Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wielkie dzieki za pomoc odpisze ciotka za kilka miesiecy:)
-
Cytat od Lucky Gal: „Spokojnie, nikt nie wie za co jest ban wiec nie ma co dramatyzowac, zajmie sie tym ktos inny niz narwany adanio to sprawa sie mysle wyjasni. Pamietajmy ze nie ma co rzucac oskarzen o multi bo pozniej jeszcze trzeba bedzie przepraszać a to juz tak latwo nie przychodzi ” Nie pisz juz wiecej prosze bo to co napisales tylko potwierdza przypuszczenia Pokraka
-
I to jest najwieksza zalamka nic nie mozna zobaczyc:( Skasowali cala historie.
-
Dzieki wielkie Rez mi sie gg skasowalo i wszystkie stare kontakty poszly w pi. Wyslij link do ST z Papryczka:)
-
Pamietam Nemeiss:) Ale szukam ludzi z FoGG ew BA Ma ktos namiary na Papraqa vel McArius lub na Kim Ir Sena? Reznov pamietam Cie:P
-
Gratulacje zlomowania zlodzieje. Moj ulubiony DJ zagral youtube.com/watch?v=6M6samPEMpM
-
[ciach] Lucky jest zajefajny bez niego uni Galatea to jak lata '90 bez Backstreet Boys. Starcie ladne bo bunkry sa jak Nowoczesna- skazane na wymazanie- ale masz wieksze bunkry w okolicy:) Obroncy juz pisalem zostan ekonomem bo teraz jest lapanka. obudowy ale nie w obrone- nic nie dala:P Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętych treści mniam Backstreet Boys Backstreet Boys
-
Mam nadzieje ze jak najdłużej zostaniesz na Galatea bez Ciebie to uni byłoby zbyt zwyczajne. [ciach] Gratki bo bunkry są jak zły dotyk - bolą od samego patrzenia. Obrońcy proponuje zainwestować w eko i zostać Lucka dostawca może się uda. Super Moderator Ruda:obraza
-
Żartowałem ludzie to był żart nie bijcie piany. Nic nie wiem o Allegro - żart to był utrzymany w klimacie ostatnich pyskówek. Gratki starcia obrońcy SzO - czy odwrotnie - nic więcej nie pisze bo mnie zlinczują. Punkty poczucia humoru -100:) PS. Albo nie, zmieniłem zdanie jednak z ebay
-
Kolejne konto z allegro zezlomowane
-
Czy mozna uciec w 2sek?
Aniolek - - DiD Galatea
PostCytat od justvroum: „Przycisk ">>" zaznacza Ci wszystkie statki, jeśli kobieta jest zadowolona z twych dłoni to myślę, że nie powinieneś mieć problemów również z ucieczką w 2s ” Mistrz!!
-
Cytat od Lucky Gal: „zeby bylo jasne ja ze zlomu dostalem 400kk od sojusznikow, reszta wyparowala, ja sie prosil nie bede i koniec tematu. Szkoda tylko ze ekipa leciala a nie wszyscy mieli na tyle honoru zeby sie rozliczyc ale to juz sobie ludzie miedzy soba wyjasnia w grze, przynamniej wyszlo kto co ma w glowie i dla kogo najwazniejsze sa cyferki. Nie ma co drazyc tematu dalej ” Reszta wyparowala - spojrz w staty na znajomych. A WIĘC OGŁASZAM TO BYŁ LOT ZEBY ODDAĆ ZŁOM LUCKOWI ZNAJDZIEMY WAS PO…