SIN] - 100710,64% TOP 1 ACS UNI 50!
[Raven] - - Hall of Fame
PostNo wszyscy czekali na RW. Nie pozostaje nic innego jak ukłon w stronę atakierów. Miazga panowie a urielowi powodzenia.
-
Defetysta i Be Cool i magic i gbsmiglo [-=EW=-], Lech 1922 [Be Happy] vs senatorX [cons] - 104041,44% TOP 1 ACS :))
[Raven] - - Hall of Fame
PostGts za tego pana Jemu już dziękujemy. Agresorom mega Graty
-
ST nr 75; TOP 3 SOLO; ZbyszekNiszczarka [GotH] vs Merus [ZLY SEN] - 59181,77% + farming + zbiórka;
[Raven] - - Hall of Fame
PostUff Zbyszku 6/5 bo to ZS Wiele tego juz naklepales. Taki szpryc sie smial po wtopie pancow(mylil sie) Teraz to sie chyba boi wpisac Gtz za mega zysk i spontana EDIT. Dokladnie jak pacek pisze na dole.
-
michal1969zagan i Szym3k [cons] vs gbsmiglo [-=EW=-] - 66436%- OBRONA TOP 1 solo.
[Raven] - - Hall of Fame
PostWow no nie ma co konkretna akcja wyszla na koniec roku Niczym fajerwerki w sylwestra. Szkoda tylko tego zlomu i braku pomogiera w obronie
-
SOLO; ZbyszekNiszczarka [GotH] vs zygii78 [PzK] - 20904,03% + farming + zbiórka
[Raven] - - Hall of Fame
PostPięknie. Sporą ilość tego już masz. Zysk malina procent też więc 5\5
-
TOP 6 SOLO; ZbyszekNiszczarka [GotH] vs Szym [F.D.] - 30078,57% + zbiórka + WAR
[Raven] - - Hall of Fame
PostGratz Zbychu cisniesz te towarzystwo i o to chodzi.Reszta szczeka bo zazdrosci.Przetapiaj
-
Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - No weź, puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie… A mąż na to: - No ***** ***!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? /Wulgaryzmy częściowo wykropkowane są niedozwolone na forum. Proszę w przyszlości wykropkować wszystko. *sisko
-
Freez
[Raven] - - Archiwum CT
PostFreez Czy to nie z Tobą grałem w sojuszu GoE na draco? Jeśli się mylę to sorry za błąd Czy później zostaniesz GO zamiast Test GO?
-
Mówi mąż do żony: - Idź po piwo. - Ależ kochanie, może jakieś magiczne słowo? - Hokus pokus, czary mary, ........... po browary! Idze miś polarny przez pustynię i myśli sobie: - Ale tu musiało być ślisko, że tak piaskiem posypali. CDN.... /Przypominam, że wulgaryzmy trzeba wykropkować zupełnie! *sisko