Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-44 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To nie jest kolejne RW z cyklu "SzO, Pozdro, Buziaki" To nie jest kolejne RW z cyklu "kurde walnąłem się o 2 sek" To nie jest kolejne RW z cyklu "on spushował swoją matkę, a ona z synem kuzyna brata swojego dziadka dojeżdża mi teraz brata" To jest RW od graczy top200/300, którzy każdego dnia dzielnie walczą o każdą owieczkę i każdego blaszaka, żeby tylko podskoczyć o te kilka cyferek w rankingu... Cytując maaaxxx'a: "ludzie już zapomnieli że w tej grze liczy sie dobra zabawa a nie cyferki :D" No…
-
Mogul coś tam pisał, że chce moona - no to ma! unknown.png unknown.png Straty spore, ale zysk elegancki Dzięki Bagi za wspólny lot oby więcej takich. Dzięki Yodeu za użyczenie recków. Pozdro dla mojego sojuszu COVID-19 Jest pierwszy stejk, czekajcie na kolejne! Pozdro od Bagiego dla wszystkich LUMP'ów Dnia 16-03-2020 01:21:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia [COVID-19] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.118 Ciężki myśliwiec 544 Krążownik 99…