Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 75.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od około dwóch tygodni zaskakuje mnie mój ranking. Nic nie buduje, nic nie spawam, nic nie badam a tu HOOOP jedno oczko w górę:) mysle co się dzieje???? Czary Mary??? Nie to GO założyło okulary!!! Tydzień temu odcinek pt. "Lord upada", potem "rozmienie 50GR", wczoraj "Wrota Obcego" a dziś "Draca Jarczyka". Bardzo ciekaw jestem kolejnego odcinka:))) Mam nadzieję że reżyser nie poprzestanie na tych kilku
-
To że kłamiesz i oszukujesz udowodniłem Ci powyżej i patrząc na to myślę, że nie masz nic do zaoferowania co mogło by mnie zainteresować- nawet twoja żona... Kiedyś uprawiałem zawodowo sport. Raz się wygrywa raz przegrywa. Po uczciwej walce nawet gdy się wracało na tarczy zawsze gratulowałem i podawałem rękę. Więc jak już za pomocą swojego multikonta zdejmiesz mi moony i z kolegami znajdziecie tyle odwagi żeby polecieć to nie licz na gratulacje... W sumie jak byś wiedział co to honor nie potrzeb…
-
Życie i moja kultura nauczyła mnie że gdy ktoś pyta to trzeba zawsze odpowiadać i nazywać rzeczy po imieniu. Więc najpierw odpowiadam Panu Jankowi i nazywam rzeczy po imieniu: Pierwsze lekcje informatyki miałem w szkole średniej i wyglądało to tak że przy jednym stanowisku siedziało od 5 do 10 osób. Jakoś trzeba było się uczyć, radzić sobie i zdawać. Fakt, orłem nie byłem i miałem dwóje, góra tróje- takie stopnie na jakie zasłużyłem. Komputer nie jest również moim narzędziem pracy a dla czego gr…
-
Każdemu kto recyklinguje markę BOSS składam najszczersze gratulacje Tej nocy były dwa odcinki z serialu "Gdy łowca stał się zwierzyną". Czekam na kolejne. Marzy mi się nawet zagrać w ktorymś odcinku choć drugoplanową role Udanego przetopu tych szlachetnych pierwiastków
-
Graty zysku, jest co przetapiać zwłaszcza że na etykiecie pisze "BOSS" To jakaś kiepska noc dla BOSSów... niech się pochwali jeszcze ten kto spakował w recki ONE PUCH MAN...
-
Pozdrowienia dla Dekiego, który dziś zdjął aż urlop żeby w środku nocy zrobić mi skany;) dzięki za zrobienie aktywek:D bERN to inna klasa zawodników w OGame w przeciwieństwie do Dekiego... I tu przyznaje racje dla Limonoleum. Ktoś kto pisze o innych "metal, kryształ" chyba obraca się głównie w takim swiecie... prawdziwi zwycięzcy odchodzą z klasą co pokazuje bERN. I choć większość zaliczyła od niego zloma, w tym ja, to piszą by klikał dalej...
-
Deki ja bym powiedział że farmy to sie właśnie wam skończyły i dla tego idziecie na nowe Uni gdzie jest ich na razie pełno... A tak na marginesie to na cosmos co pokazales? Klepiesz tam Eco i tyle... Przy parametrach takich jak tu czy na Europie liczy się tylko tepa siła i czas poświęcony grze. Na trochę gorszych parametrach to już tacy z was łowcy nie są... Ty byłeś obok mnie parę układów i co? Przeniosłeś planetę. Dopiero jak mnie na pół dnia odcielo od OGame to Ci się udało... zreszta oba zlo…
-
Pysiu, nie musiałeś tego pisać, bo tylko niewidomy mógł by tego nie dostrzec, że to konto do PUSHowania... Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, jak można się czymś takim oficjalnie chwalić i wstawiać do ST......hmmmmmmmmm Obrońcy życzę SZO, żeby jeszcze mógł parę razy zrobić komuś dobrze i żeby cenił się wysoko... Atakierowi życzę dużo satysfakcji w on_______niu się swoją flotą