Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 80.

• Czas się pożegnać

spirycik - - DiD Quantum

Również dziękuję za wspólną grę. Eko i badania się znudziły, flota też więc czas odpocząć Powodzenia w realu. PS. I tak wiemy że za parę miesięcy wrócisz

• Cytat od ciap: „@spirycik Z inicjatywy teamu PL poszło zapytanie o zmianę przeliczników na bardziej odzwierciedlające wartość deuteru przy handlarzu. Zasady są międzynarodowe więc akceptacja musi pójść z góry ponieważ dotyczy każdego kraju. ” @ciap Jest to dobry krok na przód ale nie wyczerpuje tematu o którym pisałem. Według mnie nawet bez zmiany przeliczników handlowych ewidentnie widać, że jedno konto traci, a drugie zyskuje.

• Cytat od ciap: „Czasem jak czytam forum to smutno sie robi gdy widzę jak GO pracuje a gracze piszą że ktoś bezkarny. ” Rozumiem, że robicie swoją pracę za darmo poświęcając swój prywatny czas - chwała wam za to. No ale jak ktoś robi w parę miesięcy większe przyrosty niż normalny gracz w 5 lat, po czym dostaje bana na tydzień-dwa i dalej jest bezkarny to ręce opadają. Ten ban to pewnie za jakąś za przeproszeniem pierdołę. Główny problem jest w regulaminie gry, który można dowolnie interpretować. …

• Cytat od szpic: „Cytat od spirycik: „Najgorsze jest to, że dostanie bana na 2tyg, za push dzięki któremu jest 1rok do przodu. ” Ale wiesz ze przy banie za push odsylasz surkę wiec nie bedzie 1 rok do przodu? ” Racja. Co nie zmienia faktu, że za przetapianie surki na deu i potem sprzedaż po minimalu powinnien być ban na amen. Nawet jeśli robi się to przez kilka kont w sporym odstępie czasu. Tak jak kiedyś. Nazywało się to push ekstremalny. Tu nawet nie chodzi o Majsa, tylko o cały proceder, który…

• Najgorsze jest to, że dostanie bana na 2tyg, za push dzięki któremu jest 1rok do przodu.

• Normalnie chyba zaraz popcorn zrobię :D. Niesprawiedliwość była jest i będzie. Tak samo jak układy i układziki. Taka jest mentalność ludzi i tego nikt nie zmieni. Są za to aspekty samej mechaniki gry, które można zmienić, żeby utrudnić życie osobom które oszukują. Niestety tu potrzeba jest ingerencja Niemców, a im się to nie opłaca ze względu na antymaterię. Czyli wracamy do punktu wyjścia (mentalność ludzi). Co do gry i jej zasad: 1. Zmniejszone kary za multi, i inne wałki ułatwiają przekręty. …

• Życzenia Świąteczne.

spirycik - - DiD Quantum

Święta już za nami więc szczęśliwego nowego roku

• @Art, wiadomo coś o relokacjach dla gospodarzy? Nie będę tu wymieniał argumentów za, bo wcześniej było już wszystko napisane. Edit: Wiem, że już po ptakach, ale wcześniej nie miałem czasu się wypowiedzieć. Moim zdaniem połączenie Q z E było OK, ale pozostałe 2 uni to przegięcie. Sam jestem graczem Q i nic na tym nie stracę ale doskonale rozumiem ludzi przechodzących do nas. PS. Majs patrzę przestał płakać i zaczął grać. Ban Marysia dodał Ci skrzydeł? Są jeszcze inni np. ZS, z resztą nasz koleżka…

• ale cios powinien dostać dodatkową nagrodę za skromność. Nawet Maryś zagłosował na największego konkurenta

• A nie da się wymiany kont załatwić przez GO? Pewnie nie, bo musieli by mieć taką możliwość w panelu, a to wymaga cennego czasu programistów :D.

• Ja bym dodał bonusy za wysyłanie ekspedycji. Np. za 10 ekspedycji w ciągu jednego dnia dostajesz losowy przedmiot brązowy, za 20 srebrny, a za 30 złoty.

