Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 146.
-
OKA: Dzień 3
PostPozycje 7/8/9
-
OKA: Dzień 2
PostModerator działu Pierwsza Pomoc,
-
OKA: Dzień 1
PostOgame powstało w 2002 roku. Polska edycja 20 stycznia 2005 roku.
-
No i fajnie że siadło. Królik widzę flota rośnie jak na drożdżach! Zacięcie to masz do tej gry. Graty, fajny zysk. Odnośnie kont sprzedających się na farmy/złomy - słabe, ale co zrobisz Dla Obrońcy aczkolwiek bardziej tego co napisał że oddał - powodzenia w realu! Obecnemu Obrońcy
-
Cytat od Kresunia: „Cytat od Motomysza: „Oooo Mamo! Powiem szczerze, że jestem pełen podziwu! Ładny procent wpadł jako pierwsza solówka, a jeszcze ładniejszy ZYSK! ..... ” Cytat od Beleth_01: „W końcu coś samodzielnie zrobiła Pogratulował ładnego farmienia i czekamy na kolejne ....... ” no piszecie jakbym w ogóle nie latała... pffff to że nie trafiłam wczesniej na nic, pokazuje skelę mojego pecha życiowego a jak nick wskazuje jestem lamą i wyliczanie itp to nie mój poziom (jeszcze) ” Kreska nie …
-
Siema Mordeczko! Widzę, że u Ciebie jak zawsze syf kiła i mogiła pod STejkami Pewnie już pełno w gaciach mają , skoro taka gówno - burza Ode mnie Król - iku baseball.gif ~ nie ma miękkiej gry! ~ baseball.gif Jak to Ci powiedzieć przetopu nie życzę bo wiesz co z tym robić. aaa no i sprzątaj dalej.
-
Siema! Powiem tak - na grubasie weszło. Sosu w ciul Gratuluje top1 acs. Nie wiem jak długa jest wasza lista, ale czekam na naSTępne! Pozdro i miłego przetopu Obrońcy - a czego tam sobie życzy jak taki kulturalny był
-
Siemanko! Widzę że dalej ganiasz jak szalona i odrabiasz ostatnie nieudane " wejście/najście " Agresorko ~ przetapiaj na nowe zabawki Obrońcy ~ czasami tak bywa Cytat od lord*sith: „gz dziura, rożno jak się patrzy xdxdxd rr.png ” petarda!
-
Cytat od Klakson: „Jedyna osoba, która zasługuje na ten tytuł to YeahBunny - @Bunny ” Również też tak uważam. Nie zdążysz klasnąć uszami a masz już po flocie. Ogólnie jak to mówią zapocony nołlajf ale ogólnie znana i lubiana persona. Większość tematów na boardzie w dziale ST to jego zasługa. Dużo wie, a czego nie wie to go jeszcze nauczę - chyba że mnie wkurzy to go zezłomuję Masz mój głos Królik!
-
Łooooooo Panie! Ale pizło, ładny procent Uszaty Króliku ale żeś tera to Ty dał popis goodjob.gif congrats.gif Nie dość ze sosu od jana pana to i zatankowałeś, a dzisiaj chciałem pisać czy nie potrzebujesz paliwa Graty się należą, bajki siadło. Sporo tych statków już u Ciebie Toxic - nie wiem czy będzie odbudowa, ale oczywiście szczere Edit. Dzięki za dedy Siuśku Spuchnięty