Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dzięki Panowie za dedki:) CHLIP bo akurat swieta i nie bylo mnie caly dzien;/ kolejny powod dla ktorego nie lubie swiat;] Przetapiajcie i uciekajcie w statach bo z takim zyskiem jest co:)
Rozbrykałeś się z kucami sadelko:) Dobrze, że byłeś bo osiem się od paru godzin na niego łasił:D Brawo osiem, coraz wyżej i lepiej:) Ja wiedziałem, że tak będzie:) Szkoda, że przebite nasze wcześniejsze top 2 i też w sumie szkoda bo brakło niewiele do top 1 ACS. Przetapiać i latamy:)
A niech se hejtują, st jest? jest! zysk jest? jest, ja bym tam chętnie przytulił 15kk surki. Gratki stary, widzę, że latajek coraz więcej także za niedługo już mnie nie będziesz zapraszał na akcje bo solo ich będziesz wszystkich składał:)
Jak jeszcze dostane zysk to w ogóle będę pod wrażeniem:) a tak na poważnie to już naciupałeś tych łowieczek. Jak znajde czas to zaczynam spawać i latamy razem:) Edit. No i nuta kozak:)