Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 141.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; zUy ares i Cannabis i zUy LeO [MNS], panwpolo [polo] vs dawac_koncze [Ekipa] - 18480,47% ---Top4 ACS---
FaTaL1Ty - - Hall of Fame
PostNie za bardzo rozumiem co robi w tym starciu tag mojego sojuszu, ale rozumiem że trzeba było trochę podkoloryzować, żeby ''wyglądało'' Ale mniejsza z tym, już się przyzwyczailiśmy Gartki wykorzystania okazji, szkoda że obrońca tak łatwo się dał, zawrócone stacjonuj zdecydowanie lepiej by wyglądało niż takie.. nijakie. Szybkiej odbudowy, czy tam przetopu (jak kto woli)
-
Cytat: „Zobacz jak w skrócie wygląda logika MNS w parciu na % oraz tzw. "ciśnienie na wynik" 1.Logika forum - według mnie właściwa... 9192a9c64ba5.jpg 2. "Logika MNS" , brak parcia na wynik, procent etc. etc... 703ffe45d1ed.jpg yyyyyyy Pozdro!!” Gdzieś wyżej napisałem.. każdy może założyć podobny temat i liczyć według własnych, durnych zasad Nawet moderator nie odniósł się do zapisu w regulaminie, w którym było by napisane, czemu % należy policzyć tylko agresorom, tylko napisał co sam by zrobił.…
-
Od szukania rzeczy nieistniejących mamy tu konia Pokazałem, że to rw WEDŁUG regulaminu jest remisem i nie ma ŻADNEGO ZAPISU komu takie starcie policzyć. Więc dlaczego zostali policzeni tylko agresorzy? Bo mieli mniejsze straty? Mniejsze straty WEDŁUG regulaminu pozwala TYLKO wstawić starcie na forum i nigdzie nie jest napisane, żeby od samego wstawienia, byli zwycięzcami, czyli % należy się tylko im. Czekam na odpowiedź moderatora na moje pytanie. Więcej już nie zamierzam się tutaj wypowiadać. W…
-
Cytat od Cpt K: „Cytat od FaTaL1Ty: „...” Chciałeś moderatora? Dostałeś moderatora, a dalej się plujesz. Musisz sobie własną grę z forum stworzyć - innej opcji nie widzę. :D” Ten zapis już znalazłeś? Z tego co widzę nawet moderator nie określił się za pierwszym razem kto ''wygrał'' to starcie, dlatego pytam się drugi raz podając możliwe odpowiedzi.
-
Cytat od Mati: „Eeee... Chodzi Wam o ten zapis? Cytat: „Zwycięzcą starcia jest ta strona, którą wskazuje wygenerowany przez grę raport. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki złomu czy faktu, że obrona w części się odbudowuje. ” On chyba akurat dość jasny jest Jeśli strona, której przysługuje pierwszeństwo w opublikowaniu ST nie zrobi tego w 24h, to prawo to przechodzi na drugą osob…
-
Słowa moderatora: Cytat: „Moderator: Nie. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty” Twoje słowa: Cytat: „Skoro agresorzy ponieśli w wiadomości z gry mniejsze straty to mają tym samym pierwszeństwo do umieszczenia RW, a tym samym są zwycięzcami danej bitwy. Agresorzy wygrali bo mieli mniejsze straty w wiadomości z gry. ” Na jakiej podstawie określiłeś zwycięzców tego starcia, skoro ani moderator, ani regulamin o tym …
-
Cytat od Leonidas: „Cytat od FaTaL1Ty: „Według regulaminu starcia zakończyły się remisem a prywatne odczucia to tylko odczucia Gdzieś wyżej pisałem co sądzę o aktualnym regulaminie” Cytat: „3. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowane przez gracza, który w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki złomu czy faktu, że obrona w części się odbudowuje.” Opublikowanie RW w S&D = starcie liczone i punktowane w S&D. Chyba nie chcesz mi powiedzieć że jak z…
-
Cytat od Cpt K: „Cytat od FaTaL1Ty: „Czytam, szukam, ale nie widzę żeby było tam napisane, że ''wygranymi'' jest storna, która w wiadomości w grze ma mniejsze straty, czy też dlatego że ''zebrali'' więcej złomu, albo szybciej się odbudowali (pff.. przypushowali). Regulamin wskazuje tylko stronę, która MOŻE OPUBLIKOWAĆ RW, a to że mogli wstawić RW nie czyni ich wygranymi I tyle w temacie. Proszę o usunięcie mnie z tej listy.” Widziałeś kiedyś, żeby % przy remisie w S&D liczył się też na korzyść o…
-
Czytam, szukam, ale nie widzę żeby było tam napisane, że ''wygranymi'' jest storna, która w wiadomości w grze ma mniejsze straty, czy też dlatego że ''zebrali'' więcej złomu, albo szybciej się odbudowali (pff.. przypushowali). Regulamin wskazuje tylko stronę, która MOŻE OPUBLIKOWAĆ RW, a to że mogli wstawić RW nie czyni ich wygranymi I tyle w temacie. Proszę o usunięcie mnie z tej listy.
