Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 185.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobry, Widelce biją ładne % a ja tylko takiego bączka musze wrzucić Chyba pora wziąć dupe w troki i zrobić coś zacniejszego. W piątek dobry duszek kopsnął info że poniższa flota stoi. No to poleciałem, ale nie pykło. Wczoraj przed wieczorem już rozpalałem ognicho kiedy duszek znowu dał o sobie znać. Popatrzyłem puściłem machinerie i poszedłem działać dalej. Ale wczoraj wódeczka wchodziła - wybaczcie widelczyki za kilka literówek na disco @Leman obiecałeś mi śniadanko - tyle pamiętam! Pozdrowieni…

• No, bączek nie bączek ale siano konkret. Pytanie czy do rana Ci nie zabraknie towaru dla chińczyków w stoczniach Graty i czekam na następne.

• Cytat od serwi: „Obrońca dobrze się pilnował ale na każdego przyjdzie kiedyś czas Panie profesorze gratki wyczucia chwili i dzięki za przypomnienie, że lmy nie tylko na ekspy się przydają . Obrońcy ” No! Wasza jego mać Class dismiss!

• Cytat od baton(B.u.S): „Cytat od Smakosh: „O tam odrazu widelce to widelce tamto - panie to porządna firma a nie jakaś naklejka na kibel haha ” Nie miałem nic złego na myśli, po prostu Was ostatnio tu pełno Raczej powinniście poczuć się wyróżnieni ” Wiem wiem, to taki żarcik był z mojej strony

• O tam odrazu widelce to widelce tamto - panie to porządna firma a nie jakaś naklejka na kibel haha A tak powaznie to wypada pogratulować, choć dużo kr Ci zdechło. No ale najważniejsze, że siadło i masz zarobek. Mnichowi SzO, nie dalej jak ok 16 jeszcze jakieś pw z nim wymieniłem. No cóż życie. Mówi się trudno i idzie się dalej. Milego topienia

• Po pierwszym stejku dziś mówiłem, że na dziś skanowanie i loty odfajkowane. Wziąlem browar i poszedełm na ryby. Masz Ci los że przylazła burza i ulewa. Morky jak pies podkuliłem ogon i wróciłem na chate prosto pod prysznic. Następnie pomyślałem a co mi tam puszcze jakieś kontrolne skany. Patrze sa minuty na qlce patrze w skan, jest! No to licze. Pance -3k (lipa), LM-y - bingo! No i wio puściłem lmy po taniości (1,6kk dexu :D) leciały 13min dłużej niż PC. Pisze chłopakom na disco, że puściłem lmy…

• O jest i flota A już chciałem sondy wysyłać w poszukiwaniu Szkoda złomu, ale cóż zrobisz - ryzyko wliczone. Gratulacje wjazdu. Straty faktycznie minimalne więc izi fizi

• Łatwym procesem to nie jest zbudowanie perpetum mobile, a nie zebranie kilku PW i wysłanie maila - sory ale pitu pitu... Druga strona medalu to taka, że jakaś informacja z progresem by się zdała. A wy nic a nic sami z siebie nie powiecie i zadowoleni jesteście. Z tego co wiem i wyczytałem w zasadach to 5 dni czasu jest na napisanie zgłoszenia. A my już mamy 2 tyg.. Czy tylko ja widzę rozbieżność? Odnoszę wrażenie, że boicie się tego GF-u jak diabła jakiegoś, że nie można napisać osobnego maila n…

• Haha mordeczko nawet chciałem Cię pozdrowić ale zagadali mnie i zapomniałem. No i montowałem nowa kamerkę w kombajnie zwariowany dzien Nie powiesz mi że chcesz zostac moim ulubionym dostawcą No ale co bedę wybrzydzał. I czego tu koleguuf wołasz? Jakieś układziki tu są? SUPER! Uwielbiam robić heart break'i

• Ludzie, [ciach]! Ja rozumiem, że wszystko czasu potrzebuje, ale żeby w dobie cyfryzacji czekać 3 tyg na sama informację, że cos zostało wysłąne do GF-u?? To chyba lekka przesada. To przecież też jest firma jak każda inna. Nie pracują tam ludzie weekendowi. Nie rozumiem zatem w czym jest problem procesowania informacji na bieżąco. Czy wy zbieracie dane z wszytskich S&D trwających na wszystkich uni aby wysłać jednego maila? No bo to na to wygląda. Równie dobrze S&D u nas mogło się skończyć na kilk…

