Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Odejść z taką klasą w szczycie popularności i wspaniałych osiągnięć to niespotykane w Ogame zjawisko. To było nietuzinkowe odejście, na które nie wszystkich stać. Pełne humoru, dystansu i wielu miłych i życzliwych słów. Warto również pochwalić wszystkich biorących udział w zabawie , ale też mi przykro że nie udało mi się wziąść w niej udziału Warto również pamiętać , że to tylko gra i są sprawy ważne i WAŻNIEJSZE Ps: Dużo zdrówka i miłości w Rlu Lamko Ps2: Dla hejterów ,których nie brakło jak za…
-
Gratki , Gratki piekny widok takiego pz , no i do wojenki Przetapiaj złomik, a jest co :)
-
Gratki Panowie , pieknie czyścicie Uni Krowa , która dużo muuuuuuuczyy mało mleka daje Gratki dla Sosika , który czyści pół uni i pokazuje czyny a nie wypisuje litanie na forum , może jakiś 15 latek uwierzy w te historie wyssane z ... wora Pozdro dla graczy , nie dla internetowych napinaczy ;)
-
no w koncu po odpwiedniej stronce Ciekawe czy obronca znajdzie checi na kolejna odbudowe
-
Wlot na bfsa zalogowal kupe po to ktos napisze ze powiadamiacz ... Nosz [kurczaczek//Neferet] noz w kieszeni sie otwiera czytajac pomowienia komfitur zza moniotra .. Zysk i %% piękny Szkoda , że na Upku , ale cóż taka gra , tym razem zawiodła elektornika .. Ps: Pamiętajcie , że gra to gra a idioci to tylko idioci...
-
Czytajac naglowek myslalem ze wynik starcia jest inny tylko %% mi nie pasowal ;d Gratki SoS , chyba czas doklepac reckow bo tych pancy i tak cos nikt przebic nie moze ;d obrońcą Szo o ile beda checi proby odzyskania waszego zlomu ! PS: Chyba mamy nowego gracza Top1 serva po tym soczystym stejku ;p
-
Oho zaczeło się ;d gratki rozpoczecia ;p Musze się postarać zagospodarować nieco czsu by wesprzec w zabawie :)
-
fjiu fjiu fjiu ;d pikny soczysty wysmazony steczek ;d szkoda ze nie mam czasu na gre ostatnio to bym chociaz reckow troche wam zebral ;p obronca wywioslowal wszystko ?