Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 141.
-
Dnia 24-04-2016 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FaTaL1Ty [BWOLF] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Ponurak ________________________________________________ Mały transporter 5.878 Duży transporter 5.142 Lekki myśliwiec 15.305 Krążownik 17 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 1.961 Sonda szpiegowska 181 Niszczyciel 185 Gwiazda Śmierci 22 _________________________________________ Po bitwie... Agresor FaTa…
-
Jako, że poczułem się urażony, muszę się z tym podzielić z innymi Cytat: „ Juro 20.04.2016 21:40:49 Twoje szczęście, że uciekasz bez przerwy na urlop, bo mamy Cię na tapecie, heheheehe” Co o tym sądzicie? Mam się czego bać Niby gram urlopem, ale gościu jest z sojuszu N_Z, a dla nich nawet to nie jest przeszkodą
-
Dnia 20-04-2016 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FaTaL1Ty [BWOLF] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca ANDREWVLAD ________________________________________________ Duży transporter 1.831 Okręt wojenny 2.819 Recykler 11 Pancernik 1.542 Wyrzutnia rakiet 34.620 Lekkie działo laserowe 293 Działo jonowe 3 Wyrzutnia plazmy 36 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ____________________________________…
-
Cytat od Sarmik: „Jesteś nudny jak obrady sejmu o północy, jak widać po Twojej różyczce, na tym uni to kwestia czasu jak praca Twoich multi zostanie odpowiednio doceniona, bo póki co marnuje się jak lata wstecz, na Ursie, puszerku bez skilla ” GRUBO Jeszcze tego brakowało, żeby Sarmik zaczęła beczeć. Jesteś najbardziej zawistną, nieżyczliwą, fałszywą osobą, którą na szczęście poznałem tylko w grze Idź i zgrywaj ważną gdzie indziej.. bo na Ursie nikt nie traktował cię jako zagrożenie. A moja prac…
-
Tu nie chodzi tylko o % Przez 3 lata gry, nie potrafiliście nic ugrać przeciwko BWOLF i GEN - takie są fakty. Mieliście najwięcej multikont, największą siłę ofensywną, najwięcej czasu na grę i nic z tego nie wynikało. Oprócz tego, że udało wam się ubić Jointa na 48h bfsie gdzie jeszcze na minus wyszedłeś WOW.. SERIO A my was z palcem w nosie zezłomowaliśmy. DAT SKILL