Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 100.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam na uni. Dzięki Driss za konto i zaufanie. Pozdro sojusz i buddy. Dnia 24-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [GLORY] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Okręt wojenny 2.169 Pancernik 1.097 Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Obrońca Coralgol [U W i S] ________________________________________________ Mały transporter 45 Duży transporter 669 Lekki myśliwiec 6.421 Krążownik 179 Okręt wojenny 762 Recyk…

• Dziękuje za pozdrowienia. Co jakiś czas wchodzę i śledzę wasze farmingi. Czekam na fuzje i godnych rywali dla was. Miłego Edit: graty st

• Kontra pierwsza klasa. Liczenie poprawne, ale gdzie recki? Dla Aśki oczywiście kulki i pejcze. Brak pozdrowień to norma, ale prawie 50k bez cysi?

• Dziękuje za pamięć. Miło wejść w st znajomego i zobaczyć dla siebie Pozdro, tym bardziej, że już zaświatów. Czuwaj nad flotami sąsiadów. Nad szczurkiem i agentem już nie trzeba czuwać do fuzji uni.

• Czy cokolwiek napisałem na Ciebie? Napisałem, że mój na ernim nie dobudowano nawet gsa i że oba konta oddałem. Sam się wydałeś tym postem.

• Każdy wiedział ze to moja gsowka, a ja tego nie ukrywałem, co nawet kiedyś potwierdziłem w pw wiośnie. Z tego konta ściągałem moona Przemo i temu układ na prawo z minionkow co niby miał mieć bota(nicku nie pamietam). Oba konta oddałem w tym samym momencie. Ktoś nawet gsa nie dobudował, a swego czasu było to największe stado na uni.

• Gratuluje agresorom z pierwszego starcia bo bez nich nie powstałoby drugie solowe st które opiewa na top1 solo uni. Dziękuje zeratul. Twoja absencja w grze również przyczyniła się do tego st. Dobrze wiedziałeś, ze surowce lepiej mi się przydadzą. Obrońcom SzO, aczkolwiek z tego co wiem to nie będzie odbudowy. Dziwi mnie fakt, ze widzieli co leci, ze Antek nie zdąży, a bronili do końca. Gratuluje agresorom, obrońcom powodzenia. Chomik, dodam iż istnieje opcja zgłoszenia oszustwa poprzez wysłanie …

• Cytat od bocieek: „ @halsa Ty jeszcze grasz? koope lat od 13 ” to ta sama Halsa. Gra na urielu i gdzieś jeszcze, ale nie pamietam już. Już powspominaliśmy u13 i nawet Ciebie obgadaliśmy;p Graty ustrzelenia mega bfsa. Skoro stał pół roku można było zgrać ekipę i flotę. Wyszło nienajgorzej. Malackowi szo

• Cytat od Tori Black: „Nie wiem czyja gśówka o ile to gśówka, ale to był moj dostawca!! Wodzi do moje gabinetu za 1h Nie przetapiaj ” sprzedam Ci ten deuter ale nie bij

• Cytat od showtime: „tak sie zastanawiam czyja to gsowka miala byc, bittora czy miniorów gracioszki ;p ” moja pushowka

• Tak niewiele brakło do 1k %. Rozczaruje moich fanów. Zwykły bfs. Przepraszam i obiecuję poprawę. Dnia 06-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [Scream] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.442 Krążownik 4.804 Okręt wojenny 1.940 _________________________________________ Obrońca smg94 [RAF] ________________________________________________ Mały transporter 1.248 Duży transporter 1.091 Lekki myśliwiec 2.969 Ciężki myśliwiec 96 Krążow…

• graty showek. przetapiaj na flotkę zysk całkiem przyjemny mimo obracania reckami z planety obrońcy. moje 5 groszy: Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [Scream] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Przemo [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 1.325 Duży transporter 200 Krążownik 15 Okręt wojenny 49 Recykler 984 Sonda szpiegowska 255…

• sprzedaj mi dex po 1,3 chociaż, a ja będę wiedział z nim zrobić #ORALDEX ostatnio szalejesz. Ja na DarenTate opoznialem i wisialem nad nim 1,5h a Ty bfs wyłapałeś u niego. Przetapiaj na eko bo znów wtopisz i będziesz się miesiąc podnosił ;p

• ładnie browar. tym rw wszedłeś w dorosłe życie. obowiązkowo pomyśl nad zmianą nicka. flota już odbudowana i zarabia na siebie

• I kolejny pacjent wysłany na urlop. Mam nadzieję, że wróci do gry. pozdrawiam Dnia 31-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [Scream] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.601 Krążownik 1.670 Okręt wojenny 1.864 _________________________________________ Obrońca Never ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 331 Lekki myśliwiec 55 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 80 Okręt wojenny 1.735 Recykler…

• Tak, wiem. RW na mlynku jak i to można było wykręcić po 40kk zysku więcej, aczkolwiek flotę postawiłem na szybko i leciałem czym było. Dnia 29-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [Scream] ________________________________________________ Mały transporter 1.366 Lekki myśliwiec 2.520 Krążownik 3.762 Okręt wojenny 1.518 _________________________________________ Obrońca monk [SIHU] ________________________________________________ Mały transporter 1.697 Duży trans…

• Cytat od tom: „Gratulacje Wodzirej. Chyba masz mało czasu na grę, bo rzadko coś tu wrzucasz, ale nie brakuje Ci skilla, bo jak już masz czas to Ci dobrze idzie :). Z ciekawości zapytam - to był krótki FS na własne pz czy długi na czyjeś? To drugie jest znacznie bardziej uciążliwe do złapania, bo nie wiadomo gdzie leci flota, już nie raz traciłem czas na klikanie pzta, który ostatecznie nie zniknął ” gram głównie eko. teraz ciut więcej czasu to pozwalam sobie polatać. flotę postawiłem też taką, a…

• Dnia 29-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [Scream] ________________________________________________ Mały transporter 12.831 Lekki myśliwiec 3.538 Krążownik 4.109 Okręt wojenny 1.501 _________________________________________ Obrońca mlynek ________________________________________________ Mały transporter 714 Duży transporter 484 Lekki myśliwiec 81 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 211 Okręt wojenny 1.484 Recykler 566 Sonda szpiegowska 40 Pancernik 290 _________…

• i nawet ja miałem swój mały wkład w to ST mimo, że tu nie gram. Dzięki za pamięć przy wstawianiu. szkoda, że obrońca się z wami zabawił usuwając planety. na uni już karty rozdane. może w GSy i rozbunkrowywać uni? w sumie mała ilość GSów i nie musielibyście robić fsów