Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 531.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Andre [P N] & Lzk [P N] & Wisior [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] vs. dziob [3 X] ~ 241849.26%
-hamer- - - Starcia U68
PostAndre wielkie Gratulacje !!!!!!!!! 3X w recyklerach PNu cieszy jak nic na tym Uni hahah odpowiednie tagi po odpowiednich stronach. 3X
-
Incoming [P N] & ABW [P N] & kruchy [P N] & MisiuGD [P N] & Fremen [P N] vs. lukiwi [Explorer] ~ 44230 %
-hamer- - - Starcia U68
PostGraty wariaty i wariaciki , przez te zaglądanie na forum aż chce mi się wracać do gry , po najbliższej fuzji lub po świętach wracam do gry , w końcu polatamy razem
-
Incoming [P N] & ABW [P N] & MisiuGD [P N] & Ekonom [P N] vs. lukiwi [Explorer] ~ 39815.42%
-hamer- - - Starcia U68
PostTo nie ogon to sondy na sztywnym holu ciągną te stateczki w tyle, Graty
-
kruchy [P N] & Lzk [P N] & Wisior [P N] & ABW [P N] vs. MakeOgameGreatAgain [T_A] ~ 32211.1%
-hamer- - - Starcia U68
PostGraty Świry nocne marki
-
A dla czego nie zapytałaś do czego się odnosiło słowo, PN to kury od KKS, a może ty też nie lubisz prywatnie PNu ale raczej dobrze wiedziałaś do czego to nawiązywało ale i tobie się podobało<ty i twoja koleżanka nie lubicie też PNu Wilku mnie nie interesuje jak te starcie zrobiłeś ja tylko odpisałem temu pseudo graczowi KKS za to że nam ubliżał (nie wiem dla czego) tak to bym w ogóle się tu nie wpisywał bo od kąt oszukaliście YesMana od tamtej pory nie wpisuje się w wasze starcia bo jesteście dl…
-
przepraszam czy słowo żenada to przestępstwo czy bierzesz kasai to już za prywatną zemste że kasujesz moje posty Ładne starcie , za szmal wszystko jest możliwe Administrator Forum kasai:Przepraszam, a do czego te owe słowo 'żenada' się odnosiło? Zabrakło jakiegoś wyjaśnienia, dlatego zostało potraktowane jako spam. Każdy ma prawo do krytyki, jednak warto by było swoje zdanie jakoś w kulturalny sposób uargumentować.
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
-hamer- - - Starcia U68
PostWitam witam to i ja coś naskrobie od siebie, kto z sojuszu odchodzi sam sobie szkodzi, Gratulacje zezłomowania Ten Keyra, znam Keyre nawet go lubię świetnie z nim się bajerowało naprawdę spoko koleś ,ale skoro odszedł z PN i poszedł do Komorników jego sprawa nie ma mu pewnie nikt z sojuszu tego za złe ale niestety gdybym ja grał to zezłomował bym go nawet sam jak bym dał rade bo kolega nie jest już w PN a w Komornikach skoro Komornicy latają po naszych to i ja zezłomował bym Komornika bez żadneg…
-
Graty, Złom pod dom super sprawa, jak ktoś się sierotą urodził lotnikiem nie zostanie . Zbawicielu po twoim awatarze widzę że nie masz szacunku do niczego, może lepiej jak wstawisz tu zdjęcie swojej matki. Dajcie mi konto to zezłomuje teko niesfornego typka Niech ktoś zezłomuje tego pajaca Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje.
-
PPG [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. NewForfiter [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] ~ 120629.94% OBRONA
-hamer- - - Starcia U68
PostGraty złom pod dom