Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
co do fajerwerkow to byłem w pracy cały dzien ale z tego co czytałem od rana to mieliscie to ogarniete dobrze, wiec polowanie na części flotek z telefonu to nie dla mnie zabawa. Skoro juz lecieliscie to podstawka mojej floty nie wchodziła w gre z wiadomych powodów macie w soju na tyle zabawek ze obrona goscia (ktory był celem chyba wszystkich ) bez mojej floty nie miała by sensu poza masa nie mamy narazie super flot na pokładzie sie buduje powoli no i u nas jest tylko jedno konto po Kojakach chy…
-
[ciach] Graty starcia Zysk powiedzmy jest ale nie o to zawsze chodzi Wyszlo jak wyszlo Moglo wyjsc inaczej ale niema co gdybac Kojaki podupadly to teraz na nas psy trzeba wieszac Dobrego eko obroncy Super Moderator Ruda:prowokacja
-
Witam po przerwie dawno mnie nie było to wypada coś wstawić obronca ładnie sie pilnował dziś coś wypadło chyba bo nic nie napisał pozdro dla sojuszu, znajomych i skanujących Dnia 08-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kotl3t [gRn] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Harvey Specter [AxP] ________________________________________________ Mały transporter 97 Duży transporter 643 Lekki myśliwiec 3.925 C…
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
Postmasakra Takie tematy jak ja mam tydzien picia ehh Graty za wyczucie Zysk jakis tam chyba jest wiec bedzie na eko Obroncy szo bo szkoda konczyc
-
Nahzehrer [F-F] vs. Halszka [KoJaK] ~ 2114.46% + dobitka recków - 379.78% + Sojuszowe Farmienie
Postgraty Ostatnimi czasy flota stala bez opieki Ale mialem daleko i w pracy wies ustalo sie No nic graty FF zarobilo Kojaki maja osobe mniej w soju Bywa i tak
-
witam po przerwie na tą panią latałem juz kilka razy tym razem do końca po mimo wachlowania pzta zaraz po odświeżeniu życze szo o zdrowia pozdro dla soju i buddy specjalne dedy dla Gachy za info o końcu urlopu Dnia 27-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kotl3t [gRn] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.710 Pancernik 5.000 Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca agawa 54 [KoJaK] _____________________________________________…