Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Majunek1789 & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Dera Bera [Z_R] ~ 4534.42%
DBZ - - Starcia Sombrero
PostCytat od Matematyk DS: „Dwie godziny wcześniej widziałem ta flotę,konto zaniedbane mało czasu miał właściciel. Miałem lecieć nie było czym. Potem myślałem rece wysłać chociaż i trzeba było. Mam nadzieję ,że nie dostaliście cynku od pewnego gracza? Udostępniłem raport i już nagle były akty. To było moje starcie Gratulacje i.gyazo.com/29da3d3cd66ffeb665a7efb7df939d39.png up wiem ,wiem gorzej jak udostępniasz raport na acs a potem nagle złom widzisz dwie godziny później spoko luz ,cały czas się ucz…
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Majunek1789 & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Dera Bera [Z_R] ~ 4534.42%
DBZ - - Starcia Sombrero
PostNo cos wiekszego to mozna wstawic pozdro na standardzie dla @showtime @panpiwek1234 @Adam525 @khz @Poper @Marzena @Neferet youtube.com/watch?v=1t_sMynan_k Dnia 10-10-2020 00:28:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Owcami [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 17.250 Mały transporter 5.000 Krążownik 2.732 Pathfinder 847 Okręt wojenny 3.984 Pancernik 950 _________________________________________ Agresor Majunek1789 ______________________…
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Mikal [LSBS] ~ 1541.68%
DBZ - - Starcia Sombrero
PostEhh to niespodzianka z blokada atakow ale cuz brawo my
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. ArczI [LEGION] ~ 1006.1%
DBZ - - Starcia Sombrero
PostWeekend zlecial to mozna cos powstawiac pozdro dla @Adam525 , @panpiwek1234 @Neferet @Zakins @khz @Poper Dnia 04-10-2020 04:23:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Owcami [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.554 Krążownik 1.495 Pancernik 507 _________________________________________ Agresor Tanczacy z Lamami [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 669 Okręt wojenny 1.252 Pancernik 849 ____________________…
-
TOP 1 ACS Adam [Gumisie] & Illidan [Gumisie] & Eli Lama Sabachtani [Gumisie] vs.BeSTyjka vel Kasacja 7 dni [EPB] ~ 42198.02%
DBZ - - Starcia Kalyke
PostTu tylko jedno słowo nasowa się na myśl wkoncu dzięki za lot
-
Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & showtime [Gumisie] & Illidan [Gumisie] & Piwek [Gumisie] vs. Lord Gliese [STP] ~ 17783.47%
DBZ - - Starcia Kalyke
PostTomee jak to Tomee lubi przywalic komara a my to wykorzystalismy dzieki ekipie za lot , pozdro dla konfy youtube.com/watch?v=0YjSGwOHGmA Dnia 03-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eli Lama Sabachtani [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 8.933 Okręt wojenny 5.140 Pancernik 17.954 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor showtime [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 35.404 Okręt wojenn…
-
Ostatnio wszystko mi ucieka na drzewa i dalej ;/ , dobry bunkier nie jest zly . Pozdro dla konfy. youtube.com/watch?v=AMS5rRU5zWs Dnia 02-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eli Lama Sabachtani [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 216.710 Ciężki myśliwiec 5.297 Krążownik 7.153 Okręt wojenny 5.166 Pancernik 17.959 Pathfinder 17.068 _________________________________________ Obrońca Dread_Knight [TWIERDZA] ___________________________________…
-
Cytat od Capitan Cupid: „Wstawiam za kolege , nie jest w stanie nic napisać po 4 piwie .. Pozdro . Sojusz i znajomych .. zlom jego.! P.S nie usnij bo freez czuwa ” Chyba ktos zapomniał o gumisiach , pozdro dla konfy youtube.com/watch?v=j8RM0HsEKag Dnia 28-12-2019 04:55:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eli Lama Sabachtani [Gumisie] ________________________________________________ Pathfinder 16.924 _________________________________________ Obrońca Lord Gliese [STP] _____________…
-
Takie tam wietrzenie floty , pozdro leca dla konfy youtube.com/watch?v=pN2UmX3Kmrs Dnia 27-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eli Lama Sabachtani [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 143.189 Ciężki myśliwiec 4.823 Krążownik 7.267 Okręt wojenny 5.035 Pancernik 7.690 Bombowiec 381 Niszczyciel 181 Reaper 206 Pathfinder 15.222 Mały transporter 35.591 _________________________________________ Obrońca Borsuk __________________________…
-
Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & Piwek [Gumisie] & Adam [Gumisie] vs. Leonidas ~ 14728.47% + 663.16%
DBZ - - Starcia Kalyke
PostWitamy i na acsik zapraszamy pozdro dla konfy youtube.com/watch?v=kpHTyH3-Zws Dnia 26-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eli Lama Sabachtani [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 11.249 Pancernik 7.786 Pathfinder 17.305 _________________________________________ Agresor Piwek [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.376 Pancernik 2.192 Pathfinder 3.041 _________________________________________ Agresor A…
-
Adam [Gumisie] & Eli Lama Sabachtani [Gumisie] vs. smerf samolub [SMURFS] ~ 4517.61%
DBZ - - Starcia Kalyke
PostDzieki za locik adas jak zawsze loty z toba to czysta przyjemnosc
-
Eeee... skoro zostalismy przywołani z powodu zawrocenia na ewidentny log to trzeba sie wypowiedziec . Kurt sorry uwazalem cie za niezlego lotnika wlasnie zmienilem zdanie napisanie o zabawie w formie wtapiania glupio floty to jest glupota roku jedni sie bawia tak ze lataja i lataja madrze po czym dominuja uni inni pisza o "zabawie" i sa zawsze bici i kopani takie sa niestety fakty. Ale fajnie jest napisac zabawa bo latam duzo i lubie ryzyko hmmm to ja jednak wole bawic sie po swojemu i latac mad…
-
showtime [Gumisie] & Adam [Gumisie] & Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & Illidan [Gumisie] vs. Mistic [STP] ~ 3118.88%
DBZ - - Starcia Kalyke
PostTutu cos tam wpadlo dzieki gumisie za locik pozdro dla konfy. youtube.com/watch?v=pKUBq1iQsrA Dnia 18-12-2019 03:54:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.365 Pancernik 1.348 _________________________________________ Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.874 Pancernik 866 Pathfinder 232 _________________________________________ Agresor Eli Lama Sabacht…