Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
P2win nic po za tym Baldi odbudowy i never give up
-
P2win w tym starciu zwyciężyło Owszem byłem w grze w nocy i szczerze każdy czuł ze coś kombinujesz,ale nikt się nie spodziewał ze tak grubo pójdziesz z anty. Dla mnie to zabawa nie raz to pokazywałem. Tobie życzę gry bez ufsa mimo ze GF takie udogodnienie daje ,sobie odbudowy. Już dwa razy konto poszło w piach i moje i twoje.I ja i ty powstaliśmy z popiołów tak wiec jak sam widzisz to wszystko jest możliwe. Cierpliwość i chęci się liczą reszta przyjdzie z czasem Z tego miejsca sorry ekipa dostał…
-
Pozdro ekipa Spec dziekoweczka dla Guffa Trafiony sojusz taki a nie inny ,coz poradzic Reszta albo ufs,albo nie oplacalne NUTKA DLA OBRONCY I GLOWA DO GORY TO TYLKO CYFERKI youtube.com/watch?v=gs8gSN8PboA Dnia 07-10-2020 13:01:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pancernik 92.369 _________________________________________ Obrońca Drive Man [HEU] ________________________________________________ Mały transporter 701 Duży tr…
-
Co jest grane? To teraz pakujecie swoje konta i wrzucacie starcia na boarda? Ja wiem komu to konto przekazywałem i kto tam siedział. Nie ładnie. Znasz mnie zbyt dobrze Wiesz doskonale ze jestem daleki od ustawek i krzywych akcji To ze konto bylo w twoim posiadaniu to wiedzial kazdy,kto je teraz ma nie mam pojecia Pozdro emerycie
-
Pozdro ekipa Chlopaki co nie co mnie zmotywowali swoimi STekami i nie chcialem zostac w tyle Obronca na prawde dobrze sie pilnowal Zycze szczere SZO youtube.com/watch?v=k9cAyb_Iqow Dnia 30-09-2020 10:54:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca NowyNaUni [HEU] ________________________________________________ Mały transporter 72.799 Duży transporter 27.724 Lek…
-
Czekamy na fuzje Poczekamy pewnie na ankietę Sam pomysł bardzo dobry jeśli chodzi o podniesienie prędkości wydobycia. Jak na Himalia i podstawowe parametry to strasznie mało graczy a być może podniesienie parametrów zachęciłoby kogoś nowego do gry. Team powinien się opowiedzieć kiedy co i jak tak wiec czekamy na jakies info z waszej strony Pozdro all
-
No to są starcia na które czekaliśmy Rosnij w sile Obrońcy szo
-
Ryzykanci w kupie Obroncy odbudowy ale nie bunkra tylko czegos co lata ,no ewentualnie przekucia surki w eko
-
White [Eko] & baldi [Eko] vs. MaCieJkO [HEU] ~ 31024.72% White [Eko] vs. MaCieJkO [HEU] ~ 23263.6%
PostSzkoda ze nie moglem wam dotrzymac towarzystwa i pomoc w moonkilingu Akcja po mimo turbulencji wyszla zacnie Gratuluje dla ekipy zlomujacej Obroncy szczere SZO postawa godna nasladowania, ale tego mozna bylo sie spodziewac po leaderze i zalozycielu HEU, chlopaki bieszcie z niego przyklad. Jeszcze raz gratuluje za cala akcje
-
Nie no ja tylko temat zarzucilem by cos zrobic Dziekuje ekipie zlomujacej za zaproszenie do ataku Halinka special 4 you
-
No brawo dla Ciebie za wyliczenie stacji Plusik za zysk Plusik za akcje No i plusik za nutke Wszystko tak jak powinno byc
-
Pozdro ekipa EKO Kilka slow do obroncy Pmietaj dziubeczku ze jestem pamietliwy [url]https://www.youtube.com/watch?v=IUOBnU57f9c[/url] Geneza tego starcia dosyc prosta Obronca trzymal flote od jakiegos czasu w 1 gali ,ale chyba postanowil sie pozbyc zabawek ,krotka obserwacja wieczoru wczorajszego na aktywnosc ofiary i wiadome gdzie jest flota ,nie bylo wysilku Szybka decyzja o moonkilingu na tego moona i pojawila sie flota na powrocie i uwaga z misji szpieguj ,nie sadzilem ze ktos moze takiego f…