Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 100.
-
Wodzirej [EVIL] vs. guff [Eko] ~ 716,39% Flota z Księżyc [x:xxx:x] dotarła do księżyca planety Duszek [x:xxx:x]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 7 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % Dnia 07-10-2019 14:27:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [EVIL] ________________________________________________ Gwi…
-
Wodzirej [EVIL] vs. bdnu [Eko] ~ 142.3% Dnia 30-09-2019 09:40:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [EVIL] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.653 Pancernik 3.928 _________________________________________ Obrońca bdnu [Eko] ________________________________________________ Duży transporter 20 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 489 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie działo laserowe 5.000 Wyrzutnia plazmy 60 Mała powłoka ochronna …
-
Celem wojny było pomszczenie mnie, ale łatwiej uciec niż walczyć.
-
Kemot daleko nie patrząc w historię to przypomnij sobie jak dostałem zloma od was. 4 na 5 graczy z Evil możecie złożyć. Do tego piszesz o unieważnienie wojny przedstawiając cyferki, kiedy to już wystąpiło kilku graczy z flotami większymi niż średnia wielkość floty z dnia wypowiedzenia wojny. Może tez zaprosimy paru graczy top 300 co obniża nam średnią? Albo po prostu w sojuszu zostanę tylko ja z najmniejszą flotą, porobimy screeny i będę apelował i kontynuację wojny. Oczywiście wszystko na 5minu…
-
Raz na wozie raz pod wozem albo nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. Chociaż co za wilk jak od czasu do czasu puści lamy na idlaki w stylu Artha. A flota jedynie służyła do zasłony, co by tak łatwo nie ściągnęli. Fakt, że myślałem o jej rozbiciu, ale jakoś brakło większego bodźca i na pewno by to wyglądało inaczej. Prawda taka, że z dostępem do telefonu i możliwościa odświeżenia gry non stop zgubiła mnie pewność która wykorzystali agresorzy. Po złomie Michałka nie dostawałem praktycznie żadne…
-
Michalek po złomie głównej floty miał chęci co było widać. Biedny ekonoob musiał trzy razy dziennie zwozke robić. Ciekawe czy podniesie się po raz trzeci lub czwarty na tym uni. Życzę mu Szo, bo uni wymiera. Coraz mniej kont, a w szczególności aktywnych.. podglaznik gratuluję zrobienia plaży u Michała. Puerto de Santa Michael może hehe
-
TOP1 ACS podglaznik [EVIL] & DukeNuken vs. MICHAS [AFERA] ~ 21752.16% MOONKIL + ZAWRÓCONE STACJONUJ
PostJakiś zły modek usunął mój komentarz z drugiego miejsca podglaznik gratuluję. Niezły strateg z ciebie. Michaś już padał na bfs, ale z akcji jeszcze chyba się nie zdarzyło. Duży zysk, więc przetapiaj na stateczki. Rozumiem złość obrońcy. W końcu dostał zloma, w prawie mógł Ciebie spakować z rasputinem gdyby nie Dukan. Podwójna złość. Ale jak to mówią, co się odwlecze to nie uciecze, także Michaś szo, co by jakieś emocje jeszcze na uni były.
-
Kaperku czekam więc na chłodniejsze dni i tym samym na Twoje częstsze wpisy na board, bo miło się czyta coś obszernego niżeli same gratuluję. Co dziwota fsował z moona u mnie w us z średnica 6k. 19 Gs znieszczylo go w 1 rundzie, a wszystkie gsy wróciły. Oo następne st będzie ciężko, bo nie zamierzam latać, ale ślepej kurze się może trafić to wrzucę. Może trafię z muza w gusta. Arth rzeczywiście nie zachęcał do słuchania...
-
Cytat od Pan S: „graty jestem Tylko ciekaw jednego dlaczego taki maly moon powstal ? ” otóż drogi Smigolu odpowiadam. Obrońca chciał zmulić atak, wysyłając pełno wydarzeń na godzinę wlotu. Chciał oszukać system, więc system oszukał jego. Szybka karma Cytat od Jezol: „bo mowiłes ze mam leciec bez zysku a ja tylko dla cyferek to olalem ” @Jezol faktycznie jak tak teraz myślę na chłodno to dałem... by nie mówić brzydko powiem ciała. Obiecuję poprawę.
-
Cytat od podglaznik: „Graty wlotu zaraz się obrażę na cały świat i włączę kasacje konta, że mnie nie wziąłeś do acsa ” leciałeś z mojej gwieździe śmierci, był to pilot naczelny, ale przypadkowo zawróciliśmy przy opóźnianiu zamiast bojowej sondy @kaper1 grasz tutaj jeszcze? jak oceniasz starcie? [ciach] Super Moderator Ruda:offtop
-
Dzięki Arth za konto. Witam uni, znajomych, sojusz. Cytat od Podglaznik: „powiem Ci ze zrobiłeś o jedno st wiecej na tym koncie niz arth on tylko farmy i bunkry ” Także tego @Arth Ktoś ciekawy jak do tego doszło? Dnia 10-09-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzirej [EVIL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 273.203 Ciężki myśliwiec 159 Krążownik 4.726 Okręt wojenny 3.062 Pancernik 5.100 _________________________________________ Obrońca Li…