Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 187.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pzdr dla Winter i Kefiego Dnia 27-07-2017 08:30:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malack [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.001 Lekki myśliwiec 222.222 _________________________________________ Agresor kefi666 [WINTER] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 666 _________________________________________ Obrońca Balagan [FIRST] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 666 _________________…
-
Cytat od Calineczka: „Crushader wziol konto od sos i posadzil Lord Sauron na nim by Crushader bana nie dostal za multi by bronic siebie ale ze ten i tamten to nieogary to jest jak jest i texty....nie wylicza zawrotki sa do "D". Lamusy do potegi i pomyslec Crushader ze to dopiero poczatek Twojego upadku bo wyrok zostal wydany....winny A tak na serio to texty ze szpiegiem w soju Crushader sa puste bo do teraz nie wiecie jak to zrobili ale tak to jest....niech zezlomuja konto SoSa bylebym nie byl p…
-
Ładnie. Ciśnij bo Starrk na top1 to wstyd dla uni. Pozdrawiam z emerytury
-
Cytat od czubulus: „Straszna tajemnice z tego robisz. Grała jedna, dwie, trzy osoby to że miałeś zasiadacza to żeśmy widzieli. Cytat od MrPix: „a co do kupowania i sprzedawania konto to tak jak już nie raz pisałem nigdy nie kupiłem i nigdy nie sprzedałem żadnego konta, sumy, screeny z rozmów to są tylko słowa a fakty są takie że konto jest tam gdzie było od początku. ” Każdy na uni wie i po za izar tez że chcesz za konto monetę ale że "poznańska" stawka to chętnych brak.Fakty są takie że kupczyc…
-
Cytat od Szalony Iwan: „Gratulacje starcia. Piękny zysk, jest co przetapiać. Cytat od Darth Malack: „O taką opozycję walczyłem! Brawo Brawo! Tak jak się dogadaliśmy. Stark zbliża się w pkt... Gong! Bang Bang! Wszystko zgodnie z planem. Kolejne złomowanie za 4-5 miesięcy. Pzdr 600. ” Czyli teraz ktoś musi zająć się Ciamajdkiem? ” To juz zalatwione. Zaanagazowalem w to juz Kefiego i Amstela. Krok po kroczku. Pozniej bedzie trzeba zajac sie Amstelem, ale to sie najwyzej tam do was odezwe
-
O taką opozycję walczyłem! Brawo Brawo! Tak jak się dogadaliśmy. Stark zbliża się w pkt... Gong! Bang Bang! Wszystko zgodnie z planem. Kolejne złomowanie za 4-5 miesięcy. Pzdr 600.
-
Mała odskocznia od ostatniego marazmu i wegetacji. Jako, ze gracz nie byle jaki wypada wrzucić. Balagan z tego co pisał kończy. Jakoś zawsze przykro jak starzy gracze odchodzą, a zostało nas niewielu Pzdr dla Winter oraz dla konfitury i donosiciela Dnia 24-04-2017 12:26:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malack [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 601 Lekki myśliwiec 200.000 _________________________________________ Obrońca Balagan [VETO] ____…
-
Puściłem atak główny + ten dofarm i poszedłem grać na ps4. jakieś 2h później do mnie dotarło, że o czymś zapomniałem Nic odebrać swoje trzeba. Pozdrawiam! Edit: Dnia 12-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malack [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 98.933 _________________________________________ Obrońca OWieczka [G M] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 17 Satelita słoneczny 650 Wyrzu…
-
Cytat od Ratownik999: „Cytat od GiovanniDziadzia: „Raczej nie... Malack to chyba w ogole ma w dupie bo co chwile ma off na kilka godzin ze stojącą flotą ” I wtedy właśnie na jego konto wchodzi ktoś z was i robi mu fsa albo konta pilnuje i nie zaprzeczycie bo to wiem na pewno Wtedy to już nie jest zasiadanie tylko jak to kefi powiedział - sojuszowa pomoc Cytat od Ruda: „Zwłaszcza że miala bana za multi. Faktycznie ” Naprawdę Ruda gówno masz pojęcia o ich życiu i jaka faktycznie była historia tego…
-
Oddali mi GS i od razu zbanowali Bez serca Ci operatorzy!!
-
Akurat Bałagana szkoda. Nie miałem nic do niego. Tak się jego latanie gsami musiało skończyć. Pzdr dla WINTER i cichego informatora Oddajcie mi GS! Dnia 11-02-2017 11:01:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malack [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 194.743 Lekki myśliwiec 1.033.747 Krążownik 297.915 Okręt wojenny 104.275 Pancernik 103.783 _________________________________________ Obrońca Balagan [VETO] ________________________________________…
-
Cytat od Technik: „Cytat od Darth Malack: „Nie widzial ktos moich GS? ” Poochaty coś pisał że je telepnął na inne uni za zdejmowanie mu kulek Oczywiście gratuluje wlotu... ” Wszystko jasne. Na priv go pytałem co z nimi zrobił to się nie przyznał. Żmija i tyle...
-
Nie widzial ktos moich GS?
-
Jeszcze raz mi Method obudzisz żonę i dziecko to zobaczysz.