• Gratulacje. Floty mega, procent mega. Nawet nie wiem co napisać, po prostu jeszcze raz gratulacje

• Spalanie deuteru

spirycik - - DiD Quantum

Dzięki Art

• Kiedyś musiałem interesować się reklamą stąd mam na jej temat trochę wiedzy. W taki sposób nie kłamiąc manipuluje się ludzi Jak ktoś ich pozwie, to w sądzie przegra. To są 2 oddzielne frazy nie mające ze sobą nic wspólnego. Pierwszy "ogame", drug "100 milonów graczy". Musieli by napisać, że w ogame gra 100 milionów graczy żeby skłamać, a tego nie zrobili. To jedna ze sztuczek reklamowych. Tak samo: "Ból głowy? Weź [nazwa_produktu]." Dwa oddzielne zdania, które na dobrą sprawę nic nie oznaczają. …

• Cytat od Testie: „A ja patrzę na to zupełnie inaczej - fajnie, że oGame otwiera nowe uniwersa - słuchają głosu swoich graczy. To czego brakuje to kampania reklamowa nastawiona na pozyskanie nowych graczy. Jakbyście mieli budżet mógłbym Wam zorganizować taką kampanie - pozyskanie 10k graczy to nie problem - robiłem to w innych biznesach. Dla GameForge mógłbym to zrobić za darmo. Uważam, że czasy oGame się nie skończyły a najlepsze jeszcze przed nimi. Dziwi mnie natomiast to, że tak to zaniedbali …

• Spalanie deuteru

spirycik - - DiD Quantum

Moim zdaniem jest mniej aktywnych graczy niż 320, co zresztą potwierdza ta ankieta. Te 320 kont to wszyscy ci co nie są szarzy, na urlopie bądź na banie. Czyli jak ktoś się loguje raz na 7 dni to jest aktywnym graczem... Oczywiście według tej strony. Większość rzeczywiście aktywnych graczy oddała głos. Widać, że ludzie chcą tego 7x. Dla GF to też zysk, bo gracze szybciej uzbierają na astro i topka będzie skracać te badanie za anty. Mam nadzieję, że Art zaakceptuje wyniki ankiety

• Cytat od roermond: „Jeżeli przejdzie to na quantum to na innych speed serwerach powinni zrobić to samo.Bez żadnych ankiet.Osobiście uważam,że pomysł nie przejdzie.I na quantum i na eridanusie 90% gra eko i z obawy przed większą ilością ataków,nie zagłosują na mniejsze spalanie.Co do fuzjii z quatum proponuje tej czwórce złożyć petycje do GF o przeniesienie was na tamten serwer.Bo poza wami resztę graczy dzieli przepaść z tamtym serwerem i nigdy nie powinno dojść do takiej fuzji. ” Między Q, a E …

• Spalanie deuteru

spirycik - - DiD Quantum

Cytat od Lolik: „Cytat od spirycik: „Tak jak już wcześniej pisałem. Aktywni gracze to pojęcie względne. Dla mnie Ci co nie głosowali nie są aktywnymi graczami. Jeżeli komuś zależało na zostaniu przy starych parametrach to mógł oddać taki głoś. Jeżeli nie zagłosował to znaczy, że nie wiedział o ankiecie (nie jest dla mnie aktywnym graczem), albo miał całą sytuację gdzieś. Jak miał gdzieś to znaczy, że zdał się na łaskę głosujących ” Czyli się powtarzasz? Dla ciebie nie są powiadasz aktywnymi, bo …

• Spalanie deuteru

spirycik - - DiD Quantum

Cytat od Art: „Cytat od terry: „Cytat od Art: „jak na razie to nawet polowa aktywnych kont nie oddala glosu w ankiecie. Bez tego nie mamy co nawet podchodzić do zmian ” Chyba nie bierzesz pod uwagę sztucznie zakładanych kont przez system, które po tygodniu robią się idlakami?Jeśli tak to naprawdę nie mamy o czym rozmawiać.Wypowiedzieli się gracze którzy graja w miarę aktywnie na Quantum a ze jest ich setka to już żadna w tym ich wina. ” Oczywiście, że biorę pod uwagę faktyczną aktywność na Unive…

• Spalanie deuteru

spirycik - - DiD Quantum

@Art jak tam frekwencja? Będą z tego dzieci?