Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bry, Jak to mówią co się odwlecze to... Zero skilla. Stało poleciałem. Nieznany gdzie jesteś z flotą? Styrta sie upomina o recki Pozdrowionka dla widelczyków, znajomych i dostawców zupki. Kupie zupkę. Widelce w górę! Smacznego! Dnia 28-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smakosh [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 298.000 Pathfinder 25.000 _________________________________________ Obrońca Commodore Sputnik [BRZ] ________________________…
-
Bry, W końcu coś większego od dawna. Obrońca pogratulował. Bardzo dojrzałe zachowanie. Szybkiej odbudowy Pozdrowionka dla widelczyków, znajomych i dostawców zupki Ano właśnie kupię zupki - za mixa Widelce w górę! Smacznego! Dnia 25-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smakosh [WOWWW] ________________________________________________ Mały transporter 1 Pancernik 600.000 _________________________________________ Obrońca iKILLu [BRZ] ______________________________________…
-
Bry, Szkoda że nie danie głowne. Szukałem, ale nie znalazłem. Pozdrowienia dla widelczyków, znajomych i dostawców zupki Widelce w górę! Smacznego! Dnia 23-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smakosh [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 200.000 Pathfinder 3.000 _________________________________________ Obrońca Drewsik [SUPERMEG] ________________________________________________ Mały transporter 5.705 Duży transporter 27.322 Lekki myśliwiec…
-
D1di [BRZ] & Nieznany Sprawca [BRZ] vs. Styrtasiepali [WOWWW] ~ 39234.3%
Smakosh - - Starcia Mensa
PostCo Ty wiesz o widelcach. Ty nic nie wiesz. W nogach śpisz A wiesz jak wygląda dupa po widelcu? Jak durszlak Miło że ktoś jednak ma jaja i się nie boi polecieć - należą się gratulacje. Ja tam bym was kontrował. Przecież te bombki i niszczarki to najszybsze nie są i w sumie to nawet nie mieli byście nic do powiedzenia poza game over Ale ja to ja Wy to Wy a kto jest ciapa? - Pinokio
-
Niemogę się doczekać grzybku. Wpadnij do mnie i potwierdź swoje słowa zamiast sie puszyć. Poświęć kilka sekund zanim coś napiszesz i rusz głową, bo póki co to wygląda jak byś ją nosił tylko po to żeby się nie utopic jak deszcz będzie padał. Zwróć uwagę iż jedynie skomentowałem Twoją kolejną zaczepkę i juz odwracasz kota ogonem. Zauwazyłeś, że to właśnie Ty zawsze zaczynasz jakieś prowokacje? Niby dorosły a jednak nie do końca. A jak nie chcesz zachować jakiegoś poziomu to idź knuć kolejna intryg…
-
Cytat od Grzybu92: „twardo i do przodu gratki a może fuzja z widelcami? haha bo coś słabo wypadają w ST teraz Supermegi wziely sie do roboty ” Chyba musiałeś się ostro czymś w główkę uderzyć. Dobijacie ochłapy na które nam zwyczajnie się nie chce dupy ruszyć. O rozbijaniu swojej floty aby się w próg zmieścić już nie wspominając. Czemu nie lataliście jak wszyscy tłukli? Niemniej jednak stek to stek. Ale po co te zaczepki? To chyba już taki Twój styl - styl kija w dupie Ja tam się cieszę z waszych…
-
Bry, Po takim małym szybkim porannym bączku zrobiłem trochę większego Dawno dawno temu kilka nieudanych lotów wykonałem, ale to Bartusiowi się udało gościa pyknąć. Dziś nadeszła moja kolej. Wieść się szybko rozeszła że Smakosh ruszył dupsko, i pan sołtys Depesz wnet zapuścił żurawia co tu sie dokładnie dzieje. Pozdrawiam pana sołtysa Depeszę Lot długi spokojny z poszanowaniem cennej zupki. Pozdrowionka dla Widelczyków, znajomych oraz dostawców. Widelce w górę! Smacznego! PS. Jako iż moje potrzeb…
-
Bry, Taki mały szybki bączek, ledwo to się zmieściło w progu... Ale bez naciągania Pozdrowionka dla Widelczyków, znajomych oraz dostawców zupy. Widelce w górę! Smacznego! Dnia 01-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smakosh [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca klndk ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 128 Krążownik 2.035 Okręt wojenny…
-
Bry, Depesz się za bardzo tu rozpanoszył, więc trzeba było czymś przemieszać Zero finezji, wczoraj wypatrzone dziś sprawdzone brak akty poleciane i pozamiatane. Pozdro dla Widelczyków, znajomych i dostawców. Kupie dużo dexu - bardzo dużo! PS. Fajnie teorie czasem snujecie misiaczki, az miło się uśmiechnąć pod nosem Widelce w Górę! Smacznego! Dnia 26-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smakosh [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 1.850 Ni…
-
Bry, Gunwo bo gunwo, ale jest. Troszeczkę popadało więc dziś dla odmiany zamieniłem kombajn na ciągnik Stejk prosto z pola Foto A zimny kasztan nie jest zły. Wasze zdrówko Pozdro Widelczyki, znajomi i dostawcy zupy. Widelce w górę! Smacznego! Dnia 17-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smakosh [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pathfinder 8.000 _________________________________________ Obrońca ofiz [GaU] ________________________…