Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 194.
-
Historia: wczorajszego wieczoru farming wleciał do obrońcy, przez co zacząłem interesować się kontem... a dzisiaj już coś bardziej konkretnego. Wyhaczony w trakcie zsyłania surowców Dnia 13-07-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Krążownik 77.777 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Anubiss ________________________________________________ Mały transporter 620 Duży transporter …
-
Historia: za pierwszym razem polowałem na tego Pana kilka dni. Udało się za 3 razem po obserwacjach i dograniu wszystkiego tak jak ma być. Po złomie przyzwyczajenia nie uległy zmianie... wiec wystarczyło poczekać aż obrońca się pozbiera. Pozbierał się i dzisiaj zacząłem obserwacje. Wszystko się zgadzało. Z wyjątkiem jednej rzeczy - chyba ktoś tu źle fsa wysłał. Flota po kilku godzinach od ostatniej aktywki wróciła - a przynajmniej na to wyglądała cała ta sytuacja. Reasumując poszło łatwiej niż …
-
TAK TAK TAK TAK !!!!! Po moim zgłoszniu do GO - Drugi BAN dla THANOSA !!! (pierwszy wyłapał Rip za push). Teraz po złomie/pushu na koncie Oddammmm również Ban
-
Cytat od Logitech88: „Hej, no doczekaliśmy się - w końcu. Tutaj nie rozumiem gracza gremlinek, i jego zachowania. Tacy gracze, na tak wysokim poziomie a jest problem z rozliczeniem się? Heeh - no nie chce mi się wierzyć. Obrońca skorzystał ze swojego prawa. Gratulacje agresorom akcji, a obrońcy SzO. Pozdrawiwam ” Latte żona zabrania grać... on musi z kampić przed własną żoną Dlatego problem z rozliczeniem Cytat od Matek85: „Ładnie Wam to wyszło, nie ma to tamto gratki Sojusznikowi odbudowy i dal…
-
opisałem Cytat od dr MD: „Wielkie gratulacje dla agresorów, bo łupnęło niesamowicie. Szkoda, że nie ma opisu akcji ze strony obrońcy, skoro raport został wrzucony przez niego. Czyżby fakt wklejenia RW był czysto honorowy, a brak informacji wynikał z goryczy? Czy wstyd się przyznać do zbytniej pewności siebie? Co by nie mówić o powodach, a nie chciałbym rozsądzać - do takich starć powstał ten dział. Bo dobrze widzę, #2 ACS? Obrońcy chęci do gry rzecz jasna. W oskarżyciela o kupno bym się nie bawi…
-
Prawdziwy raport z poprawnym bilansem i historią poniżej. Thanos nie dał się uprosić o usunięcie RW, czego nie rozumiem ponieważ, normalnie jak człowiek człowieka prosiłem o możliwość wypowiedzi, zwłaszcza, że trwają rozliczenia. Chyba nie pozwolił mu honor po wtopie 1000zł - tak Rip się chwalił, że tyle mu zapłaciłeś za to konto. W bonusie pewnie dostałeś złomowanie konta w układzie na 9g - konto oddammm czy jakoś tak :). HISTORIA okiem Gramlinka.: Sytuacja była dość trudna a cała akcja trwała …
-
Myślę że zasłużyliśmy na wypowiedzenie sie w temacie. Proszę Cię usuń to RW.
-
btw... część z zysku poleci do Kartofla - tak jak obiecałem. Nie mogę go zostawić po tym niekorzystnym REMISIE z miesiąca wstecz Szybkiej odbudowy - bo jest komu mordę klepać
-
Dyskusje na temat
Gremlinek. - - DiD Taurus
PostCytat od Bladeripper Returns: „Cytat od KAyto: „A ja jestem przeciw jakimkolwiek zmianą spalanie x1 to naturalny ogranicznik przerośniętych flot ” Wiem że przy eko x7 i wysokim poziomie ekstaktorów to już nie jest bardzo poważny problem, ale biorąc pod uwage UF w przyszłości i potencjał flotowy U68 i Nekkar, to nie wiem czy nasze top10 razem zezłomuje kogos z topki. O prędkości flot i obronie na pz, już pisałem i zdania nie zmienię. Nie chce nikogo obrażać ale to już nudne ciągle czytać ja chce …
-
Tak jak Dziki pisałeś do maniaka w jednym z postów o wyższości, tak teraz historia cyklu "to pokazałeś tą wyższość". Tak jak pisałeś do mnie "nie będę Was uczył jak się acsy robić" tak teraz pozostaje powiedzieć - masz racje bo podstawa to pilnowanie własnej floty. No i zapomniałbym "Lecisz dalej" jednak już nie gąskami. Dzięki Kartofel:) Dnia 23-06-2019 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Niszczyciel 95.000 _…
-
Tak jak wspomniałem - olałem dofarmy i poszedłem na zakupy koniec końców na plus mimo to. Z tego starcia złom u Kamili. Dnia 03-06-2019 19:50:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Kamisia [NWOR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 61 Pancernik 1.906 _________________________________…
-
Historii brak - olałem dofarmy. Mogło być 2kk zysku a tak jest o 200kk mniej niż pokazuje raport. Kamila wywiosłowała resztę dofarmu (i na to nie miałem wpływu). Sam natomiast dofarmu nie dopilnowałem, rozbiłem trochę dtków i wyszło jak wspomniałem wcześniej. Dnia 03-06-2019 19:18:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Kamisia [NWOR] ___________________…
-
tak btw. Żona (średnio zaznajomiona z zasadami, logiką i sensem ogame) się pyta "i jak to wyszło w nocy?" Ja - do dupy; Ż - czyli?; Ja - no remis wszyscy stracili; Ż - wszyscy stracili czyli nikt nic nie zyskał; Ja - tak...; Ż - no kurcze debile. Ważne jest każde wsparcie //Neferet
-
No przecież że planowane... jak niby inaczej gęsi by się tam znalazły. Teraz moje 2 słowa o tym, jak ja widzę to starcie. Tak jak wspomniałem w rozmowie, biorąc pod uwagę okoliczności mogło być tak, że dostalibyśmy bardziej w czajnik niż dostaliśmy faktycznie - wystarczyłoby jedno dodatkowe konto z NC i jest całkowicie po nas. Mogło być też tak, że to Twoje konto Angelo by padło (chyba ze lamka i bryk lecieliby do końca), bo dołączyliby inni nasi lub wystarczyłoby (przy zachowaniu zaistniałego s…