Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 580.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
3maj się Ecc0 dzięki za wspólną grę. Życzymy powodzenia i dużo uśmiechu na wiecznym urlopie i ewentualnym nowym uni. Pavciosz no to trafiłeś rodzynka w Space. To nie ten sam sojusz bez papy, ale fajnie że jeszcze ktoś podejmował rękawice bo jako sojusz bardzo fajni ludzie. Przetapiaj zyski na więcej i więcej
-
Z Krucja przykład? Przecież jak ja widzę takie bunkry to od razu sobie mówię, a to się nie opłaca - trzeba floty pilnować, straty duże potem odbudować a tu mimo wszystko kosmos zyski z tych bunkrów. 100mln surki to ładny st. Jak ja widzę bunkier ok 50mln to już mi się nie chce lecieć a czasami z bunkrów gdzie stoi nieduża flota i jest sporo surki a obrona wynosi xxx mln to można wykosić równo zysk jak wyżej tom piooona za chęci !
-
Mała pomyłka przy skanowaniu i zamiast 4 to przeskanowałem 5 galaktykę Na szczęście jak dla mnie bo ukazał mi się miły widok dla oka. Sprawdziłem akty i zaryzykowałem lotem przez galaktykę pod falangą tych z piąteczki Skan, lot, bum i dzięki turbinie szybka zbiórka Pozdrawiam wszystkie Minionki i tych emerytów i tych którzy jeszcze mają zamiar wrócić! Minionki ? Banana! Pozdrawiam serdecznie tom`a który dziś kupił turbinę do swojego passata. Teraz to zbieraj na paliwo i palimy gumę w recyklerac…
-
Coś ten sojusz D_S ludziom widzę za skórę zaszedł a od czego jest dział wojen? Gratuluję i oby do przodu tom ma rację, kalkulując starcie w trashsim.universeview.be/pl trzeba to robić na spokojnie i pomyśleć przed wlotem, czy dzielić flotę, jeśli tak to jak ją dzielić, co wysłać by mieć najmniejsze straty i przebić się bez problemu - czasami mniej jest lepiej niż więcej taka mechanika gry Ja proponuję klepać więcej pancerników bo te są kosztowne, ale odpłacają się niskim zużyciem paliwa. Gratulu…
-
Pozdrawiam wszystkie Minionki - zachęcam do powrotu! Niby zwykły lot na bfs ale nie taki zwykły Miałem długiego fs`a bo w pracy na komórce obiecałem sobie że nie będę już latać Zawrócony fs wrócił po południu no i tak wpadam sondami w ul genderków i widzę że w piwnicy leży mały bezbronny kotek. Chwila pomyślunku lot - obserwacja całego lotu przeciw podstawkom - wlot - zbiórka i jesteśmy w domu. Dawno nic nie trafiłem to cieszy bardzo. Jak to mówią genderki żeby w życiu znaleźć smaczek? raz dzie…
-
Starcie i procent z niego robi ogromne wrażenie. Bilans nie koniecznie napawa optymizmem bo może na zero może na minut lekki ale starcie zostanie na zawsze Emocje i frajda na pewno gwarantowane Przynajmniej jakieś życiowe starcie masz com? Lepiej walnąć 10tys niszczycieli jak te gwiazdy ale jak kto lubi a part10 to już tu był nie raz więc ponownie sz.o