Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 266.

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

odwaga

• Wersja 7.x - dyskusja

Void - - Porozmawiajmy o OGame

To może być jedynie antigame

• Wersja 7.x - dyskusja

A w ogóle to zauważyliście, że w podglądzie flot zniknęła wizualizacja przebytej odległości? Kolejna bardzo dobra zmiana, po prostu coś usunąć

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

cyklop

• Wersja 7.x - dyskusja

Nigdy tego nie miałem, chociaż zawsze handluję z jednej planety i wszystko tam odbieram. Zgłoś to do supportu

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

przesada

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

cenzura

• Rynek - dyskusje

Niektóre punkty są przesadzone. Jeśli ktoś gra razem z domowego IP, nie żadnego publicznego, to oczywiste, że grają razem i będą się wspierać. Czy to pomoc w obronie, czy ataku, próby moonowe albo przesyłanie surowców na słabsze konto. Chociaż z drugiej strony znam co najmniej 2 graczy, którym na pewno takie zmiany są bardzo nie na rękę

• Rynek - dyskusje

Cytat od dexPL: „poleciał także pancami na gracza B (który jak się okazało grał z tego samego IP co gracz A) ” Ale bądź poważny. Jak to "się okazało"? To ktoś nie wie, że z jego internetu korzysta inny gracz Ogame? Bez przesady. Jeśli ktoś gra ze swojego domowego internetu to nie ma się czego obawiać, bo takich sytuacji nie będzie.

• Według mnie dyskusję na temat zysków/strat na rynku powinniśmy zacząć od wyznaczenia wartości każdego statki wyrażonej w jednym surowcu. W każdym oddzielnie.Do tego wyliczyć przedział wartości od minimalnej ceny sprzedaży do maksymalnej. Tylko wtedy mając tabelę z danymi można stwierdzić czy coś się komuś opłaca, czy nie. Starałem się liczyć dla kilku statków, które sprzedaję na różnych uni, ale ograniczyłem się do pionierów, sond szpiegowskich (akurat tutaj jest najłatwiej i widać, że sprzedaż …

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

Postal 2

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

korzyść

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

męka

• Wersja 7.x - dyskusja

Dlaczego najpierw usunęli zaproszenia do gry, a teraz listy znajomych? Przecież to są podstawowe mechanizmy zapraszania nowych graczy do gry.

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

Przegrana

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja temu nie zaprzeczam. Po to są gry z rankingiem i punktami, żeby dążyć do zdobywania coraz lepszych miejsc.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie wiem po co robić nowe serwery, zamiast skupić się na rozwijaniu starych. Jakby każdy serwer czymś się wyróżniał i po prosty by był, to każde uni zawsze miałoby swoich graczy preferujących dany styl gry. A tak co chwilę nowy serwer, stare pustoszeją i robimy fuzję. To jest błędne koło.

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

sąsiad

• Wersja 7.x - dyskusja

To chyba pierwsza korzystna zmiana od grudnia i poprawek do wersji 7.0

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Wersja 7.2 i nowe wiadomości się pojawiły, u was też? Każdy surowiec w osobnej linijce. Czy to dobre zmiany? Czy lepiej było w jednej linijce? ” Przecież wcześniej nie było w ogóle Wiadomości typu Na planecie X dostarczono surowce: i na tym koniec