Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 146.
-
Pamiętacie?
PostPozdrawiam RSQ jak i całą resztę wariatów
-
youtube.com/watch?v=re1NlPkK1Y4
-
Trzeba przyznać że procent z tego STejka robi wrażenie i na długo pozostanie top łan Życzę wam powodzenia w realu no i aby w końcu doszło do waszego spotkania przy jakimś wyśmienitym %. Gratuluję podjęcia odważnej decyzji, która pozwoli wam odetchnąć a zarazem spokojnie odejść na emkę ( i tak wrócicie ) Trzymajcie się mocno aż po uda, żeby nic nie urwało. youtube.com/watch?v=RuiXUySUw70 Siema!smiley153.gif
-
Siema Ogry! Ale akcja i to w stanie nietrzeźwości.. Dobrze ze chociaż jeden trzeźwy, ale pewnie naćpany bo jak zwykle spać nie może Grubo weszlo! Procent pokaźny bo top2 acs, zysk mega także tylko topic na nowy złom. Gz Panowie! Obrońcy SzO. Chociaż urlop zapięty.
-
Siema! Który to już raz Max. Ogólnie nie wiem czy życzyć SzO. skoro konto oddajesz. Może rozważ możliwość po prostu pogrania sobie EKO wiem że wtedy z gry nie ma takiej frajdy,aczkolwiek wysypiać się trzeba a nie cisnąć cały czas na wysokich obrotach zwłaszcza 24/7. Królik oczywiście gratuluję ale to już chyba pro-forma. Zysk fajny, także top lataj i marchewkę zajadaj
-
youtube.com/watch?v=CTBOKQ8o8RE
-
ostatnia litera
Postmotorek
-
Witam, Siema, Cześć! No i piorun pier. pier. nie będę mówił jak - tak się wystraszyłem że hej , ja mówię matko bosko co to to się staneło Szkoda sojusznika, ale dla takiego Górnika to kropla w morzu - także odbuduję się w moment! Owca bSzO! Miałem zaszczyt obserwować całą akcje i muszę tutaj zacytować pewne słowa: " Gonzo ma doktorat w liczeniu, Szutruk magisterke " Nie wiem jak jest, ale dla mnie jesteście fachowcami Jak już kiedyś wspomniałem, szapo ba! P.S. Korzystając z okazji i również tego…
-
No to zatrzęsło Fenrirem po raz kolejny! Druzyna TR znowu w akcji, aż miło popatrzeć Panowie Graty akcji, aczkolwiek szkoda że nie wyszła ta która była "planowana" Jak już jeden ze Zdobywców wspomniał, obrońca ma zacięcie do gry także jak najbardziej SzO. No i cóż tu więcej biadolić: ~ gówno - burzy 3 - 2 - 1 - czas start! ~
-
Cytat od Ghost in the Shell: „ładnie "górnika" załatwiłeś. graty ” Oj tam ładnie, po prostu my górnicy mamy rodziny z którymi także chcemy spędzać czas Udało się po prostu wypatrzeć i zdążyć także gratuluję obfitych zapasów, a że sytuacja w kraju jest jaka jest to zapasy robić trzeba Dominik za dużo statków Ci nie padło, więc wyklepiesz! Anonymous jak najbardziej gz!
-
Poke [GRU] & Nicky [GRU] & MiNaToRe [GRU] & KORONAWIRUS [GRU] vs. halszka [TYLKO MY] ~ 69290.57%
PostDobrze, że tam wam nikt nie zszedł bo ministerstwo zdrowia rozmyślałoby czy to emocje czy koronawirus Lejdi następnym razem śmiało wal do mnie jeżeli będzie potrzebna pomoc przy pilnowaniu - służę pomocą Agresorom owocnego przetopu. Halszka i Pozdrawiam Twój Ukochany