Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 177.
-
webber, zUy ares, Mallory Knox, Mickey Knox, zUy kUn [MNS] vs dawczu, Eddard Starsky, Knopers, ZUAKUNA , DrJoint [GEN&BWOLF] - 78502,49% - TOP 1 ACS :E wojna
Asiaa - - Hall of Fame
Posthihihi, a ja myślałam, że konia ktoś zezłomował A to on sam się lekko zezłomował z sojusznikami A tak serio, to gratulacje dla obu stron za walkę wspaniałą RW wspaniałe, % świetny, postawa obu stron też mi się podoba, także nie pozostaje nic innego jak życzyć SzO obu stronom Gratulacje za całą akcje raz jeszcze
-
TOP 10 SOLO & ACS ST TAURUS. // Progi: Solo - 1325,99 , ACS - 1221,77%. // Aktualizacja 02/14/2016
Asiaa - - Hall of Fame
PostTakiego tematu jeszcze tutaj nie było Podklejam.
-
Rozgrywki nieuchronnie dobiegają końca. W ostatniej kolejce typujemy mecz o 3 miejsce i finał! Typować można tutaj: Konkurs: Typer piłkarski - Mundial Brasil 2014 - 7 kolejka (od 12.07.2014 22:00) Uwaga: Punkty za mecz o 3 miejsce liczone są podwójnie, a za finał - potrójnie (punktacja 6:4:2 w pierwszym przypadku i 9:6:3 w drugim). Zapraszamy do zabawy!
-
Do końca Mistrzostw Świata zostały już tylko 4 mecze. Czas na typowanie wyników meczów półfinałowych. Typować można tutaj: Konkurs: Typer piłkarski - Mundial Brasil 2014 - 6 kolejka (od 8.07.2014 22:00) Uwaga: Punkty za mecze półfinałowe liczone są podwójnie - zamiast punktacji 3/2/1 mamy 6/4/2. Powodzenia!
-
Wielkanoc 2014
Asiaa - - Wydarzenia
Postt8Zu9Od.jpg Gdy nadejdzie Wielkanocny poranek Niech spełnią się życzenia tęczowych pisanek... Mazurków kajmakowych, bazi srebrzystych, Bogatego zająca i kurczaczków puszystych. Świątecznego nastroju, biesiady obfitej, Lukrowego baranka, a w dyngusa - głowy wodą zmytej! Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy życzy Team OGame.pl *Przestawiona wyżej praca wygrała tegoroczny konkurs na Wielkanocną pisankę. W związku ze zbliżającym się okresem świąt Wielkanocnych może być utrudniony kont…
-
Zmiana w Regulaminie Wojen w części II w punkcie 2. Od dnia dzisiejszego dla a) uni Rigel obowiązywać będzie indywidualny wzór na wyliczenie procentu za zniszczoną flotę przy próbie niszczenia księżyca. A wygląda on tak: % ze zniszczonej floty = (wartość zniszczonej floty / 100 000) * 40% % ze zniszczonej floty = (wartość zniszczonej floty dzielone przez 100 000) mnożona razy 40% b) uni Vega obowiązywać będzie indywidualny wzór na wyliczenie procentu za zniszczoną flotę przy próbie niszczenia ks…
-
TOP 10 Solo ^ ACS Universum Nekkar - 14.06.2014 - Progi Solo:1396,19% ACS: 1187,68%
Asiaa - - Hall of Fame
PostNowy autor, powodzenia Przyklejam
-
Cytat: „A teraz kilka pytań, co by mnie Asiaa do kąta nie zapędziła :* Asia dzisiaj może przymknie oczko :D” Dzisiaj taryfa ulgowa Ale wiecie... Cytat: „Kurde teraz to wszyscy będą chcieli coś popsuć, byle na dywanik trafić szczególnie stefan Najpierw Asia, potem Kasia No a kto by nie chciał do takich kobitek trafić ^^” Ja bym powiedziała, że "strach się bać" Ale sama bym chciała trafić do nas na dywanik (mnie zawsze zostaje Kasia :D) Widzę, że mimo nocy głupawka nie ustępuje, a wręcz momentami …
-
To nie będę już wnikać w co Ty tam będziesz robić Rano napisz czy Twoje mięśnie żyją (bez podtekstów:P)
-
To teraz czas na opicie sukcesu i awansu Nooo, spóźniona ogólnie to nie /me czujna w końcu Czy planujesz dziś spać?
-
Mati! Wredoto Nie zdążyłam Gratulacje Pytanie? Jak się czujesz i dlaczego się cieszysz?