• Witam, #DobraZmiana Nowa okolica nowe możliwości. Znalezione po pierwszych 10 skanach. Lot, dofarm, zbiórka. Zacząłem oglądać filmik Supermegów i zapomniałem opóźnić xD Z tego miejsca muszę wam pogratulować. Tak się uśmiałem, że należą wam się słowa uznania. Dobra robota! Pozdrowionka dla Widelczyków, znajomych oraz dostawców dexu którzy ostatnio troche się ociągają Widelce w górę! Smacznego! Dnia 26-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smakosh [WOWWW] _______________…

• Graty Kylo! Ładny wjazd Konkretny zarobek. Tak trzymaj! A chłopakom z supermegów trzeba pogratulowac dobrego filmu. U make my day

• Powitać, Dawno mnie nie było. Chłopaki polatali, to trzeba było wziąć dupe w troki i cos trafić. Wojny zaraz się kończą, a ja nadal jak ta pipa bez % Na obrońcę miałem dwa, może 3 podejścia przepalone. Trzeba było spróbowac czegoś innego i cyk pyk fuch. Arti tylko niezadowolony, bo chyba zezłomiłem mu dostawcę, który strzelił focha i zamknął kranik - no przecież to moja wina xD Pozdrowienia dla Widelczyków, wszystkich znajomych i dostawców Widelce w górę! Smacznego! Dnia 24-06-2020 --:--:-- nast…

• No i trafił. Ale urwał! Ale to było dobre. Od dziś zarządzam pucowanie się z każdego lotu. Zaraz zrobię jakiś dzienniczek online i nie będzie srania po krzakach! W sumie to już się zaczynałem obawiać, że zardzewiałeś na tym urlopie i teraz taki nielotny jesteś, alem się mylił. Szczwana bestia uśpiła czujność i zaatakowała w stylu przyczajonego tygrysa Dobra ide spać bo bredze xD PS. Pożycz Pan metalu - mało mam

• Moje liczydełko najlepsiejsze siesie jest! Jak policzy to nie ma bata. Która to już mobilizacja w tym tyg? Fajnie było i jest. Gratuluję starcia i %'u do wojny. Gra jak to gra czasem i ona da dupala. Najważniejsze, że support zareagował jak należy. Brawo Admini tak trzymać

• A idz pan w pyry! Tyle hajsu psu w dupe... Ja wam dzis zrobie wykład! Co do starcia to fajne, chaotyczne ale fajne. Zdązyłeś w ostatniej chwili. Dziś po śniadaniu kolon miał lecieć

• No i to było dupnięcie. Szkoda że nie było mnie na 4g. Ale niebawem to sie zmieni Przetapiajcie panowie szybciutko i lecimy dalej

• Tak szczerze mówiąc to chujnia z grzybnią że nie ma nagrody dla top3 złomiarzy. W każdej dyscyplinie sportowej 3 pierwsze miejsca dostają nagrodę a tu? Pfff! Człowiek się narobił nalatał i dostanie fige z makiem. Kiedyś były nagrody za podium, a teraz komercja wzieła górę. Więcej się nie zapiszę bo to zwyczajnie nie warte zachodu.

• Weź daj spokój. Po co chodzisz do roboty? Robota to głupota. Picie to jest życie!

• Cytat od Grzybu92: „Wojna to Wojna zasad brak. jak sie wam nie podoba to po co była ta śmieszna wojna? (widelczyki wiecej uśmiechu i poczucia humoru) ” Zachowaj synku te mądrości dla siebie. Jeszcze się ze wszystkiego wystrzelasz za szybko i głupi zostaniesz. A może to już za późno? Co do RW, luz zostawione strącone. Za błędy się płaci. Gerald przynajmniej na urlop nie spierdzielił jak ten wasz Szkodnik. Tak czy siak stwierdziłem tylko fakt, żeby nie było że zaraz poczujesz się dotknięty i będzi…