Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 101.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siedzę od wczoraj i nadal nie wiem co napisać... Dziękuję chłopaki za zgranie, za stanięcie na wysokości zadania, za kop adrenaliny (który był bardzo pomocny po weekendowych szaleństwach) .....za wszystko. Chojny mam nadzieję,że Lalunia nie przepędzi Cię na cztery str świata za ten weekend.. Odkupimy swoje winy w sobotę Najcik, wilku, szajka, Satelitek byliści dobrymi duchami tego starcia- dziękuję Cytat od HunterNight: „Powyższe pokazało tylko że jesteśmy zgranym sojuszem, rzekłbym nawet rodzin…
-
U Ciebie jak zwykle pomieszanie z poplątaniem I jak zwykle TOP1 nalezy do Ciebie- zrobiłeś z tego jakiś rytuał czy coś? Cóż mam powiedzieć wszystko pięknie- błąd przekułeś w sukces i to się liczy... A teraz....zaiwaniaj do kwiaciarni i kup duży bukiet dla Laluni bo chyba już sobie uświadomiła,że wzieła sobie Ciebie z piekielnym pakietem Obrońcy SzO
-
Ładnie, ładnie Miśu na odbudowe już troszkę masz Kolejnych Ci życzę jeszcze bardziej owocnych Obrońcy Szo
-
O i nawet Ty się pojawiłeś Na waciki masz więc, statki przewietrzone więc na plus Gratki Obrończy SzO
-
Stęskniłam się za Twoimi opisami...nie możesz częściej? Gratulacje ustrzelenia diabelskiego osobnika Martwy okres przełamany teraz musi być tylko lepiej Obrońcy Szo
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
ancymon - - Starcia U68
PostCytat od endriuu: „Cytat od Ancymon: „myślicie, że to już czas by zmienić opony na zimowe? ” ” hmmm z tego co wiem zrobiłam to w zeszłym tyg Nie znam uczestników starcia, ale gratuluję i akcji i % no i zysku też Obrońcy SzO
-
Cytat od morloc: „Gratuluje , gratuluje o widze że grono wielbicieli rośnie.... hm tylko czy towarzystwo ma dość dużo wazeliny ? ” a mówią, że to kobiecie ciężko dogodzić.... jesteś wredny.... źle... robisz gownoburze... źle... nie mówisz nic....źle.... chcesz zabłysnąć kulturą.... źle... jesteś miły...źle... To może zdecydujcie się w końcu czego chcecie?
-
Słodzik, a sorry miało być bez słodkości ... Więc do rzeczy- gdyby nie ja to nadal byś gwizdał z niczym ... bo rozkręcasz się jak... ekhm...noo Moje szczęście robi robotę ,a ta sonda to już w ogóle- bez niej to mógłbyś zbierać zabawki i wracać do domu Graty debiutu i życzę więcej. Obrońcy SzO
-
Jest i nasza nutka Aj tam Szajka bo ja Ci powiem czemu to nie pykło: bo jakby każdy z tych lolków dał taką szczęśliwą liczbę sond to by się udało a tak to widzisz co Ci narobili...lać ich tylko i patrzeć czy równo puchnie Odbijesz sobie na kimś innym..
-
Wszyscy mają mam i ja zalecam każdemu taki długi urlop jaki ja miałam, bo wtedy nawet taka popierdułka jak to poniższe cieszy jak za pierwszym razem i daje emocje na miarę topowego stracia Lot nieskomplikowany i przyjemny...Pan Albert pod moim nosem puścił fs'a z planety na planetę więc grzechem byłoby niewykorzystanie tego faktu Obrońcy oczywiście SzO i rozważniejszego puszczania fs'ów Dziękuję Marchewkowemu za szczęśliwą sondę (jak widać pancerną ) i dotrzymanie towarzystwa w czasie lotu. Pozd…
-
Widziałam już dużo, ale takiej wyliczanki jeszcze nie i podzielam zdanie Chojnego, że to chyba pierwsze RW zrobione w ten sposób (a przynajmniej pierwsze o którym mi wiadomo). Ta sonda zrobiła robotę Gratuluję, bo jest czego- może % jak na Ciebie nie za duży, ale styl pierwsza klasa No i złom zebrałeś a to już w ogóle szał pał @C H O J N Y Ty weź się ogarnij, bo w tym wieku już czas najwyższy a nie FOCHy strzelasz na prawo i lewo
-
Cytat od kuleczka102: „Cytat od FILU: „Cytat od ancymon: „Wara Wam mówię wszystkim od mojego sitka!!! Bo zdziele grabkami ” Ancyśka nie wyobrażam sobie ciebie widząc twój profil ( gdzieś tam ) byś była do tego zdolna jak tak to współczuję Rozrabiace @kuleczka102 ona jest taka czy taka ” Teofilu Czy ja mam Ci szpadlem poprawić? ” Jeny chłopcy jak Wy mnie teraz zaimponowaliście jak się tak typi szpadelkami Waszymi tłuczecie po łebkach Lepsze to niż walki w kiślu @FILU kochany Ty mój kolego jeszcze…