Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 85.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam, składam propozycję zmiany eventu relokacji planety a dokładnie dodania do niej opcji: - podczas eventu jest możliwa relokacja planety z pozycji 4-12 na dowolona pozycje w układzie 1-15 Ta opcja nie byłaby objęta promocją podstawowej relokacji planety, a kosztowałaby przykładowo 360k anty ( 50% więcej niż podstawowa opcja przniesienia planety ) Nie wiem jak to się przyjmie u graczy f2p, lecz pewnie znalazla by sie czesc graczy ktora by skorzystala z takiej opcji, szczegolnie na starszych s…

• konto konsumenta zaklepal sobie juz pretor. gratki przeorania dżonego be

• Powiem Wam, że ani tutaj ani na Q nic nie przejdzie. - a to z tego względu, że reszta serwerów tak samo domagałaby się zmiany konfiguracji serwera. A GF ma cel zakładać nowe serwery z konfiguracjami które się Wam podobają, a nie zmieniać parametry na wymarłym serwerze - powód prosty, na zmianie konfingu na staym serwerze oni nie zarobią. Takie moje obiektywne zdanie.

• tak zająłem się organizowaniem obrony i pozniejsza zbiorka pz, że nie dopilnowałem 5 prób które posłałem do znajomego - gdzie za pierwszą falą moon wszedl dobrze że pare lm zostało i miałem się czym bronić, zarobiłem na kolejne lmy pozdrawiam wąskie grono znajomych Dnia 24-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majin ________________________________________________ Okręt wojenny 280 _________________________________________ Obrońca p23 [Corleone] _______________________…

• a no i dzieki za moona juz nie musze zawracac stacji

• 1. zlomu nie zebralem - olewam konto 2. jestem tu tylko moonowka 3. wlasnie wrocilo 8k lm z fsa ;p 4. gratki

• Próby Moonowe

memento-mori - - DiD Zibal

witam, zrobie tutaj proby moonowe wzamian za dostawy dexu na serwerze spica. na chwile obecna jestem w stanie posłać 8-9 prób kontakt gg 9011480, nick w grze : p23

• Witam

memento-mori - - DiD Zibal

gra tutaj ktos ze spicy i walczy o scisle top ? robie moonowke, badź inne konto do wspierania. obecnie top ~70-100 sie konto waha, moge tutaj pomoc wzamian za stale dostawy dexu na spicy tutaj moj nick - p23

• jak wyzej, czy moje konto moge wyczyscic ze starych postow ?

• Witam

memento-mori - - DiD U68

hej, jakbys chcial pograc na spedzie eko x6 i flota x6 moge pomoc CI w rozwoju na spicy, pozdrawiam

• jakbyscie wrzucili wszystko, co ostatnio Wam wpadło, dopiero by niektórym gul skoczył... Gratulacje

• lool PL wkoncu pl1 znalazl kobite i do tego dedy jej puszcza w grze idealna historia do pamietnikow z wakacji a do tego kupil konto i nie chca mu starcia uznac - epic fail gratki

• taka prawda, uFornax ma speed x 5. liczą się punkty i jeszcze raz punkty, każdy się zmienia żeby mieć ich jak najwięcej, liczą się tylko profity tutaj, za wszelką cene. wszyscy jesteście siebie warci. jeden patrzy na drugiego. I zawsze tu tak będzie bo każdy jest identyczny na tym serwerze. pokaz polskiej monotonii. brawo

• Szprycu jeżeli łaskę mi robisz że nie latasz po satkach to daruj sobie. gram jak gram. wchodze na 30 min na konto i tyle, nie mam żadnego parcia na punkty to sobie lataj po tych statkach jak Ci to przyjemność sprawia..

• Szprycu może jednak ten lot na mnie nie był przypadkowy ? Magnat nie gra na koncie Merusa ?

• Gratulacje Jumek ładnego % i to do wojny. ale ludzie pamiętajcie że to głupie cyferki. jeżeli ktoś patrzy na te cyferki i to jest "środek" dzięki któremu czuje się dowartościowany to mu współczuje. jeżeli poprzez obrażanie czuje się lepszy tak samo jest jednym wielkim zerem. lepiej niech każdy patrzy najpierw na swoją grę a później ocenia innych. przecież tutaj każdy lata na bfs to dlaczego jeden drugiemu to zarzuca że tylko to potrafi ? albo zdjąć moona i polecieć na powrót floty ? na tym gra p…

• taka mała uwaga. osobiście mi to nie przeszkadza ale znajdzie się jakiś cudak komu się to nie spodoba, zacznie uważać że to nie fair itp. chyba że tak musi być na uniach - speedach. w statystykach poszczególnego gracza jego punkty wliczają się do rankingu krajowego. np fz750 jest top 1 z u 50, a takeiteasy z uElectra top 2. a patriota z u 10 dopiero top 3 ale już na głównej stronie TOP graczy ogame, żaden nick ze speeda się nie pokazuje. to chyba żaden błąd gratulację udanego projektu. wszystko …

• ..

PiotreQ. - - Piłka Nożna

prawda jest taka, manchester został wyeliminowany przez drużynę słabszą i to o wiele. Rafael dostał czerwoną kartkę słusznie, nie potrafi grać fair to niech wcale nie gra albo niech gra w kaftanie żeby mu te lapy tak nie latały Już nie raz drużyny grały w 10 i wygrywały mecze spokojnie i wcale się nie cofały do defensywy, manchester pokazał swoją wielką klasę w meczu z Chelsea a teraz ją potwierdza w meczu z Bayernem, dostali czerwoną kartkę, kupa w majtkach i trzeba wrócić za wszelką cenę broni…

• Cytat: „Pabie napisał(a) Mam pytanko: kiedy będzie przyrost dla uni 64? Wiem, że to pracochłonne zajęcie - stworzenie takiego cacusia, ale mogłoby się już takie coś znaleźć, zważając na fakt, iż uni64 już trochę czasu jest :)” a może TY sie zajmiesz prowadzeniem przyrostow na u 64 ? Zeptos ma na karku już 63 universa więc nic nei sugeruj jak będzie to będzie albo specjalnie dla ciebie tych przyrostow u 64 nie bedzie

• Cytat: „Czarna wojownik Szpaner napisał(a) o jasna cholera .... tyle już gram w tego łogejma a ngdy jeszcze do tego topicu nie zajrzałem kawał dobrej roboty Z e p t o s a te "Xbity" coś tam co jęczy że mu kilka k nie wpadnie do podliczenia to dopiero koleś dobrze że chociaż potrafi się zachować SUPER ROBOTA jeszcze raz szacuneczek za wytrwałoś pzdr Ps. nawet jestem w top xxx swojego uni :D” za to ty jestes nie kulturalny nie potrafisz sie zachować i nie masz szacunku do drugiej osoby której nawe…