-
Cytat od Cpt K: „Cytat od FaTaL1Ty: „Oj Leo, Leo.. wiesz.. ja takiego ciśnienia nie mam żeby być na topie wolę stać z boku i śmiać się w ten niebieski ekran Ale jeśli coś się już aktualizuje to aktualizuje się poprawnie i rzetelnie nawet pofatygowałem się i przytoczyłem najważniejsze fragmenty regulaminu, w którym wyraźnie jest napisane, że w tym RW nie ma zwycięzców, tylko wskazuje stronę, która może raport opublikować :)” Twoja logika jest równie zawiła co ogon świni.” Ciesz się, że mogłeś to …
-
Oj Leo, Leo.. wiesz.. ja takiego ciśnienia nie mam żeby być na topie wolę stać z boku i śmiać się w ten niebieski ekran Ale jeśli coś się już aktualizuje to aktualizuje się poprawnie i rzetelnie nawet pofatygowałem się i przytoczyłem najważniejsze fragmenty regulaminu, w którym wyraźnie jest napisane, że w tym RW nie ma zwycięzców, tylko wskazuje stronę, która może raport opublikować Edit: Zresztą, jest to gra wojenna. Dajmy na to, że jakiś kraj (np. Rosja) atakuje (np. Ukrainę) dochodzi do walk…
-
Ktoś tu chyba ma ciśnienie Mam nadzieję, że po zapoznaniu się z regulaminem starcie, które zakończyło się remisem zostanie podliczone poprawnie Cytat: „Jak wygląda walka? Gdy dochodzi do konfrontacji między dwoma graczami następuje wzajemny ostrzał. Walka rozgrywa się rundami, w których jednocześnie strzelają do siebie atakujący i obrońca, po zakończeniu rundy robiony jest bilans strat i rozpoczyna się kolejna runda. Jeżeli żadna ze stron nie wygra w ciągu 6 rund, walka kończy się remisem (jeżel…
-
webber, zUy ares, Mallory Knox, Mickey Knox, zUy kUn [MNS] vs dawczu, Eddard Starsky, Knopers, ZUAKUNA , DrJoint [GEN&BWOLF] - 78502,49% - TOP 1 ACS :E wojna
PostCytat od Sarmik: „dawczu, bo mi dexu szkoda było w sytuacji gdyby zawrócili, poniosło ich i nie zawrócili, fakt, żałuje, że nie puściłam recków, ale to tyle z nie dogrania czegoś z naszej strony Fatalny, jakbyś chciał to byś był, w końcu jak gsy doleciały to i Twoja flota mogła x lat wcześniej startować, odwagi z mlekiem mamy, taty czy cioci nie wypijesz :*” Sarmik, proszę cie, jeśli nie znasz kulis to daj sobie spokój chociaż w tym starciu Dzięki.
-
webber, zUy ares, Mallory Knox, Mickey Knox, zUy kUn [MNS] vs dawczu, Eddard Starsky, Knopers, ZUAKUNA , DrJoint [GEN&BWOLF] - 78502,49% - TOP 1 ACS :E wojna
PostSzkoda, że moja flota w starciu brać udziału nie mogła. Mimo to, myślę że żaden obrońca nie czuje się przegranym i czuć się nie powinien Wielki szacunek dla was, mimo że wiedzieliście jaki będzie wynik starcia, broniliście do końca Takie zachowania pokazują, kto tak naprawdę ma tutaj klasę i zasady, ale to trzeba wyssać z mlekiem matki