Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 144.

• Graty Robo...wychodzi na to ze mozna jednak cos jeszcze tutaj ustrzelic... ...teraz zabaweczki do stoczni i lecimy z koksem... ...

• ... ... ...Graty Slowik...procencik jest ZYSK jest... thumbsup.png thumbsup.png thumbsup.png ..i to po raz kolejny... I oby takich wiecej... ...

• No Slowik co tu pisac jeszcze...w sumie bylem na biezaco...wiec jeszcze raz graty bo zysk przedni... ... No i mi sie tez co nieco udalo oczywiscie dzieki Tobie ... ...przetapiaj na nowe fruwajki tfuu na budynki... ... Teraz musze ja cos wykrecic... ... Pozdro... ...

• No Orok Graty...i nawet nie chodzi o to zeby miec xxxkk zysku...liczy sie ze cos jest do przodu... ... A zysk jest na troche czortopchajek bedzie... ...

• Heh to raczej wyglada na lot rozpaczy albo cos w stylu koncze gre papa... ... Ale przynajmniej dostawa pod same drzwi... Graty i oby wiecej takich NIEPROSZONYCH gosci z prezentami... ...

• No widzisz a tak marudziles...ja tam latam po plichtach a Ty jednym strzalem przebijasz wszystkie moje ostatnie... ... Teraz masz co przetapiac...ale pytanko eko czy flotka... ... Graty... ...

• Szczerze to mialem nie leciec na to... ...ale po dluzszym zastanowieniu i za namowa znajomych pomyslalem w sumie czemu nie ..ebac straty ponad 40kk surki z pierdzenia w fotel sie nie wezmie... ... A ze lubie latac po bunkrach... ...to wyszlo jak wyszlo... ... Pozdro ASTARTESIKI... .... Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papa Midnite [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Krążownik 10.000 Bombowiec 3.200 ______________…

• No Ser widzisz mozna mozna...juz gratulowalem ale masz jeszcze raz... ... I dawaj nastepne...a co do flot to faktycznie ciezko pyknac cos fajnego na duuuzzyy %... Zysko oczywiscie na eko przeznaczysz... ...

• No niezly utarg... ...ponad 100k sanego fermingu to tyle co niektorzy zlomu nawet na plus nie maja... ... Tec bym tak z raz chcial... ... Graty i udanego przetopu albo inwestu w budyneczki... ...

• Hehe no GRATY...i wcale nie takie drobne... ...zysk jest jest zabawa...wiadomo ze stracic trzeba bylo troche bo bunkier... ... Ale najwazniejsze ze do przodu...tak ze jeszcze raz GRATY i czekamy na nastepne... A obroncy ZIELONKOSCI w tym bunkierku... ....

• Patrz i sasiada pojechal...jak ja go przeoczylem...tak to jest jak sie skupia na czyms inny a tu pod nosem taki cel...GRATY... ...

• Papa Midnite [SPACE] vs. RallyTV [aVivo] =>129.3% Szkoda ze obronca wszedl na konto i zawrocil flote...tez bym to zrobil gdyby nie satelitki...chociaz tyle dobrze... Pozdrawiam... Dnia 28-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papa Midnite [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80.000 Okręt wojenny 4.019 Krążownik 10.392 Pancernik 2.302 _________________________________________ Obrońca RallyTV [aVivo] ___________________________________…

• Proba numer 2...tym razem sie udalo... ...wczoraj lecialem na tego pana niestety wszedl jakies 4 minuty przed atakiem... ...ale w sumie to i dobrze bo flota stala za jakies 60-70kk a dzisiaj za ponad 100kk... ... Przynajmniej zysk jest...troche straty nie takie mialy byc ale tu liczyl sie czas doslownie kazda sekunda... ... Pozdawiam sojuszek a obroncy pakiecik...skoro raz pojechany podniosl sie to i tym razem mam nadzieje ze tez da rade... ... Dnia 28-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały…

• Zajefajny zysk... ...ehhh Ty to masz fuksa do tych lotow...jak nie paliwo to darmowa surka... ...

• Hehe niezle...tez bym chcial taka dostawe prosto pod nos... ...alefaktycznie atakier troszke dal ciala... ...tak to jest jak sie lekcewazy przeciwnika... ...

• No cos nowego... ...spoko to co straciels to wiesz moment i lata spowrotem...i dobrze ze nie zawrociles...procencik jest zysk jest i wszystko w temacie... ...oby tak dalej...POZDRO... ...

• Jakbys czesciej siedzial na forum to bys zauwazyl ze taka AKCJA juz jest dawno rozpoczeta... ...GZ wlotu... ...

• franc [S-N] vs. r4m12 891.7%

valadin - - Starcia Uriel

E tam kij z procentem...zysk przedni...nie jeden by chcial miec taki zysk przy takim procencie... ...

• Zysk nie zysk...byly wklejane ze stratami...tu chodzi o zabawe(i moze w koncu o zabicie tej MONOTONII czyl Minionki RedBaron...to ma byc zabawa i tyle...)...fajnie by bylo poczytac cos nowego a nie tylko POLOWALEM OBSERWOWALEM i jak zwykle PODZIEKOWANIA dla tego i tamtego...samemu cos wypracowac to jest to... ...bo moge sobie dac lapke uwalic ze byloby wiecej RW jakby nie brakowalo reckow albo strach przed podstawka...a pozniej plucie sobie w brode jak widzicie swoj cel w ST...ryzyk fizyk...tak …

• Tu mial byc zwykly lot po satelitki... ...ale zeskanowalem wczoraj w trakcie lotu i pokazala sie flotka...niestety trzeba bylo zawrocic...a dzisiaj pare skanow i caly czas stala ale aktywnosc byla czy jego czy ktos skanowal nie wiem...a i teraz tez na dwa razy... ...mialem poslac zeby miec jak najmniejsze straty ale w trakcie lotu [ciach] sie w leb ze przeciez on nie ma 500k ptk i mam za duza przewage... ...ale wyszlo jak wyszlo zysk jest i to sie liczy... Pozdrawiam SOJUSZ(Chyba najlepsza atmos…