Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Temat: 3godzinny lot przez galaktyki, aby finalnie wyjść na zero No może z lekkim plusem ;) Skaut zapodał cel - no i fajnie, tylko przez ten bunkierek się przebijać no no no... To co robimy panowie? Lecimy i Rakietujemy! Ilość wystrzelonych rakiet? - 700 Ilość zniszczonego defa? - 0 No to w takiej sytuacji nie pozostało nic innego jak lecieć do końca. Tak o, po prostu, dla funu Kulisy naprawdę całkiem zabawne - lot przez ponad 2h także obrońca miał "dzień i noc" żeby coś ogarnąć, ale chyba koled…
-
Lilek już 3 ST na tym uni, tylko ciągle po drugiej stronie hehe. Graty wlotu
-
Graty DawajHaracz, już wcześniej pisałem, ale coś się nie dodało Do zobaczenia
-
W sumie śmieszna akcja;p Kostek piszę, że w układzie typ na transportuj leci z moona na planetę. Szybkie liczenie i 2 warianty - 10/20% prędkości. Poszedł pilot, poszła flota, poszedł skan na ewentualny lot 20% a floty ni ma. No to łubudubu! Weszło Zysk trochę mniejszy bo obrońca zawodowy wioślarz i ja żem trochę zamulił z rekinami bo kobieta sama zakupów nie wniesie Pozdrawiam sojusz i buddy DoZobaczeniaTypie Dnia 17-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia [DZT…
-
Cytat od Albaanczyk: „Szukales ,szukales i znalazles Graty starcia Obroncy Szo moze te uniwersum troche dluzej pociagnie ” Hehe, dzięki Chyba mu aktywki zrobiłeś bo się minuty przeciągały;p Stąd moje nachalne skany w Twoją stronę bo czekałem aż recki się dokręcą i minuty z TP zejdą, żeby rekiny puścić ;p Dzięki i pozdrawiam!
-
Hejka. Dzięki eventowi z ekspedycjami wpadło z 20k anty, więc udało się dorobić 2,5k rekinów na szybko. W końcu całość złomu u mnie, plusik przyjemny Pozdro dla sojuszu i buddy DoZobaczeniaTypie Dnia 17-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia [DZT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 28.616 Ciężki myśliwiec 1.528 Krążownik 5.345 Okręt wojenny 3.703 Pancernik 1.381 Pathfinder 917 Mały transporter 5.000 ________________________________…
-
Minuty, skan, lot -> boom. Duże straty, zerowe zyski - pozdrawiam wioślarzy! Do następnego Dnia 11-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia [DZT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.371 Ciężki myśliwiec 1.745 Krążownik 2.495 Okręt wojenny 2.124 Pancernik 719 Pathfinder 135 _________________________________________ Obrońca lilek94 [INC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.870 Ciężki myśliwiec 923 Krążo…
-
Witam się na nowym uni;) W okolicy ktoś nieźle wiosłuje, ale plus przyjemny. DoZobaczeniaTypie Dnia 09-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia [DZT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.573 Ciężki myśliwiec 2.229 Krążownik 2.488 Okręt wojenny 1.355 Pancernik 306 Pathfinder 1.122 Duży transporter 941 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Constable Sigma [CAZADOR] _______________________________________…
-
Nawet przy zebranym złomie nie jesteś na plus więc o czym Ty mówisz? Żeby nie było że spam i żebyś miał co robić to tam pododawaj sobie Pandemia [DVL] vs. beti1 [J_W] ~ 148.35% Pandemia [DVL] vs. beti1 [J_W] ~ 54.51% Dnia 06-04-2020 02:49:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia [DVL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 650 Okręt wojenny 590 Pancernik 245 _________________________________________ Obrońca beti1 [J_W] ________________…