Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 266.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postodwaga
-
Skojarzenia v. 0.3
Postcyklop
-
Skojarzenia v. 0.3
Postprzesada
-
Skojarzenia v. 0.3
Postcenzura
-
Rynek - dyskusje
PostNiektóre punkty są przesadzone. Jeśli ktoś gra razem z domowego IP, nie żadnego publicznego, to oczywiste, że grają razem i będą się wspierać. Czy to pomoc w obronie, czy ataku, próby moonowe albo przesyłanie surowców na słabsze konto. Chociaż z drugiej strony znam co najmniej 2 graczy, którym na pewno takie zmiany są bardzo nie na rękę
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od dexPL: „poleciał także pancami na gracza B (który jak się okazało grał z tego samego IP co gracz A) ” Ale bądź poważny. Jak to "się okazało"? To ktoś nie wie, że z jego internetu korzysta inny gracz Ogame? Bez przesady. Jeśli ktoś gra ze swojego domowego internetu to nie ma się czego obawiać, bo takich sytuacji nie będzie.
-
Według mnie dyskusję na temat zysków/strat na rynku powinniśmy zacząć od wyznaczenia wartości każdego statki wyrażonej w jednym surowcu. W każdym oddzielnie.Do tego wyliczyć przedział wartości od minimalnej ceny sprzedaży do maksymalnej. Tylko wtedy mając tabelę z danymi można stwierdzić czy coś się komuś opłaca, czy nie. Starałem się liczyć dla kilku statków, które sprzedaję na różnych uni, ale ograniczyłem się do pionierów, sond szpiegowskich (akurat tutaj jest najłatwiej i widać, że sprzedaż …
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPostal 2
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkorzyść
-
Skojarzenia v. 0.3
Postmęka
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPrzegrana