Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 194.

• Powiedziałem już swoje i nie będę się przekrzykiwał. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nigdzie nie napisałem o bilansie z bitwy w kwestii mojej odbudowy. Napisałem jedynie ze sie odbuduję szybko, nieistotne z jakich zasobów - czyli szybciej niż konto testa czy bryka(chyba), które nie będzie miało doku = więc sam koloryzujesz. Nie napisałem, że jestem odrobiony - to nadinterpretacja. Napisałem, że jakoś się tym nie martwię bo jutro, może za 2 dni 80% strat będzie już latać. Jednak jak tak bard…

• Chyba trzeba będzie ten post pisać od nowa. Spalony dex to nie koszt. ledwo 100kk. Na odbudowę mam już przygotowany dex

• z doku odbudowales sie tylko Ty. Wiec faktycznie nie jesteśmy tam gdzie pokazujesz. W przypadku mojej odbudowy - czy ja mowilem ze biorę pod uwagę tylko zebrany złom?

• z mojej strony tak na szybko. Obronca zebral 4.5kkk surowcow. Agresor okolo 21kkk. Inny jest obraz starcie mając takie dane. Obroncy wygrali ale nie taka przewaga jak opisuja. Dodatkowo starcie moglo sie skończyć różnie. Skonczylo sie tak i już. I dobrze. Za 2 dni faktycznie bede w 70%-80% odbudowany. Imo gratulacje wszystkim.

• Historia: Obrońca robił fsy na stacjonuj w układzie na jeden ze swoich 4 moonów. Na każdego moona nie dało się polecieć, więc obstawiłem 3 policzyłem co miałem policzyć i poleciałem. Wcześniejszych prób do zezłomowania obrońcy było 3. Wszystkie zakończyły się niepowodzeniem. Obrońca logował się i odbierał FSy albo przez moje wątpliwości nie dochodziło finalnie do starcia. Dzisiaj wymyśliłem inny, wyżej wymieniony sposób. Chyba siadło. KUPIE DEX !!! Dnia 16-05-2019 19:20:15 następujące floty spo…

• Historia: chciałem kupić od Pani Kamili dex. Nie zgodziła się... a ja bardzo chciałem mieć ten dex. I mam dex. KUPIE DEX! Dnia 15-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Kamisia [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 21.539 Duży transporter 22.362 Lekki myśliwiec 15.974 Ciężki myśliwiec 6.538 Krążownik 2.125 Okręt w…

• Kiedyś mówiłem, że są przynajmniej 2 sposoby na zaskoczenie obrońcy to nikt nie wierzył - tylko udowodnij udowodnij. No dobra... Obrońca pogratulował więc liczę, że się odbuduje - i tego życzę. KUPIE DEX!!!!! Dnia ...... następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 100.843 Pancernik 89.081 Krążownik 30.000 Niszczyciel 54.836 _________________________________________ Obrońca Dedness [ANGELS] ____…

• Historia: na tego Pana latałem tak już z 5 razy. Koszt niski więc nie było się co zastanawiać. Raz nawet mi się udało. Jednak wtedy nie dofarmiłem. Dzisiaj już się udało w 100%. Pozdro dal sojuszu. KUPIE DEX!!!! Dnia 07-05-2019 13:41:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 86.488 _________________________________________ Obrońca Wojtek93ST [HUSARZY] ________________________________________________ Duży transpo…

• Komuś się tutaj nie chce grać chyba... Dnia 07-05-2019 12:09:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca michal777 [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 34.579 Duży transporter 2.688 Lekki myśliwiec 320 Krążownik 10 Recykler 357 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 44 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…

• znowu dobitka Dnia 03-05-2019 20:11:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca michal777 [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 64.231 Duży transporter 7.248 Lekki myśliwiec 915 Krążownik 30 Recykler 1.022 Sonda szpiegowska 270 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 126 _________________________________________ Po bi…

• Dobitka... Dnia 03-05-2019 20:09:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Panujacy Paragraf7 [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 1.800 Duży transporter 19.524 Lekki myśliwiec 252 Krążownik 12 Okręt wojenny 27 Recykler 277 Bombowiec 19 Niszczyciel 1.176 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1 _________________________________…

• Ja jestem niewinny nic nie skanowałem

• Cytat od Jiyara: „no no Gremlinek z tej strony cię nie znałem zawsze było cicho i spokojnie właśnie miałem w najbliższym czasie na niego lecieć ale widzę że szybszy byłeś Gratki wlotu jak i zysku no i jak celu na konkretny % obyś był jak najczęściej tutaj po dobrej stronie. zainteresowałeś mnie tymi 3 opcjami mógłbyś coś więcej napisać chciałbym czasem czegoś nowego nauczyć obrońcy SZo i chęci ale widzę że już widzę odbudowę u niego p.s. ta twoja 2 opcja na kogo jak można wiedzieć? ” jeszcze nie…

• cześć. Historia: z perspektywy obrońcy - klasyczny skan loot i boom. Moja perspektywa była inna... Na Pana Dednessa poświęciłem 10 dni. Obrońca widział 2 próby z czego jedna poniżej. Do zezłomowania Dednessa miałem kilka opcji - w sumie 3. Pierwsza poczekać aż pogaśnie i polecieć - tą obrońca widział. Druga... drugą może nie opiszę bo przyda się na kogoś innego I trzecia - czyli obserwacja aktywności i wybranie odpowiedniej godziny lotu - no i to już pykło. Pozdrowienia dla dostawców dexu -----…

• Łoooo Panie - dobrze, że te 3 pance spadły. #oszukanyprzezkalkulator Dnia 15-04-2019 ====== następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Franki [C E] ________________________________________________ Mały transporter 6.218 Duży transporter 5.221 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.100 Okręt wojenny 5 Recykler 3.001 Sonda szpiegowska 465 Bombowiec 1 Niszczyciel 5 ______…

• Ty to się nadajesz... do tarcia chrzanu

• dobrze, tylko żeby później po złomie nie było znowu "sprzedasz dla kolegi bo on bardzo chce wrócić?". Aaa nie czekaj stop...cytując Ciebie "....a skad taka odbudowa. Dobrzy ludzie istnieja." Tylko pytanie brzmi - co jest bardziej żałosne... kupować konta i się złomować/pushować żeby zwiększyć liczbę stateczków i podnieś własne ego.... czy może stracić te stateczki ?

• Cześć. Historii brak. Lecimy po coś ambitniejszego Dnia 05-04-2019 22:27:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca strusiek ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 17.880 Lekki myśliwiec 636 Recykler 77 _________________________________________ Po bitwie... Agresor gremlinek [SPZ] _______________________________…

• gdybym wiedział, że to late konto (o ile toprawda) to pewnie bym go nie ruszył Wole Twoje push konta

• cześć. już wczoraj miałem lecieć na brak odbioru fsa. Zabrakło dexu. Dziś dokupiłem i już poleciałem. Znowu brak odbioru fsa. Dnia 31-03-2019 22:29:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Niszczyciel 17.281 Pancernik 73.761 _________________________________________ Obrońca Merliin ________________________________________________ Mały transporter 21.645 Duży transporter 144.771 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 203 Krążo…