Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 266.

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

Porażka

• Wersja 7.x - dyskusja

Void - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Midam: „Mi przeszkadza w tym samym pasku sek. Jest dość miejsca żeby napisać cały wyraz sekund. Nie rozumiem jak tak można spieprzyć grę. ” A o tym sek mówisz. No ale weź pod uwagę, że jest X min. Y sek. Z obu przedziałów po 3 litery, więc powiedzmy, że ma to jakiś sens. Ale przypomniałeś mi o kolejnej fenomenalnej zmianie, która niesamowicie zmieniła grę. W podglądzie galaktyki każdy status gracza jest oznaczony jakąś jedną literą. Ale doby gracz już nie jest oznaczony literą d, tylko …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od cokolwiek: „Ustaw "Alternatywne listy rozwijalne" w Ustawieniach - i będzie poprawnie. ” Nie, wcale nie jest poprawnie. Wtedy zamiast granatowych prostokątów pasujących do szaty graficznej interfejsu pojawiają się jakieś tandetne białe, a kolejność nadal jest bez sensu, najpierw planety, a na końcu same księżyce. @Ruda mam pytanie do administracji: dlaczego Gameforge zajmuje się takimi durnymi zmianami, które nie dość, że nie są nikomu potrzebne, to jeszcze tylko utrudniają grę i rozpra…

• Wersja 7.x - dyskusja

W ogóle teraz zmienili coś w taki sposób, że po zalogowaniu niby jest zaznaczona planeta, której ostatnio używałem, ale tak naprawdę aktywna jest 1 tak jak wcześniej. Wprowadza to w błąd, po zalogowaniu widzę zaznaczoną planetę w 9 gali, skanuje sobie planety obok, a sondy lecą z 1 gali. No debilizm. Kolejne "usprawnienie' w wykonaniu Gameforge. Jeszcze kilka aktualizacji i ta gra w ogóle przestanie działać.

• AntiGameReborn

Na Chrome działa do teraz.

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek jak ci się wszystko nie podoba, to po prostu usuń konto. To drugie, bo pierwsze masz zbanowane za machloje z surowcami na rynku

• AntiGameReborn

Chyba dodał, ten o cookies w ekranie logowania. Szkoda tylko, że sama gra z tych plików cookies nie korzysta, bo nie potrafi utrzymać sesji i co chwilę wylogowuje. To jest śmieszne

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

Pochodnie

• Wersja 7.x - dyskusja

Najczęściej ten błąd występuje przy okrągłych liczbach. Ale to jeszcze byłoby do zniesienia, gdyby można było zamienić ostatnie 0 na 1. Ale nie ma tak łatwo, bo na rynku po zaznaczeniu pola ilości sprzedaży lub zakupu, całość znika i trzeba wpisywać jeszcze raz. Oczywiście bez separatorów, bo po co? W innych miejscach są, ale w rynku to już chyba za trudne.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nawet nie zauważyłem wyłączenia tych przedmiotów na rynku, bo to i tak tylko push. Ale jak chcę sprzedać np. 3 000 000 deuteru za coś innego, powiedzmy metal, klikam na maksymalną dopuszczalną wartość, to gra wyświetla komunikat, że liczba jest zbyt duża. Muszę ręcznie wpisywać zamiast okrągłej liczby, o 1 mniejszą. Nie potrafią nawet prostej rzeczy, jak zmiany znaku z < na <= lub zmiany tolerancji w samych liczbach, zależy jak jest napisany kod.

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

McDonald

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

kula

• Obrońca aż skasował konto

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

Ukraińcy

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

przeszłość

• Wersja 7.x - dyskusja

A kiedy zamierzacie naprawić błąd z wystawianiem ofert na rynku po maksymalnym przeliczniku? Wystawiam np. 3kk dexu za kryształ, klikam liczbę z górnego przedziału 5400000 i przy próbie zatwierdzenia pojawia się błąd, że podana kwota wykracza poza dozwolony przedział. Przez to muszę wszystko wpisywać ręcznie (a jak wiadomo separatorów nie ma)

• AntiGameReborn

Oczywiście, że się da. Tak samo jak da się włączyć ogame Samsungu S20, jak również w S1. Niby też się da, ale to czysty masochizm.

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja zauważyłem, że ostatnio gra znowu często mnie wylogowuje oraz cyferki w wymaganiach budowy są śmiesznie małe. Oprócz tego w podglądzie galaktyki nadal różne elementy nachodzą na siebie za 15 planetą.

• Skojarzenia v. 0.3

Void - - Spam

checkpoint

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja gram odkrywcą chyba od początku wprowadzenia tych klas i wysyłam same floty cywilne, czyli pioniery i dt. Jeszcze ani razu nie wpadła w czarną dziurę. Często są walki z piratami, ostatnio rzadziej przywozi surowce i przedmioty, ale zawsze wraca.