Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 144.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja tylko dodam jedno... Krucjo wtopa sie zdarza kazdemu ale opisywanie i glupie tlumaczenie bo mi cos padlo jest nie na miejscu a wiesz dlaczego w to nie wierze... Tak jak pisalem z opisem ktory wystawiles podczas lotu na mnie nie bylo ciut ciut tylko duzo duzo... Wiec nie dziw sie ze dla mnie takie opisy sa mydleniem ludziom oczu... Jak masz jaja nie trzeba sie tlumaczyc nadzialem sie i tyle ja tez stracilem flote czy sie tlumaczylem nie byly GRATULACJE i podziekowania za lot a nie jakies pierd…
-
No tu Ci nie wyszlo ale szacun za lot no i SzO... Co do Twojego opisu na moj temat sorry bardzo troche nie tak bylo... Po pierwsze leciales samymi kr i panckami na 8k bombek z 5k tansporterow 60k lm i troche reckow... I cieszylem sie ze moze nie zawrocisz bo bylbym zadowolony jak jasna cholera ze tak napisze... I nie brakowalo ciut ciut tylko miales kolo 30 paru minut jak zobaczylem ze lcisz a zawrociles 20 pare minut przed wlotem najpierw pancki potem kr ale moja wina ze nie napisalem do kogos …
-
xKaMiKaZe [RedBaron] & szerszen [BoSS] vs. Deko [GEN] 37800% włamanie na konto
valadin - - Starcia Uriel
PostAle wy macie problemy...raptem przypomnieliscie sobie o tym starciu bo Krucjo wpierdzielil dzisiaj prawie 40k kr i 2 sondy... A co do wlamu to jak macie dowody lub jestescie GM'ami to prosze o konkrety... Jakos sie nikt nie przywalal o NIEROWNY PODZIAL surowcow podczas naszego starcia gdzie prawie cala surka poszlo na byle konto PIWKA.... Wiec o czym my tu rozmawiamy...
-
Witam... ... To juz po raz drugi odwiedzamy tego pana widac dalej nie pilnuje razem z sasiadem... ... Ale coz tak to jest jak sie zostawia i moze liczy na kogoś innego... ... Locik bez finezji aktywnosc skan recki brak aktywki flota w ruch przy okazji po piwko do sklepu pare fajeczek i BUUUMMM... ... Pozdro dla SPACE bo moze i % nie powala ale na zysk nie ma co narzekac... ... Obrońca podwedzil troche zlomu a niech ma... ... Odbierzemy nastepnym razem... ... Dnia 24-02-2018 --:--:-- następujące …
-
Troche kolega dziwnego fs'a zrobil z moona na planete na transportuj... ... Tak ze opisaywac nie ma co bo wystarczylo tylko policzyc powrot i BOOOOM... ... Pozdrownienia dla lowcow ze SPACE... ... Dodam oczyswiscie ze obronca pare miut po wlocie zalogowal sie i pogratulowal... ... Ale coz na tym polega gra niestety...kazdy sie uczy na bledach... ... Nikt sie filozofem nie urodzi... ... Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papa Midnite [SPACE] _________________…
-
Lot bez wiekszej histori...chociaz proba #2... Brak aktywek jedynie w polowie trasy i pod koniec sie pojawily ale postanowilem leciec do konca zeby Reaver nie pisal ze odpuscilem... ... Szkoda tylko ze nie bylo surki na planecie i zamotalem sie z telepkiem jesli chodzi o flote ale tragedii nie ma... ... Pozdro dla najlepszego sojuszu...SPACE... ... Tylko 2 recki ze zlomem zaginely w akcji... No ale dzieki temu szatański bandzior jest...-666k ptk... evil.png evil.png evil.png ... Dnia 15-02-2018 …
-
PioTro cos dla Ciebie bo pisales ze bez szalu tak... ... A co ja mam powiedziec... ... Dnia 14-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papa Midnite [SPACE] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Piaskenstein [LED] ________________________________________________ Mały transporter 50 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 919 Okręt wojenny 673 Recykler 50 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 53…
-
Doic nie doic wazne ze na plus... ... Moglo byc wiecej i to pewnie DUUZO wiecej ale % jest stratny nie jestes a i zysk nie maly... Lot sie zwrocil i to z nawiazka... ... Ale FUN byl byl... ... Spontan to podstawa... ... No i Franc SzO bo faktycznie to nie pierwszy raz i nie to zeby bylo jakis ale bo nigdy nie wiadomo kiedy za przeproszeniem cos sie usra... ... Tak ze czerep do gory... ...
-
Co tu pisac...coz gratulowac... ... Ecco obronil prace i chyba sie troche zabawil zreszta kazdy by tak zrobil... ... Mala strata odrobi wszystko szkoda tylko ze nie walnal fsa no ale na tym polega gra chwila nieuwagi i BOOOMMM... Moze bedzie teraz mial motywacje do zemsty... ... Bo jak to mowia co sie odwlecze to nie uciecze... ...