Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pierwszy raz się na Pana wybrałem i o dziwo weszło. Chyba trafiłem idealnie w przerwę na obiadek Pozdrawiam wszystkich jak zwykle Dnia 09-08-2019 14:23:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor OPM [GEN] ________________________________________________ Pancernik 2.914 Okręt wojenny 2.322 _________________________________________ Obrońca Reksio15 [CAN] ________________________________________________ Mały transporter 718 Lekki myśliwiec 1.521 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 10 Okręt wojenn…
-
Świetna akcja! Straty ogromne więc SZO agresorom! Przyda się ...
-
Zysk może i nie jest zadowalający ale JEST! Odbudowy z tego co rozmawiałem nie będzie ale i tak powodzenia! Pozdrawiam wszystkich Dnia 01-08-2019 14:23:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor OPM [GEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 17.307 Mały transporter 1.000 Pancernik 2.000 Krążownik 4.056 Okręt wojenny 1.959 _________________________________________ Obrońca Bellial [Misiki] ________________________________________________ Mały transporter 600 Du…
-
Przywitam się pierwszym stekiem tutaj Stało bez opieki więc przygarnąłem. Wielki szacunek dla obrońca za wspaniała postawę! Pozdrawiam całe GEN, znajomych i dostawców. Dnia 28-07-2019 08:39:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor OPM [GEN] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Pancernik 994 _________________________________________ Obrońca MetalHeadv3 [GoD] ________________________________________________ Mały transporter 181 Lekki myśliwiec 2.939 Krążownik…
-
Gratki ataku i zysku, odbudowy raczej nie planuje bo ostatnimi czasy i tak nie miałem za bardzo na co latac Pisanie o oddaniu >200kk metki uważam za śmieszne pospałem sobie smacznie 7h i w tyle czasu nie ogarneliście dostatecznej ilości recków to nie moja wina PS macie szczęście, że nie ustawiłem budzika jak strącałem komuś moona bo bym sie lognał grubo przed atakiem
-
Witam! Dzisiaj coś ciekawszego niż zwykle Dostałem info o ataku no i poszła kontra czego efekt widać! Obawiałem się, że qaw może wpaść na pomysł obrony resztą swojej floty a wtedy wychodziłbym tęgi remis Na szczęście wyszło tak jak zaplanowane, załapałem powracającą flotę. Obrońcy szacunek za postawę i SZO na pewno będzie, dużą część złomu złapał! Pozdrawiam całe BoSS i buddy Dnia 09-12-2018 13:42:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ONE PUNCH MAN [BoSS] __________________________…
-
Witam! Stało in da bunkier ale już nie ma Zysk nie powala ale coś trzeba robić + dziewiczy rejs z Nieznanym,nowym BoSSem! Pozdrowionka dla wszystkich a w szczególności dla was mordki z soju Dnia 07-12-2018 15:33:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nieznany [BoSS] ________________________________________________ Niszczyciel 1.203 Lekki myśliwiec 46.916 Okręt wojenny 465 Pancernik 2.252 Krążownik 9.627 _________________________________________ Agresor ONE PUNCH MAN [BoSS] _________…
-
graty!!!! szkoda ze mnie tam nie bylo
-
Witam jak zwykle wszystkich! Akcja planowana dość długo i w końcu wybił ten dzień... Klasyczne zdjęcie kulki, zaproszenie i efekt widać... Podziękowania za lot Marcinowi i Obcemu za resztę recuszków! Obrońcy z całego serca życzę odbudowy, po wlocie pogratulował postawa godna naśladowania!!!! Pozdrawiam całe BoSS i buddy Dnia 29-11-2018 06:58:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marcin Opalka [BoSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.983 Pancernik 4.41…
-
Witam! Małe ale cieszy Dnia 25-11-2018 22:27:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ONE PUNCH MAN [BoSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.167 Pancernik 2.997 _________________________________________ Obrońca anzemo [CAS] ________________________________________________ Mały transporter 452 Duży transporter 482 Krążownik 155 Okręt wojenny 540 Recykler 428 Sonda szpiegowska 1.260 Bombowiec 252 Niszczyciel 95 Pancernik 49 ________________________________…
-
brawo chlopaki i oby tak dalej!
-
Witam! Pozdrowienia dla BoSS i buddy Dnia 24-11-2018 10:05:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ONE PUNCH MAN [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 500 Lekki myśliwiec 43.000 Krążownik 9.500 _________________________________________ Obrońca Rabztley ________________________________________________ Mały transporter 108 Duży transporter 347 Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 200 Okręt wojenny 200 Recykler 500 Sonda szpiegowska 80 Bombowiec 100 Satelit…
-
WITAM! Ostatnio był bardzo ciężki okres 0 życia... ale może teraz będzie już łatwiej Przebudziłem się i patrze a tu takie śmieszne "cuś" stało więc przygarnąłem Pozdro dla BoSS i wszystkich! Dnia 19-11-2018 04:48:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ONE PUNCH MAN [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Lekki myśliwiec 17.000 Krążownik 8.500 _________________________________________ Obrońca StarlingOne __________________________________________…