Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 444.
-
Cytat od pl1: „yosar narazie udzielac sie w temacie nie zamierzam bo ticket jest w toku ale pojecie masz blade jakie 6 sekund zostalo zlamane. niech cie amstel doedukuje troche bo bieda z nedza . czego nie ogarniasz wlatuje w moona powiedzmy o 15 00 00 na 1;200 kordach przykladowo i moge sobie zeszpiegowac o 14 59 59 plante 1 200 i inne moony i planety i co sobie tam jeszcze zazycze (tego samego gracza) nie wmawiaj ludziom bredni ze jest inaczej . twierdzisz ze jest inaczej? ciekawe od kiedy chy…
-
Cytat od cerm3r: „Tylko ze to nie jest sedno sprawy . Nie jest ważne czy Whisky leciala skanami celowo czy też nie, każdy gracz ma prawo skanowac co chce i jak chce , no chyba ze o czymś nie wiem . Z tego co wiem nie byl wykonany skan na koordynaty na których odbywał się atak. Art wyżej napisał ze skanowanie innych kordów nie powoduje żadnych lagów . A skanować inne kordy w każdym dowolnym momencie jest dozwolone . Każdy kto miał jakaś styczność z flota o tym wie , ile razy zgłaszałem gracza któ…
-
Blagam cie nie osmieszaj prosze pla i nie klam. Co łiski sprawdzala? Czy kolo nie chomikuje 300kkk surowcow na planecie? Zeby co zeby sie podstawic pod to co w niego wlecialo? Oczywiwcie ze sprawdzam moony ale wtedy gdy flota moze mi zrobic lustro a nie przy takiej przewadze. Poza tym nie zdazylo mie sprawdzac na mniej niz 6 sekund bo niby po co? Co bym zrobil? Kuknal na skan i zdazyl zawrocic? Pewnie tak, ale twm byl skan liski na sek przed atakiem. Jakos po ataku juz nie skanowala. Jeszcze brn…
-
Ale to oznacza, ze kazda proba lagowania bedzie robiona przez obronce. Czyli, lecisz sobie na ekonoma na 3kkk zysku. Kolo sobie odswieza od czasu do czasu. Lagujesz go z obcego zaprzyjaznionego konta. Kolo nie podniesie floty. Ale teamowi napiszesz: "Bzdura! To obronca bo przeciez nie ryzykowal bym swojej ogromnej floty zeby 3kkk zysku zrobic." i co ma team zrobic wtedy? A wiem. Dochodzenie.
-
nie no, jak zamulenie leci w czasie kiedy do ataku zostało co najmniej kilka minut. A co jak zamulenie leci w ostatnich 10 sekundach? nawet na librze zdaża się wlatywać w akte a co dopiero na większym speedzie? W omawianym przypadku cały lot trwa 4 minuty Cytat od gardze wami: „Cytat od Yossar: „ ” Obrońca jest na koncie. Obrońca chce wymusić backup i brak zwrotu strat atakującego. Atakujący nie zamula. Wtedy wchodzą w grę tylko konta postronne obrońcy. Zgadzamy się? ” To by znaczyło, żę w przyp…
-
Cytat od gardze wami: „Nie odpowiedziałeś na proste pytanie @Yossar , a oczekujesz odpowiedzi. Nie strzelaj jak z karabinu tylko się zastanów. Tak jak powiedziałem dwa posty wyżej. Zależy to od starcia. Coś za coś. Chcemy na szybko, na już. Chcemy żeby parobki nie mogli się obronić przez taki fortel, tak? Żeby ich koleżanka bananów nie dała z bananów z odsyłką atakującym? Jeśli Tak to sprawa prosta jak sanki. Atakujący nie ma żadnego benefitu z lagowania obrońcy jeśli ma dobrze wyliczony czas. Z…
-
Cytat od Eric_Cartman: „Nigdy się nie dowiedzą bo ogame to gra z widoku przeglądarki. Generowane logi gry zawsze będą się zgadzać w momencie ich przeglądania działanie-czas. ” Bingo. W sumie jako agresor to jtm w stanie wykukac czy ktos inny laguje, ale jak to bedzie na 6 sek i mniej to nie ma bata zebym zdazyl zawrocic. Wiec zrobmy tak zebybto sie nie oplacalo.
-
Cytat od gardze wami: „ Jeśli w toku dochodzenia, zostanie ustalone, że doszło do manipulowania szybkością działania serwera ze strony agresora/-ów lub kont postronnych: obrońca ma prawo ubiegać się o przywrócenie mu przez administrację floty. Agresor/-rzy lub konta postronne uczestniczące w procesie manipulacji mają nakaz zwrotu osiągniętych w jego wyniku surowców bez możliwości ubiegania się o zwrot strat poniesionych w wyniku starcia. Jeśli w toku dochodzenia, zostanie ustalone, że doszło do …
-
No dobra, czyli zostaje zasada 6 sekund przed atakiem jezelo dobrze rozumiem. Nic sie nie zmienia w stosunku spamowania sondami przed tymi 6 sekundami, jezeli dobrze rozumiem. Świetnie, ze "zaprzyjaznione konta" dostaja bany tak jak konta atakujace. A jakie te kary sa? Odsylka? Perm? To chyba mozesz powiedziec. No bo jezeli nie bedzie backa i ban bedzie trwal tydzien a ja mam tak jak w tym konkretnym przypadku dostac 55kkk sury zysku to ide w to w ciemno. Moze dac zwrot sury plus jako kare nawia…